Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei. Imagini cu prezentatoarea TV de acum 10 ani: „Poze de la naftalină”

 Ifrim Georgiana
.

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei. Actrița și-a început cariera în urmă cu aproape două decenii, devenind cunoscută publicului datorită rolului pe care l-a jucat în telenovela „Numai iubirea'. Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat mai multe imagini de pe vremea când se află la început de carieră, alături de un mesaj nostalgic. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adela Popescu este una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi din țară. De-a lungul carierei, aceasta a fost distribuită în telenovele cunoscute, precum „Lacrimi de iubire', „Aniela', „Îngeraşii', „Iubire şi onoare', „Pariu cu viaţa', „Iubire ca în filme', „Weekend cu mama', „O nouă viaţă', „În familie'. În plan personal, prezentatoarea este căsătorită de 7 ani cu Radu Vâlcan, iar cei doi sunt părinții a trei copii.

ad1ad1

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei. Purtată de amintiri, actrița a postat mai multe imagini din tinerețe. La acea vreme, aceasta își făcea debutul în serialele televizate, reușind să cucerească publicul cu naturalețea și inocența sa. De-a lungul anilor, aceasta a moderat mai multe emisiuni TV, între care se numără „Vorbește lumea' și „Sunt celebru, scoate-mă de aici!'.

Citește și: Ce făceau Cabral și Adela Popescu în pauzele de filmare de la Sunt celebru, scoate-mă de aici:”Pe cuvânt, cum vezi în filmele alea…”

Citește și: Adela Popescu nu se mai întoarce la Vorbește lumea?:„Momentan, sunt în pauză. Viața mea de acasă este oricum complicată și…'

Citește și: 'Tot ce am este cumpărat din munca mea.Aș fi meritat mai mult'. Oana Roman a recunoscut că ea este singura care aduce bani în casă

Citește și: Cătălin Măruță se pregătește pentru o operație complicată și va lipsi de la emisiune:”Îmi e frică de tot”

Cum arăta Adela Popescu la începutul carierei

Pe contul de Instagram, prezentatoarea de la „Vorbește lumea' a publicat mai multe fotografii de la începutul carierei. Deși au trecut mai bine de 10 ani de atunci, soția lui Radu Vâlcan a rămas neschimbată, singura diferență fiind tranziția de la părul roșcat la cel blond. Într-una dintre imagini, Adela Popescu este surprinsă alături de soțul ei, la început de relație.

În dreptul fiecărei fotografii, actrița a scris un scurt mesaj referitor la povestea din spatele acesteia. Aceasta își amintește cu drag debutul în actorie, dar și începutul poveștii de iubire cu tatășâl copiilor ei.

„Pentru că nu mă pricep la ani, mă gândesc să împart perioadele astfel: I.R – Înainte de Radu, I.C. – Înainte de copii. Și ar mai fi și: M.I.R. – mult înainte de Radu. Poze de la naftalină', a scris Adela Popescu în dreptul pozelor vechi.

Prezentatoarea a luat o pauză de la proiectele TV

În urmă cu un an, Adela Popescu a decis să ia o pauză de la proiectele TV, susținând că își dorește să petreacă mai mult timp cu familia ei, în special cu cei trei copii. Aceasta a recunoscut că profesia ei este solicitantă, motiv pentru care nu-i rămâne suficient timp pentru familiei.

Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte', declara Adela Popescu pentru click.ro, anul trecut.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton