Cum arăta Anda Adam la începutul carierei. Era brunetă, cu forme voluptoase și a pozat în ipostaze incendiare

 Ifrim Georgiana
.

Anda Adam a făcut primii pași în muzică acum mai bine de două decenii, când a lansat o piesă cu trupa R.A.C.L.A, „Nu mă uita'. Artista abia împlinise vârsta majoratului atunci și se remarca prin timbrul vocal plin de senzualitate. La pachet cu un aspect fizic de invidiat, cântăreața a cunoscut o ascensiune rapidă în industria muzicală din România. Iată imaginile cu Anda Adam la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anda Adam, 43 de ani, are o carieră longevivă în muzică și a debutat în 1999. Melodia „Nu mă uita', în colaborare cu trupa R.A.C.L.A, i-a asigurat intrarea în piața muzicală, iar numele ei a rămas la fel de sonor până astăzi. Prima ei apariție în cadrul unei emisiuni TV datează de pe la începutul anilor 90. Era vorba despre un show de talente a unui post privat de televiziune, ce emitea de la subsolul Facultății de Jurnalism din București. Încă de atunci, Anda Adam impresiona prin calitățile vocale remarcabile și atuurile sale fizice.

ad20ad20

Citește și: Anda Adam și-a făcut cont pe Onlyfans, la 43 de ani! Ce tarif are cântăreața pe platforma pentru adulți

Citește și: Ce spune Anda Adam despre relația cu Yosif Mohaci, după un an de căsnicie: „Normal că mai suntem geloşi, pentru că…”. Cine cedează primul când se ceartă

Citește și: Mirela Vaida a pierdut o sarcină, în timp ce era pe scenă: „O hemoragie puternică, nu știam că eram însărcinată…”

Citește și: Kevin Costner și Christine Baumgartner au divorțat oficial, după 20 de ani de căsnicie: „Când ai o viață atât de lungă cu cineva…'

Cum arăta Anda Adam la începutul carierei

Pe când era la început de drum, în anii ’90, Anda Adam era brunetă, cu părul lung și creț. Artista impresiona și atunci prin formele ei voluptoase, evidențiate în ținute îndrăznețe, iar aparițiile ei nu puteau fi trecute cu vederea. Anda Adam a petrecut o mare parte din copilărie în SUA, alături de părinții ei, și ar fi avut șansa să studieze la Harvard, însă a revenit în țară pentru a-și continua cariera muzicală.

„Mama locuiește în SUA. Mama a plecat acolo pentru că am fost un elev exemplar și mi-a spus că pleacă pentru că vrea un viitor mai bun pentru mine. A discutat la Harvard pentru mine, dar eu am întrerupt aceste discutți pentru că m-am lansat în muzică.

Eu m-am întors pentru cariera mea. Acolo îmi place tot, în afară de burgeri. E foarte important! Am avut situații în care am căutat oameni cărora să le dau un job. Ori nu i-am găsit, ori erau foarte neserioși. În America nu e așa, acolo e concurență mare, nu îți permiți să îți pierzi jobul. Trebuie să fii serios, prompt, să îți faci treaba', a spus artista, cu ani în urmă.

Anda Adam a pozat goală în Playboy

Anda Adam a pozat de două ori în Playboy, o dată la începutul carierei, în 2000, și a doua oară după ce și-a mărit bustul, în 2002. Primul pictorial l-a făcut când avea doar 22 de ani și i-a dus un enorm capital de imagine.

„Imaginea, stilul unei femei constituie o primă carte de vizită, te poziţionează în faţa oamenilor, iar în cazul unui artist, felul în care se prezintă în faţa publicului este extrem de important. Cred că de-a lungul timpului, am reuşit să îmi construiesc o imagine stilistică proprie, ce mă defineşte şi mă completează, alături de muzica mea.

Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat', a declarat aceasta.

Ce operații estetice are Anda Adam

De-a lungul timpului, Anda Adam spune că a vizitat medicului estetician de două ori, pentru un implant mamar și o intervenție de rinoplastie. Cântăreața este o împătimită a fitnessului, iar rezultatele se observă pe trupul ei tonifiat și voluptos.

„Am două operații, atât. Este vorba despre un implant și o rinoplastie cu deviație de sept. Consider că arăt bine, dar nu cred că sunt în cea mai bună variantă a mea, pentru că, din punctul meu de vedere, fiind o împătimită a sportului, dacă voi avea grijă ce mănânc, în 3-4 luni voi ajunge la forma fizică pe care o consider ca fiind maximumul meu. Evident, la un nivel de om care nu face fitness pentru concurs, dar cu o formă de invidiat', a spus artista pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton