Cum arăta Anca Țurcașiu la începutul carierei. Avea o frumusețe răvășitoare și a apărut nud într-un film

 Ifrim Georgiana
.

Anca Țurcașiu este o artistă complexă și am putea spune că a descoperit elixirul tinereții, asta pentru că la 53 de ani, are o prezență fermecătoare și fără cusur. Înclinațiile artistice au caracterizat-o de la o vârstă fragedă, astfel că a avut performanțe remarcabile în teatru și televiziune. A debutat la 14 ani în filmul „De dragul tău, Anca!', în regia Cristianei Nicolae, pe când era doar o adolescentă cu aspirații mari. Iată imaginile cu Anca Țurcașiu la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este o femeie împlinită din orice unghi am privi. A făcut carieră în muzică, televiziune și teatru, și are un fiu care o face mândră, Radu, din căsnicia cu medicul Cristian Georgescu. Artista s-a făcut remarcată la festivalurile de muzică ușoară – Mamaia (1986, 1987, 1988), Amara (1986), Vilnius Lituania, (1992). A absolvit Școala Postuniversitară MTP, cu specializarea moderatov TV-știri, iar mai apoi Școala Populară de Arte și Academia de Teatru și Film din Târgu Mureș. În plan cinematografic, Anca Țurcașiu a jucat în producții precum „Miss Litoral' și „A doua cădere a Constantinopolului'.

anc16anc16

Citește și: Anca Țurcașiu, pictorial sexy în revista VIVA! Artista arată senzațional la 53 de ani / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, declarații surprinzătoare despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Nu ai cum să spui NU iubirii'

Citește și: Ce schimbare de look și-a făcut Lavinia Pîrva, la 39 de ani: „Am simțit să fac ceva pentru mine”. Cum arată soția lui Ștefan Bănică în prezent

Citește și: Mihai Trăistariu, prima reacție după ce TVR a anunțat că România nu va participa la Eurovision: 'O catastrofă națională ceea ce s-a întâmplat…' Ce spune despre cei care au luat decizia / EXCLUSIV

Cum arăta Anca Țurcașiu la începutul carierei

Anca Țurcașiu a jucat în primul film adolescentă fiind, iar la 15 ani, avea să se lanseze pe scena de la Mamaia. Cu ani în urmă, artista spunea că nu se identifică ca interpretă de muzică, în ciuda performanțelor în domeniu. Pe când făcea primii pași în carieră, Anca Țurcașiu era la fel de frumoasă și fermecătoare, calități care îi aduc și astăzi nenumărate complimente.  

„Nu sunt cântăreaţă, eu sunt actriţă! N-am vrut niciodată să cânt, pentru mine a fost doar o întâmplare. Pe vremea lui Ceauşescu s-a împământenit numele acesta pentru că eu apăream la televizor din trei în trei luni, că mai des nu aveam voie, cântând. Am luat şi premii la diferite festivaluri de muzică, dar nu m-am lăudat niciodată cu ele, tocmai pentru că nu le-am considerat adevărate realizări sau, mai bine zis, realizări care să mă reprezinte', a spus artista, cu ceva ani în urmă, pentru adevărul.ro.

Anca Țurcașiu a apărut nud în pelicula „Miss Litoral'

Cu ani în urmă, Anca Țurcașiu a apărut nud în pelicula „Miss Litoral'. Artista era expusă în toată splendoarea, cu nurii la vedere, însă nu și-a mai dorit să repete experiența.

„A fost foarte complicat şi ceea ce nu ştie lumea este că regizorul mi-a oferit şi al doilea scenariu după „Miss Litoral', „A doua cădere a Constantinopolului'. Toată lumea crede că eu am jucat şi acolo, dar nu, a jucat Loredana.

Eu am jucat doar în „Miss Litoral' şi am refuzat al doilea scenariu, pentru că mi s-a părut extrem de delicat, din punctul acesta de vedere, şi n-am mai fost dispusă a doua oară să mai repet experienţa', a spus artista pentru okmagazine.ro.

Cum se menține Anca Țurcașiu în formă

Atentă la imaginea ei, Anca Țurcașiu are o alimentație destul de strictă și se antrenează zilnic. Spune că nu este „perfectă', asta pentru că are are și ea plăceri nevinovate, între care fumatul și vinul roșu.

„Am două sau trei mese pe zi, dar tot cu mare atenție. Folosesc combinații corecte de alimente: proteine plus legume. Proteine însemnând ouă sau pește.

Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară.

Am fost fumătoare toată viața, deci nu sunt perfectă. Ar trebui să elimin asta, știu. Un pahar cu vin roșu sec, din când în când, se adaugă la plăcerile mele nevinovate', a spus frumoasa artistă pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton