O mai ții minte pe Geta din Liceenii? Cum arată actrița Cesonia Postelnicu la 53 de ani

 Dumba Gabriela
.

Pe 10 martie, actrița Cesonia Postelnicu a împlinit 53 de ani și are acelaşi zâmbet cu care ne-a cucerit în rolul simpaticei Geta din Liceenii. Au trecut 35 de ani de la premiera filmului în care a jucat alături de Ștefan Bănică și Oana Sârbu şi dacă aceștia au rămas în lumina reflectoarelor, Cesonia a ales teatrul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cesonia este fiica celor doi mari artişti, Rodica Mureşan şi Sorin Postelnicu, dar la educaţia sa artistică a contribuit şi regizorul de film Mircea Mureşan, în calitate de tată vitreg. Cesonia a absolvit Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică in anul 1987, la clasa profesorului Dem Rădulescu.

10-6167783610-61677836

După Liceenii, actrița a în filmele „Titanic Vals’ (1994), „Astept provincia’ (1995), „Semne in pustiu’ (1996), „Valsul lebedelor’ (2002) si „Azucena – Ingerul de abanos’ (2005) şi a prezentat emisiunea ‘Curier de ambe sexe’.

Pe langa aceste filme, Cesonia Postelnicu a urcat şi pe scena Teatrului National, unde din 1994 până de curând a jucat în piese precum „Ondine’, „Bădăranii’, „Călătorii cu mătuşa mea’, „Femeile savant’, „Egoistul’ şi „Idolul şi Ion Anapoda’. Înainte de pandemie, actrița juca în piesa „Cinci femei de tranziţie', dar şi în spectacolul „Idolul şi Ion Anapoda' la TNB, în care a jucat alături de Dan Puric.

Citește și: Îl ții minte pe Ionică din filmul „Liceenii”? La 55 de ani, are o carieră impresionantă în actorie

Citeste si: Gina Pistol a trăit o dramă, în copilărie. Tatăl ei a abandonat familia și s-au împăcat mulți ani mai târziu

Citește și: Scene demne de Romeo și Julieta cu Alina și Ilan Laufer.Ce s-a întâmplat la spital

Drama neștiută a actriței Cesonia Postelnicu

Cesonia Postelnicu are un fiu cu Emilian Simion, cu care s-a căsătorit în 1997 şi de care a divorţat în 2005. Fiul ei, Matei, are 18 ani acum și, din păcate pentru ea, custodia fiului ei a fost încredințată fostului soț, o situație care pe Cesonia a dărâmat-o.

Potrivit deciziei luate de Instanță în 2020, actrița a primit dreptul la vizite și acela de a-și petrece vacanțele în compania fiului ei, însă totul după un program deja stabilit.

Se poate implica și în educație, fără însă ca decizia finală să fie luată doar de unul dintre părinți: atât ei, cât și adolescentul au un cuvânt de spus.

„Stabileşte locuinţa minorului la tată; părţile vor hotărî împreună, cu consultarea minorului, asupra tuturor aspectelor privind educaţia şcolară a minorului, educaţia extraşcolară a minorului, participarea minorului la excursii şi tabere în care nu este însoţit de părinţi. (…)

Încuviinţează exercitarea dreptului pârâtei de a avea legături personale cu minorul, la domiciliul său, după următorul program: în prima şi a treia săptămână a fiecărei luni de vineri orele 18,00, până duminică, orele 20,00; în prima jumătate a fiecărei vacanţe şcolare a minorului; reclamantul îşi va executa în natură obligaţia de întreţinere faţă de minor. Obligă pe pârâtă la plata în favoarea minorului a sumei lunare de 380 de lei, cu titlu de pensie de întreţinere (ulterior suma a fost majorată, la aproximativ 800 de lei – n.r.)’, se arată în sentinţa magistraţilor dată anul trecut.

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton