Cum arată și ce mai face fiica Adrianei Iliescu, cea mai bătrână mamă din România. Eliza Iliescu are 19 ani și studiază la două facultăți: "Îi place foarte mult..."

 Ifrim Georgiana
.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, are acum 19 ani și este o domnișoară responsabilă, dedicată studiilor și pasionată de cultură. Tânăra este înscrisă la două facultăți din București și, în ciuda programului academic intens, se implică activ în activități și proiecte care contribuie la dezvoltarea sa personală. Își dorește să devină profesoară, la fel ca mama ei, dar își menține opțiunile deschise.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

În vârstă de 86 de ani, Adriana Iliescu figurează și acum în Cartea Recordurilor, după ce, în urmă cu 18 ani, la vârsta de 66 de ani, aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă, prin inseminare artificială. Eliza, fiica acesteia, are 19 ani acum și este studentă la două facultăți. Pe lângă angajamentul academic, tânăra este preocupată de cultură și a moștenit dragostea pentru cărți de la mama ei.

oșbndbșkfoșbndbșkf

Citește și: Cum arăta Adriana Iliescu în tinerețe. Eliza a moștenit frumusețea mamei sale

Citește și: Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu, mama eroină care a născut la 67 de ani. Eliza a împlinit 15 ani și mama ei i-a găsit tată adoptiv în caz că ea pățește ceva!

Citește și: Oana Roman e decisă să rămână singură după căsnicia eșuată cu Marius Elisei: „Nu îmi doresc niciun băiat, niciun bărbat. Cu toții avem aventuri…'

Citește și: Rapperul american Fatman Scoop a murit la 53 de ani, după ce s-a prăbușit pe scenă în timpul unui concert. Cauza decesului este încă neclară: „Lumea a pierdut un suflet radiant'

Cum arată și ce mai face fiica Adrianei Iliescu

În prezent, Eliza este studentă în anul II la două facultăți – Facultatea de Litere a Universităţii Bucureşti, specializarea limba şi literatura română, dar și Facultatea de Filosofie. De la mama ei, fost profesor universitar, a moștenit pasiunea pentru cultură și cărți. La jumătatea lunii aprilie, tânăra a urcat pe scenă în cadrul unui eveniment academic, „Șezătoarea culturală'.

Îmbrăcată într-o rochie cadrilată în alb și albastru, Eliza a făcut o prezentare captivantă a cărții „Sunt o babă comunistă' de Dan Lungu, în care a vorbit despre temele și perspectivele abordate în volum. În sprijinul expunerii sale, tânăra și-a pregătit și o prezentare, care a rulat pe videoproiector. Emoțiile erau vizibile, dar s-a descurcat de minune și a reușit să capteze atenția studenților și a profesorilor.

Eliza, astăzi o domnișoară în toată regula, a moștenit pasiunea pentru lectură de mama ei. Adriana Iliescu este fost profesor universitar și autoare de povești pentru copii.

Eliza, fiica Adrianei Iliescu, este studentă la două facultăți

Adriana Iliescu este tare mândră de fiica sa, Eliza Maria Bogdana, care are doar note de 9 și 10 la facultate. Programul este unul intens, dar Eliza reușește să își gestioneze timpul cu eficiență.

„Eliza este la examen acum. Sunt foarte mulțumită de ea. Vineri a avut de predat și un referat și tot așa. Suntem sănătoase amândouă, ne înțelegem de minune, avem cărți în casă.

Îmi cere sfaturi, dar cred că nu prea mai are nevoie de ele pentru că este mare, ea este la facultate acum, nu mai este la liceu. Atunci când are nevoie de mine discutăm pe diverse teme și o ajut cum pot eu mai bine.

Are note doar de 9 și 10 la facultate. Îi place foarte mult filosofia, pentru ea este o mare pasiune, limba română nu mai zic, deoarece este o materie care e ca la ea acasă. Astăzi a mai avut un examen la facultate, așa că de dimineață m-am trezit și i-am pregătit o prăjitură. Și ea gătește în casă, sunt tare mândră de ea. Eu nu știu să pregătesc spaghete bolognese și le face Eliza’, a dezvăluit Adriana Iliescu pentru click.ro.

Eliza a absolvit liceul șefă de promoție

Adriana Iliescu i-a insuflat fiicei sale încă din copilărie dragostea pentru învățătură, iar rezultatele s-au văzut cu prisosință. Eliza a terminat liceul ca șefă de promoție, fiind absolventă a Colegiului „Dimitrie Paciurea. Aceasta a obținut media 9,5 la Bacalaureat, apoi a devenit studentă la Facultatea de Litere și, cu taxă, la Facultatea de Științe Umane.

Asemenea mamei ei, tânăra își dorește să devină profesoară de engleză și română.

„Vreau să fiu profesoară de limba română și engleză. E o facultate frumoasă. Îmi doresc să fiu o studentă cu rezultate bune la învățătură. Îmi place ceea ce o să fac, tocmai de aceea mi-am și ales această facultate, din cadrul unei Univesități prestigioase din București', a declarat Eliza Iliescu pentru Impact.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton