Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls. S-au reunit la petrecerea grandioasă dată de Victoria Beckham, de ziua ei de naștere: „Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună”

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls. Spice Girls a fost una dintre cele mai îndrăgite trupe din întreaga lume. De curând, fanii lor au avut ocazia să le vadă pe Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm din nou împreună. Soția lui David Beckham a reunit formația de ziua ei de naștere, când a împlinit 50 de ani. Iată cum s-au distrat!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Pe 17 aprilie, Victoria Beckham a împlinit 50 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, aceasta a dat o petrecere grandioasă, de la care nu au lipsit celebritățile din întreaga lume. Pe lângă prietenii apropiați, soția lui David Beckham le-a invitat și pe fostele sale colege din trupa Spice Girls și s-au distrat împreună până dimineața, ca în „vremurile bune'.

spice-girls-3spice-girls-3

Trupa Spice Girls făcea furori în anii 90 în toată lumea. Cele cinci membre, Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm, s-au bucurat de un mare succes cu melodiile lor, ajungând mereu în topuri. La un moment dat, însă, formația s-a destrămat, iar fiecare membră și-a văzut de viața ei. Au mai continuat, totuși, să mai apară în formula ce le-a făcut celebre, dar la ocazii speciale.

Citește și: O mai ții minte pe Geri de la Spice Girls? Cum arată acum, la 48 de ani

Citește și: O mai ții minte pe Mel C de la Spice Girls? Cum arată la 46 ani: este de nerecunoscut fără machiaj

Citește și: De ce nu ar mai repeta Lola Crudu experiența Survivor România: „Îmi doresc să trec la un nou nivel, pe plan personal ne dorim un copil'. Primele impresii despre competiție, după ce a fost eliminată / EXCLUSIV

Citește și: Inna, apariție incendiară într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot în Miami. M-au prins bine'. Se află în turneu în America

Cum arată acum fetele din trupa Spice Girls

La fel s-a întâmplat și recent, când Victoria Beckham, supranumită Posh Spice, și-a sărbătorit ziua de naștere. Vedeta a dat o petrecere fastuoasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, la care le-a invitat și pe cele patru colege de trupă. La un moment dat, acesteau au cântat împreună faimoasa piesă „Stop', lansată în 1998, iar întreg momentul a fost surprins de David Beckham și postat în mediul online.

Victoria Beckham a fost foarte încântată să-și revadă fostele colege de trupă. Drept dovadă, s-a fotografiat cu ele în timp ce se distrau împreună și a postat imaginile pe rețelele de socializare.

„Cel mai frumos cadou să fim din nou împreună. Le mulțumesc tuturor prietenilor mei și familiei că m-au sărbătorit', a scris Victoria Beckham, în dreptul imaginilor.

Trupa Spice Girls s-a reunit la petrecerea grandioasă dată de Victoria Beckham, de ziua ei de naștere

Petrecerea a fost loc într-un club privat, iar pe lista invitaților s-au numărat și multe vedete de la Hollywood. Tom Cruise, Salma Hayek, Rosie Huntington-Whiteley, Jason Statham, Gordon Ramsay, Marc Anthony sau Eva Longoria sunt doar câțiva dintre invitați și au venit special la Londra pentru petrecerea soției lui David Beckham.

La petrecere, sărbătorita a strălucit într-o ținută îndrăzneață. Victoria Beckham a purtat o rochie lungă, din voal transparent, care i-a scos formele în evidență. Cât despre machiaj, ea a ales un machiaj de seară și o coafură cu bucle lejere.

Ce dietă ține Victoria Beckham

De câțiva ani buni, Victoria Beckham ține dietă. Ea a renunțat să mai consume carne și lactate. De asemenea, aceasta preferă alimentele gătite la aburi, în detrimentul celor prăjite în ulei. Soțul acesteia spune că meniul ei zilnic este destul de limitat și repetitiv, însă fosta membră de la Spice Girls are cu totul o altă părere.

Victoria Beckham a susținut că este flexibilă în ceea ce privește regimul alimentar, iar meniul ei include aliemente precum pește, legume, semințe și nuci. Cu toate acestea, creatoarea de modă evită fructele, motivând că îi provoacă o senzație de balonare.

„Sunt flexibilă în ceea ce privește mâncarea, deoarece David și cu mine suntem foarte sociabili și ne place să mâncăm în oraș. Dar când mănânc bine, văd diferența în pielea mea – ochii mei sunt mai albi și mai strălucitori și am mult mai multă energie (..)

Mănânc mult pește proaspăt, legume proaspete și salate, precum și semințe și nuci. Îmi plac și fructele, dar nu mănânc prea multe, deoarece mă pot face să mă simt destul de balonată’, a dezvăluit Victoria Beckham, pentru Net-A-Porter.

Sursă foto: Hepta, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton