Cum arată acum Iustina de la Insula iubirii, în ultimele luni de sarcină. Ce a spus soțul ei, Cornel, despre ispita Loredana, după ultima lor întâlnire din emisiune: „Simt că mi-am făcut testul bine de tot și…”

 Miniosu Alexandra
.

După finala Insula iubirii, sezonul 8, mulți au fost curioși să afle cum arată acum fosta concurentă Iustina Loghin. Tânăra mai are doar câteva luni și naște, iar burtica de gravidă este deja mai mult decât evidentă. De altfel, telespectatorii erau interesați să știe ce s-a întâmplat între Cornel și ispita Loredana la ultima lor întâlnire din emisiune. Iată ce dezvăluire neașteptată a făcut bărbatul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Ieri, 28 august 2024, la Antena 1 a fost difuzată marea finală Insula iubirii. În această etapă, cuplurile s-au revăzut după 21 de zile, iar concurenții au fost întrebați dacă vor să părăsească insula: împreună, separat sau alături de o ispită, după exeperiența petrecută pe insulă. Iustina Loghin a avut parte de o surpriză neașteptată în ultima zi petrecută în Thailanda, aflând că este însărcinată.

iustina insula iubirii 2iustina insula iubirii 2

Așadar, chiar la bonfire, Iustina l-a anunțat pe partenerul ei, Cornel, că este însărcinată. Tânăra i-a adus atunci, drept cadou, testul de sarcină pozitiv. Încă de la începutul emisiunii, cei doi anunțau că au nunta programată și că-și doresc să devină părinți, după ce se căsătoresc.

Citește și: Iustina Loghin a dezvăluit sexul bebelușului, la Insula iubirii: „A venit în momentul în care aveam cea mai mare nevoie…'

Citește și: Cornel Luchian a acuzat dureri în piept, la Insula iubirii. I s-a făcut rău, după ce a văzut imaginile cu Iustina Loghin. A fost chemată Salvarea: „Când avea 25 de ani a avut un accident”

Citește și: Povestea de dragoste dintre Dana Nălbaru și Călin Goia: au fost împreună 7 ani și au existat zvonuri legate de infidelitate / Fosta solistă de la Hi-Q: „M-am îmbolnăvit, ajunsesem să fac atacuri de panică zilnic'

Citește și: Diana Matei, afectată că nu și-a crescut singură fiul și că a apelat la o bonă încă de când l-a născut: 'Plângeam isteric. Vinovăția mă rodea. Mă consumam foarte mult…'. A urcat pe scenă la o săptămână după ce a devenit mamă

Cum arată acum Iustina de la Insula iubirii, în ultimele luni de sarcină

Cornel a fost surprins plăcut de veste și emoționat până la lacrimi. Bărbatul mai are patru copii, din fosta căsnicie, iar acum urmează să devină tată pentru a cincea oară. Iustina, în schimb, așteaptă primul ei copil. În ciuda celor întâmplate pe insulă, ea anunțând inclusiv despărțirea de Cornel atunci când i-a trimis înapoi inelul de logodnă, cei doi au plecat împreună, iar acum formează o frumoasă familie.

Iustina și Cornel au făcut nunta după Insula iubirii, așa cum era programat, pe data de 9 iunie. La eveniment au fost invitați toți colegii lor de competiție, iar mirii au strălucit în ziua cea mare. În ziua nunții, Cornel a mărturisit că, în ciuda momentelor dificile prin care a trecut pe insulă, experiența l-a schimbat în bine și l-a ajutat să-și înfrunte unele temeri. De asemenea, consideră că l-a ajutat să-și consolideze relația cu proaspăta lui soție.

„Pot să spun că sunt fericit pentru că am participat la Insula iubirii pentru că mi-am depășit anumite limite, anumit frici, pe care le aveam unul față de altul și acum la final, dacă pleci împreună cu persoana iubită, înseamnă că vă iubiți, dar dacă pleci separat, caută-ți pe altcineva', a spus Cornel la nunta cu Iustina.

În prezent, Iustina mai are câteva luni până ce va naște. Acest lucru e evident, având o burtică de gravidă foarte vizibilă. Cu toate acestea, ea și-a păstrat se pare silueta ca trasă prin inel. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Ce s-a întâmplat între Cornel și ispita Loredana la dream date

În ultimele ediții din sezonul 8 Insula iubirii, concurenții și ispitele au avut parte de către un dream date. Mai puțin Daiana și Iustina, care au fost refuzate de ispitele masculine pe care le-au ales să le însoțească. Cornel a ales-o atunci pe ispita Loredana, cea de care s-a apropiat se pare cel mai mult în emisiune.

Ispita Loredana a povestit în detaliu ce s-a întâmplat între ea și Cornel la dream date. Potrivit spuselor tinerei, aceștia au încercat să se ferească de camerele de filmat și au fost destul de apropiați în jacuzzi. Ba mai mult, a susținut că bărbatul ar fi intenționat să o sărute, dar nu s-a întâmplat, pentru că ea s-a retras și s-a întors în cameră de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat.

„Aveam în baie un jacuzzi. Zic hai să ne mutăm de aici și să mergem în jacuzzi. În jacuzzi a existat o oarecare apropiere. Am stat acolo cu el pentru ceva timp. A fost o inițiere din partea lui, pe care eu am continuat-o. Ne-am lăsat duși de val. Eu m-am apropiat de el, să-i văd reacția. Cu siguranță, și-ar fi dorit să se întâmple mai mult, dar când am simțit asta, m-am retras', a început Loredana să povestească.

Și Cornel a povestit cum a fost la date-ul cu ispita Loredana, însă a fost destul de reținut în declarații.

„Simt că mi-am făcut testul bine de tot și sunt fericit', a zis Cornel la Insula iubirii.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton