Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4. A devenit faimoasă cu replica: ”Vă plac șlarfii mei?”

.

Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4. Andreea Gabriela Constantinescu a participat la Insula Iubirii, sezonul 4, împreună cu iubitul ei, Gabi. Cei doi au format unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune. Andreea și Gabi au rezistat doar 72 de ore în Thailanda. Iată cum arată acum fosta concurentă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS,AICI!


Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4. Fosta concurentă de la Insula Iubirii s-a despărțit de Gabi, partenerul ei de la acea vreme. Viața Andreei arată diferit acum și este activă în mediul online. Ea publică des imagini cu animale, dar și meme-uri, semn că este o persoană căreia îi place umorul.

Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4. La întoarcerea în România, Andreea și Gabi s-au despărțit și au decis să meargă pe drumuri separate. De asemenea, toată lumea își aduce aminte de replica ei din emisiune  „Vă plac șlarfii mei’, care a devenit virală în mediul online.


Citește și: Ema de la Insula Iubirii, față în față cu ispita Daria, după ce a văzut apropierile dintre ea și iubitul ei. Ce se întâmplă în ediția din seara aceasta

Citește și:De ce nu mai vrea ispita Oana Monea să participe la Insula Iubirii în următorul sezon: „Dacă ai făcut lucrurile astea înseamnă că nu ești…’

Citește și:„Singură, fără să cracnesc și fără să mă plâng…'. Oana Romana răbufnit la adresa celor care au acuzat-o că și-a abandonat mama la azil


Citește și:Iulia Vântur a împlinit 43 de ani și a sărbătorit fără iubitul ei, Salman Khan. Fanii au reacționat imediat

Cum arată acum Andreea, fosta concurentă de la Insula iubirii sezonul 4

Andreea și iubitul ei Gabi au participat la Insula Iubirii, sezonul 4 și au fost unul dintre cele mai controversate cupluri din emisiune. Tânăra le-a atras atenția telespectatorilor cu replicile sale amuzante și pline de umor. Andreea și Gabi s-au despărțit la doar câteva ore după ce au ajuns pe insulă. Ulterior, cei doi au fost nevoiți să părăsească insula după 72 de ore de stat în Thailanda, iar când au ajuns în România s-au despărțit definitiv.


După patru ani de la participarea în emisiunea de la Antena 1, Andreea și-a schimbat viața. Bruneta se bucură de viață și este activă pe rețelele de socializare și a rămas la fel de amuzantă. Devenită virală pentru replica „Vă plac șlarfii mei’, Andreea nu s-a schimbat mult din punct de vedere fizic. Aceasta postează deseori imagini cu ea din vacanță și se interacționează cu urmăritorii ei.


Replica Andreei a ajuns virală: ‘Vă plac șlarfii mei?’

Andreea s-a simțit foarte bine în Thailanda și își dorea să petreacă cât mai mult timp alături de ispita George. Bruneta a fost atrasă de ispita masculină și chiar s-au „căsătorit' în emisiune, amuzându-i pe ceilalți concurenti. Fosta iubită a lui Gabi a profitat din plin de timpul petrecut în Thailanda, iar multe dintre replicile sale au devenit virale. În timp ce stătea de vorba cu ispita Raul Popa, Andreea l-a întrebat dacă îi plac ‘șlarfii ei’.


Bruneta nu a realizat că a făcuse o greșeală, iar asta i-a atras simpatia publicului. La scurt timp, internetul s-a umplut de meme-uri referitoare la replica ei amuzantă. Andreea și Gabi și-au adus acuzații grave cât au fost separați în cele două resort-uri și au plecat despărțiti de pe insulă. După ce a conștientizat greșeala pe care a făcut-o, Gabi a sunat-o pe Andreea și și-a cerut scuze pentru comportamentul lui din emisiune.

Sursa foto: Instagram