Cum arată Alina Pușcaș cu șuvițe blonde și părul scurt: „Îmi place tare mult”

 Ifrim Georgiana
.

De curând, Alina Pușcaș a trecut printr-o schimbare spectaculoasă de look și a postat câteva imagini în mediul online. Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva' s-a lăsat pe mâna unui hairstilyst, iar noul „look' i-a fost intens complimentat de urmăritorii ei. Iată cum arată Alina Pușcaș cu șuvițe blonde și părul scurt!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

La 37 de ani, Alina Pușcaș este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV de la noi din țară. În prezent, moderează emisiunea „Te cunosc de undeva', difuzată la Antena 1, alături de Pepe. De când a debutat pe micul ecran, prezentatoarea TV a trecut prin mai multe transformări la nivelul aspectului fizic, însă mereu a fost apreciată pentru aparițiile imprecabile. De curând, vedeta a renunțat la părul lung și brunet, optând pentru o tunsoare modernă, care îi încadrează perfect trăsăturile frumoase.

9-29-2

Citește și: „Mă feresc de denumirea „mamă eroină'. Eroi, eroine… sunt acolo! Noi suntem niște părinți care ne-am asumat”. Alina Pușcaș a spus totul despre viața cu trei copii

Citește și: Alina Pușcaș și Cosmin Seleși au avut mai multe conflicte la Te cunosc de Undeva: „Am mai întrerupt filmările ca să ne certăm'. Cum se înțelege prezentatoarea TV cu Pepe

Citește și: Dan Badea, prima reacție după ce a fost înlocuit la iUmor: „Nu pot să zic, o să se vadă la televizor…' / Ce planuri are în televiziune

Citește și: Georgiana Lobonț, după ce a pierdut sarcina: 'Nu sunt supărată deloc. Viața merge mai departe. Așa a fost să fie, trebuie să…'

Cum arată Alina Pușacaș cu șuvițe blonde și părul scurt

La o lună de când s-au încheiat filmările ultimului sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva', Alina Pușcaș a decis să treacă printr-o schimbare de look. În ultimii ani, prezentatoarea TV a avut părul brunet și lung, însă acum a optat pentru o tunsoare bob, care îi pune în valoare trăsăturile feței. De asemenea, haistylistul i-a făcut mai multe șuvițe blonde, ce oferă volum și luminozitate părului.

„Pentru că îmi place tare mult outfit-ul ăsta…îl las aici de inspo', a scris aceasta în dreptul fotografiilor.

În secțiunea de comentarii, fanii i-au complimentat noul look: „Ești cea mai frumoasa femeie!' / „Ador efectiv tot' / „Neschimbată din 2006 TOP MODEL'.

Alina Pușcaș a avut probleme cu rinichii

În urmă cu câteva luni, Alina Pușcaș a avut probleme renale și a ajuns de urgență la spital. Din cauza problemelor de sănătate, prezentatoarea TV și-a sistat cursurile de dans și a făcut schimbări la nivelul alimentației.

„În decembrie am avut un mic incident cu rinichii și atunci imediat, cum am fost pe perfuzii, mă îngrășasem 5 kilograme fără să mănânc. Aveam totul pe perfuzie și m-a umflat pur și simplu. A trecut! Am fost foarte bine după, în ianuarie era deja ok, de-asta m-am și dus în vacanță, eram bine-merci, dar nu am reușit să mă remontez la fel de bine, cum o făceam înainte, pe partea de mișcare și de sport. Sunt convinsă că o să încep acum. (…) Mă reapuc acum de sport, cred că de săptămâna viitoare! Sunt foarte hotărâtă!

Dansam! Acum m-am oprit, din păcate, pentru că partenerul de dans nu a mai putut face față programului. Nici la mine nu era atât de ușor și mi-am dat seama că la ceva ar trebui să renunț. Mi-am dat seama că era greu, în special pentru el, că avea tot timpul premiere la Operetă’, a susținut Alina Pușcaș, potrivit click.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton