Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la începutul carierei. Erau colege la facultate când s-au apucat de blogging

.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan fac parte din categoria influencerilor de top de la noi din țară. Se cunosc încă din perioada în care erau studente, iar astăzi au colaborări internaționale și o afacere pe care o administrează împreună. Ambele s-au lansat ca bloggerițe, apoi au făcut tranziția către alte medii. Arătau cu mult diferit la vremea respectivă, dar erau perseverente și muncitoare, rețetă care le-a asigurat succesul în industrie.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost colege la facultate și le leagă o prietenie veche. La începutul carierei, ambele făceau blogging, având o pasiune comună pentru modă. Rețelele de socializare le-au oferit oportunitatea să se facă vizibile și să-și exprime pasiunea pentru vestimentație, devenind treptat cele mai cunoscute creatoare de conținut din România.

carmen-grebenisan-19carmen-grebenisan-19

Citește și: Cum a ales Alina Ceușan numele „Perla” pentru fetița ei. Are origini spaniole și are o semnificație importantă pentru ea și soțul ei: „A venit într-un ultim moment…”

Citește și: Alina Ceușan a născut o fetiță! Andreea Popescu a anunțat că prietena ei a devenit mamă a doua oară: „Am plâns de bucurie…'

Citește și: Andreea Marin a fost internată o săptămână din cauza epuizării: „Am avut nevoie de analize. Nu am dormit 48 de ore, deloc. Dacă te agiți, dacă muncești…”

Citește și: Copiii afaceristului Adrian Marțian au dispărut, în Hunedoara, în timp ce se aflau în grija bonei. Mesajul trimis de cei trei frați, o zi mai târziu, pentru mama lor: „Nu te iubim și nu ne simțim în siguranță cu tine”/ Cine i-ar fi răpit

Cum arătau Alina Ceușan și Carmen Grebenișan la începutul carierei

Prietenia dintre Alina Ceușan și Carmen Grebenișan s-a închegat în perioada facultății. Erau colege și locuiau împreună, dar împărtășeau și o pasiune comună pentru modă și fotografie. Așa au pornit pe drumul schimbării și au început să creeze conținut pentru blog.

„Apartamentul nostru de pe Eroilor, Cluj-Napoca, este plin de povești  pe care nu le vom uita niciodată. După ce m-am mutat cu Alina, am devenit cele mai bune prietene, și am realizat cât de multe puncte comune existau între noi. Eram pasionate de poze, ori de câte ori ieșeam în oraș ne făceam poze una celeilalte și ne plăcea să stăm să le edităm. De aici și dorința de a participa la tot felul de shootinguri de beauty sau produse, la care nu spuneam  niciodată pas. Obișnuiam să ieșim împreună foarte des, iar dacă nu ieșeam, chemam prietenii la noi și făceam petreceri. Aveam o viață de student în toată regula, mergeam la facultate și la petreceri, iar adiacent eram foarte active pe social media, unde postam foarte multe poze', a povestit Carmen Grebenișan pentru fpm.ro.

Ce operații estetice are Alina Ceușan

La începutul carierei, Alina Ceușan era o tânără frumoasă și determinată să se facă cunoscută în mediul online. Aspectul ei fizic s-a schimbat în decursul anilor, dat fiind că a recurs la intervenții estetice. Complexată de forma nasului, influencerița a trecut printr-o rinoplastie, apoi a intervenit și la nivelul bustului.

„Mi-am dorit de foarte mult timp să fac această intervenţie. A fost un complex de-al meu de care mă bucur că am scăpat. Pur şi simplu nu mă simţeam bine cu nasul meu. Era un nas care nu era deloc feminin după cum a spus şi domnul doctor. Am intrat în operaţie, m-am pus pe masă, m-au adormit şi nu îmi amintesc absolut nimic. Sincer, toată treaba asta mi s-a părut ca un vis', a spus Alina Ceuşan pe Youtube.

Ce operații estetice are Carmen Grebenișan

La rândul ei, Carmen Grebenișan a făcut câteva retușuri în cabinetul medicului estetician. Și-a augmentat buzele cu acid hialuronic și are, de asemenea, o operație de mărire a sânilor.

„Sunt destul de transparentă cu situațiile astea, nu prea am vreo problemă în a le expune. Niciodată n-am avut, mi se pare că trebuie să fie asumat în momentul în care te apuci să-ți modifici corpul, măcar să fii împăcat cu tine la final, daca nu înainte. Am operație de implant mamar, pe care am făcut-o undeva la 21 sau 22 de ani, ceva de genul ăsta. Am 280 de mililitri implant mamar formă anatomică. Prima intervenție pe care am avut-o la față a fost injectarea buzelor, pe care le-am dizolvat de câteva ori, pentru că nu mi-a plăcut forma și acum îmi place foarte mult, deci am acid hialuronic în buze', a spus aceasta pe TikTok.

Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au o afacere împreună

Pe lângă colaborările din mediul online, Carmen Grebenișan și Alina Ceușan au o afacere împreună. Este vorba despre un brand de costume de baie, care a avut succes atât în România, cât și peste hotare. Mai presus, le leagă o prietenie veche, bazată pe încredere și susținere reciprocă.

„Prietenia mea cu Alina, care este una foarte puternică, e cea mai pură prietenie. Este singura prietenie și de cele mai multe ori oamenii cred că suntem surori. Cu siguranță am fost surori într-o altă viață. Nu știu dacă ne crede cineva, însă noi nu ne-am certat niciodată. De fiecare dată una dintre noi este dispusă să îi cedeze celeilalte orice, dacă cealaltă își dorește mult acel ceva', a spus Carmen Grebenișan despre prietenia lor, potrivit fpm.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton