Cum arată Anca Serea în costum de baie, la 43 de ani. Are o siluetă trasă prin inel după cele șase nașteri: „Sunteți superbă”

 Ifrim Georgiana
.

Anca Serea și-a surprins fanii cu ultima apariție pe rețelele de socializare. Aflată în vacanță pe litoralul românesc, vedeta a publicat mai multe fotografii în costum de baie, etalându-și silueta de invidiat. Are 43 de ani și a adus pe lume șase copii, însă arată impecabil, iar drept dovadă stau postările recente din mediul online.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IUNIE GRATIS, AICI

Pe contul său de socializare, Anca Serea a publicat mai multe fotografii în costum de baie. Soția lui Adi Sînă, care a adus pe lume șase copii, are o siluetă suplă și un trup armonios. Din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut, vedeta a adoptat o dietă echilibrată, dar își alocă timp și pentru exerciții fizice. Aceste obiceiuri o ajută să se mențină în formă și să aibă apariții fără cusur.

ser20ser20

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă recunosc că sunt părinți permisivi, dar există o regulă clară pe care le-au impus-o copiilor: „După o anumită oră, nu au voie să…'

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă și-au găsit casa inundată, aseară: „În cartierul de lux în care trăim s-a inundat tot. Nu știu dacă realizați până unde este apa”. Imaginile dezastrului

Citește și: Carol Bongiovi, mama lui Jon Bon Jovi, a murit la 83 de ani: „Ne va fi foarte dor de ea”

Citește și: Marilu Dobrescu are un nou iubit, după despărțirea de Iustin Petrescu? Cine e bărbatul pe care l-a cunoscut recent: „Le bifează pe toate! Nu e mârlan, are respect pentru femei, e bun de pus la rană…'

Cum arată Anca Serea în costum de baie, la 43 de ani

Anca Serea a plecat cu familia pe litoralul românesc și a împărtășit mai multe fotografii din timpul vacanței. Îmbrăcată într-un costum de baie negru, vedeta s-a filmat pe plajă, etalându-și silueta perfectă, ca trasă prin inel. Apariția sa este impecabilă, în ciuda vârstei și a faptului că a adus pe lume șase copii, iar fanii s-au arătat foarte încântați s-o vadă în această ipostază.

„Frumoasă și sexy', „Sunteți superbă', sunt doar câteva comentarii din dreptul postărilor.

Ce dietă ține Anca Serea

Într-un interviu pe care ni l-a acordat în urmă cu un an, Anca Serea ne-a dezvăluit secretele siluetei de invidiat. Spre surprinderea multora, vedeta a mărturisit că nu face mari eforturi pentru a se menține în formă. În schimb, a recunoscut că nu a fumat și nu a consumat niciodată alcool.

„Cred că muncesc foarte mult și sunt un om foarte activ, optimist și găsesc o rezolvare în tot ceea ce fac. Nu am niciun secret. Poate și pentru că eu chiar nu am fumat niciodată, nu beau alcool, mănânc sănătos și evit alimentele care sunt nesănătoase și așa mai departe. (…)

Da, evit să mănânc carne în cantitate foarte mare și nu prea mănânc zahăr. Nu sunt mare fan dulce. Nu. Și nu beau alcool, nu am băut niciodată. Pur și simplu nu am băut niciodată. Nu mă atrage deloc. Nu mi se potrivește. Cred că o femeie, în general, ar trebui să aibă o conduită și nu că aș avea ceva, Doamne ferește!, cu doamnele care consumă alcool, dar nu am încercat. Nu am fost curioasă. Nu am avut curiozitatea aceasta', a spus vedeta pentru VIVA!.

Anca Serea nu a apelat niciodată la intervenții estetice

Anca Serea are 43 de ani și încă nu a apelat la intervenții estetice. Nu este împotriva acestor proceduri, însă își dorește să-și păstreze trăsăturile naturale, mai ales că a moștenit o genă foarte bună.

„Nu pot să spun că sunt adepta, că sunt pro sau contra, cred că fiecare face cum decide pentru el și dacă nu se simte bine în propria piele, atunci e important, dar nu în mod exagerat, nu susțin să arătăm toate ca trase printr-un șablon’, a spus Anca Serea pentru Spynews.ro.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton