Cum arată Alessandra Stoicescu în costum de baie, la 45 de ani. Poze sexy din Maldive

.

Alessandra Stoicescu (45 de ani) și soțul ei, Sergiu Constantinescu (50 de ani) au fost recent în Maldive, iar cu ocazia asta, fanii vedetei Antena 1 au putut-o vedea în cu totul alte ținute decât cele cu care i-a obișnuit. Toată lumea a observat, astfel, cât de bine arată prezentatoarea de știri în costum de baie, chiar dacă nu exagerează cu sportul și dieta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Alessandra Stoicescu are gene bune și asta se vede clar și în cele mai recente poze pe care le-a făcut în Maldive. Vedeta Antena 1 are o siluetă de adolescentă, mai cu seamă că acum aproape doi ani a născut, dar recunoaște cinstit că nu face sport și nu a avut, de fapt, niciodată probleme cu greutatatea.


Alessandra nu face sport, nu se înfometează, în schimb adoră masajul. Prezentatoarea știrilor de la Antena 1 le mulțumește părinților ei pentru moștenirea genetică pentru că, spune ea, felul în care arată la 45 de ani li se datorează exclusiv.


„Fac masaj. Dietă nu țin, aici le mulțumesc părinților mei. Nu mă îngraș, nu m-am îngrășat niciodată, dar hai să fim serioși că sunt și femei slabe care încep să depună pe ici, pe colo.

Dar nu mă îngraș foarte mult, chiar dacă mănânc seara, de exemplu, însă masajul e foarte important, starea asta de bine. (…)

Nu sunt o ființă foarte sportivă, cred că din pricina faptului că nu mi-am pus acest obiectiv. Nu știu dacă cineva se duce pentru că nu mai poate de plăcere, ci pentru că dacă faci sport te simți din ce în ce mai bine. Și am făcut sport așa cu intermitențe. Uite am învățat să schiez la aproape 41 de ani…’, dezvăluia în urmă cu ceva timp Alessandra Stoicescu, pentru revista Avantaje.


„Arăți perfect, ca la 20 de ani’, „Superbă’, „Minunată’, „Ce frumoasă sunteți’, ‘Răsfățată și jucăușă’, i-au transmis internauții Sandrei Stoicescu după publicarea fotografiilor în costum de baie.

Ce mănâncă Alessandra Stoicescu

„Nu prea mănânc dimineața, deși desigur aceea este masa cea mai importantă. Când sunt în vacanță mănânc întotdeauna dimineața. Mănânc ouă ochi sau ou fiert cu sandvișuri, deci mănânc pâine, mănânc și ceva fructe după ce termin partea asta de sandvișuri cu ou ochi.


Cel mai mult îmi plac ouăle ochi și cafeaua de după, neapărat, un cappucino. Seara ciugulesc ceva mai degrabă, dar mărturisesc că uneori mănânc pâine și seara, deși la manual se spune că nu, dar eu mănânc pentru că îmi place foarte tare pâinea proaspătă.

Așa că, în drumul spre casă îmi cumpăr pâine proaspătă, îmi cumpăr un sandviș cu brânză, cu roșii. Știu n-am voie, dar este ceva… minunat. Nu ajung la sală cât mi-aș dori, înotul îmi place foarte mult.', mai povestea Alessandra pentru Avantaje.


Citește și: Ellen Page se declară transgender. Actrița și-a schimbat deja numele și a devenit Elliott Page: „Iubesc cine sunt’

Citește și: Alex Bodi și Gabi Bădălău, război pentru Bianca Drăgușanu. Ce schimb de replici au avut

Citește și: Cum a hotărât Marius Manole să devină actor: „Scena a fost scăparea mea’/ EXCLUSIV

Alessandra Stoicescu a slăbit 10 kg după naștere

În 2019, Alessandra dezvăluia cum a slăbit după naștere. Jurnalista a dat jos 10 kg imediat după operația de cezariană. Nu a avut voie să facă mișcare intensă timp de 6 luni, însă a alăptat și a făcut masaj/drenaj limfatic aproape zilnic.


„Mănânc echilibrat, sănătos, produse naturale și bio. Retenția de apă e principalul meu inamic, dar ies învingătoare cu siguranță’, mai spunea Alessandra atunci.