Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani: "Slabă și frumoasă!"

 Dumitrache Laura
.

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani. Anamaria Prodan este una dintre cele mai apreciate femei de afaceri de la noi din țară. La vârsta de 50 de ani, impresara arată incredibil, iar recent a postat un clip video cu ea nemachiată. Imaginile au devenit virale și au fost apreciate de mii de internauți. Iată cum arată fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf fără pic de machiaj!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani. Impresara continuă să arate incredibil la vârsta de 50 de ani și este un adevărat exemplu pentru multe femei. Anamaria Prodan a trecut prin momente dificile după despărțirea de Laurențiu Reghecampf, dar se declară o femeie puternică și curajoasă.

anamaria prodananamaria prodan

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani. Vedeta a fost criticată în nenumărate rânduri că nu are curajul să se posteze nemachiată, iar acum și-a luat prin surprindere fanii. Anamaria Prodan s-a demachiat și a postat clipul video pe Instagram, acolo unde urmărită de peste 1 milion de internauți. Iată cum au reacționat!

Citește și: Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj neașteptat lui Laurențiu Reghecampf, de ziua lui onomastică. Ce fotografie a postat impresara: „Să trăiți…'

Citește și:Anamaria Prodan susține că nu i-a cerut pensie alimentară lui Laurențiu Reghecampf: „El a fost cel care a deschis proces „

Citește și:Alexandru, tânărul accidentat mortal de actrița Monica Odagiu, a fost înmormântat. Rudele și prietenii și-au luat adio de la el: „Era un copil cuminte”

Citește și:Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, discuții aprinse în platoul Chefi la cuțite. De ce au strigat unul la altul: „Restul sunt proști și el este deștept!'

Cum arată Anamaria Prodan nemachiată, la 50 de ani

Anamaria Prodan se numără printre cele mai de succes femei de afaceri din România. În vârstă de 50 de ani, impresara activează într-o lume plină de bărbați, fiind agent FIFA și impresarul multor fotbaliști din România. Chiar și așa, vedeta a dovedit în nenumărate rânduri că este o femeie puternică și ambițioasă. După criticile primite din partea multor internauți care au susținut că Anamaria Prodan nu are curajul să se afișeze nemachiată, ei bine, impresara le-a făcut o surpriză. În urmă cu câteva zile, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a postat pe Instagram un clip video în care se demachia, arătându-și chipul natural.

Mă demachiez, că am avut cremă pe față și apropo, pentru fraierii ăștia… uite, nu mai am fard, nimic. Așa e Anamaria Prodan nemachiată la 50 de ani, 50 de ani plus…Și slabă, și frumoasă, ca să muriți voi de ciudă aşa, graselor și urâtelor, care ar trebui să puneți mâna, la 20-25-30 de ani, să slăbiți și să aveți grijă de voi să arătați și voi așa la 50 de ani. Chiar mă rog pentru voi, că în spatele calculatorului e ușor să scrii. Vă iubește Ana!„ a spus Anamaria Prodan în clipul video.

Cum au reacționat fanii

Anamaria Prodan arată foarte bine la vârsta de 50 de ani și nu s-a ferit să se afișeze naturală pe rețelele de socializare. Vedeta are grijă de imaginea ei și are o siluetă de invidiat.

Fanii impresarei au fost uimiți de frumusețea ei și nu au contenit să o laude.  „Superbă, arăţi de 38 de ani„, „Eşti o femeie foarte frumoasă„, „Eşti minunată„. De asemenea, Anamaria Prodan a primit și mesaje controversate, iar unii internauți nu au fost de acord cu opinia ei.  „Arogantă„, „Aţi avut norocul să vă naşteţi unde trebuia„, „Dar ce ai cu noi, doamnă?

Anamaria Prodan a slăbit considerabil

Anamaria Prodan a suferit foarte multe după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Cei doi au fost căsătoriți vreme de aproape 15 ani și au împreună un fiu, Laurențiu Reghecampf Jr. Vedeta a suferit o transformare radicală și a slăbit considerabil. Fosta prezentatoare tv susține că a ținut o dietă strictă și se declară mulțumită de silueta ei

. „Am ajuns la măsura 34. Sunt cam ca Rebeca (n.r. fiica ei, Rebecca Dumitrescu)„. Anamaria Prodan a ajuns să cântărească 54 de kilograme, cât avea înainte să se căsătorească cu Reghe. „Când iubești și ești fericit atunci ești impecabil. Trebuie să fiu impecabilă pentru copiii mei, pentru iubitul meu, pentru voi (nr. public), așa trebuie să fie un om care, zic eu, că a muncit o viață să fie exemplu',.

Sursa foto: Captura video/Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton