Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. S-a afișat într-o ipostază rară pe Instagram: „Urăsc mocirla...”

.

Irina Tănase a fost părăsită de Liviu Dragnea în decembrie 2021, iar de atunci, a fost absentă din mediul online. Cei doi au format un cuplu timp de opt ani și s-au despărțit odată cu apariția zvonurilor legate de infidelitatea ei. De curând, tânăra s-a afișat într-o ipoastază rară pe rețelele de socializare, îmbrăcată în pijamale și discret machiată, iar mesajul care însoțea fotografia a lăsat loc de interpretări.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase s-a încheiat în 2021, după opt ani în care au format un cuplu. Relația lor a fost adesea supusă criticilor, mai ales din cauza celor 31 de ani diferență dintre ei. La momentul despărțirii bruște, se zvonea că tânăra i-ar fi fost infidelă politicianului, informații pe care le-a negat cu vehemență, mai apoi. De când s-a despărțit de Liviu Dragnea, Irina Tănase și-a rărit aparițiile publice și nu a mai fost activă nici pe rețelele de socializare.


Citește și: Ce diferență de vârstă există între Irina Tănase, fosta parteneră a lui Dragnea, și noul iubit, Roger El Akoury

Citește și: Irina Tănase a pozat în costum de baie. Fotografie rară cu fosta iubită a lui Dragnea la plajă

Citește și: Irinel Columbeanu a fost vizitat la azil de Brianna Caradja, fosta lui iubită: „Amândoi ne-am bucurat. El m-a sunat și…'


Citește și: Cine ar fi noii jurați de la Chefi la cuțite, după plecarea lui Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Numele lor sunt…’

Cum arată acum Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea

După o lungă pauză pe rețelele de socializare, fosta iubită a lui Liviu Dragnea s-a afișat într-o ipostază neașteptată. Irina Tănase s-a fotografiat acasă, într-o pijama elegantă și machiată lejer, iar mesajul postat ar putea fi sugestiv pentru schimbările recente din viața ei. Fosta iubită a politicianul și-a strâns părul într-un coc și s-a accesorizat cu cercei perlă și o bentiță asortată.


Mesajul postat de ea ar putea sugera că depășit trecutul cu Liviu Dragnea și s-a resemnat cu ruptura bruscă dintre ei.

„Starea zilei: îmi place zăpada, urăsc mocirla’, a scris ea în dreptul imaginii publicate în mediul online.


„Despărțirea dintre noi a fost bruscă’

Liviu Dragnea și Irina Tănase s-au despărțit brusc, în 2021, după o relație de 8 ani. Mai apoi, fosta iubită a politicianului a fost surprinsă în compania lui Roger El Akoury, fost proprietar al lanțului de farmacii Sensiblu și acționar majoritar al unei companii farmaceutice. Niciunul dintre cei doi nu a confirmat zvonurile privind idila amoroasă, care a stârnit controverse din cauza diferențe de vârstă de 23 de ani.

„Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală. Îl înțeleg însă. Este o persoană rănită, care a abandonat considerațiile raționale. Fiecare dintre noi poate trece printr-un asemenea moment.


Când ne construim în minte anumite scenarii, când le alimentăm, ne e dificil să mai facem apel la logică. Am însă răbdare și speranța că, într-o zi, mă va asculta și va înțelege că i-am fost credincioasă. Poate doar naivitatea mea m-a adus în fața acestei situații.

Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum. Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez.


La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte. Despărțirea dintre noi a fost bruscă’, a spus tânăra, după separarea de Liviu Dragnea.

Sursa foto: Facebook