Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei înainte să devină celebră. A trecut printr-o transformare majoră după operațiile estetice

 Ifrim Georgiana
.

Andra Volos a devenit cunoscută odată cu participarea la emisiunea „Puterea Dragostei', de la Kanal D. Avea 20 de ani la acea vreme și mulți au considerat-o una dintre cele mai frumoase concurente. Nu a negat că a trecut pragul medicilor esteticieni, retușându-și forma nasului și bustul. Iată imaginile cu Andra Voloș înainte să devină celebră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aparițiile zilnice ale Andrei Volos în emisiunea matrimonială „Puterea Dragostei' au transformat-o într-o vedetă a showbiz-ului românesc. Odată cu încheierea show-ului de la Kanal D, a rămas activă pe rețelele de socializare, unde este urmărită de zeci de mii de persoane. Din 2022, frumoasa șatenă a început să se întâlnească cu manelistul Lele, însă multă vreme au ținut relația ascunsă. Pe 22 noiembrie 2023, Andra Volos a adus-o pe lume pe fiica lor, micuța Kim Nicole.

sani-volossani-volos

Citește și: Andra Volos de la Puterea Dragostei a născut o fetiță: „A venit Kim! Te iubim!”. Lele, iubitul ei, a asistat la naștere

Citește și: Lele și Andra Volos au ales nașii pentru fetița lor, Kim: „Să fie copilul botezat, atât contează!”. Cum se simte tânăra în a opta lună de sarcină

Citește și: Semnul divin primit de Laura Cosoi de la mama ei, la scurt timp după ce a anunțat a patra sarcină: „Pacea și lumina de acum…”

Citește și: Anca Lungu a dezvăluit, cu lacrimi în ochi, că a pierdut al treilea copil: „Sunt încă o mamă îndoliată. Viitoarea mamă își pierde copilul căruia i-a ascultat bătăile inimii, i-a vorbit și poate chiar i-a găsit un prenume”

Cum arăta Andra Volos de la Puterea Dragostei înainte să devină celebră

Înainte de celebritatea pe care a câștigat-o odată cu difuzarea show-ului „Puterea Dragostei', Andra Volos arăta cu totul diferit. În imaginile din perioada adolescenței, se poate remarca că șatena avea buzele subțiri și o formă diferită a nasului, însă și-a păstrat zâmbetul fermecător. Cu trecerea timpului, Andra Volos a fost supusă mai multor intervenții estetice, între care injecții cu acid hialuronic, o augmetare mamară și o rinoplastie.

„În sfârșit! Mi-am dorit mereu să am un un nas perfect, știți că sunt perfecționistă. Văd că încep să mă simt din ce în ce mai bine. Sper să îmi treacă sentimentul ăsta ciudat pe care îl am acum. Mai bucuroasă sunt că acum nu o să mai am probleme nici cu polipii, nici cu deviația de sept', a transmis Andra Volos, în 2021, imediat după operație.

În ianuarie 2022, Andra Volos anunța că a trecut printr-o liposucție, intervenție efectuată la o clinică din Turcia: „Este o operație foarte, foarte grea, cu o recuperare extrem de grea. Pe lângă faptul că stai 5-6 ore în sala de operație'.

Andra Volos a adus pe lume o fiică

Pe 22 noiembrie 2023, Andra Volos a devenit mamă pentru prima dată, după ce a adus-o pe lume pe fiica ei și a manelistului Lele. Primele interacțiuni dintre cei doi părinți au avut loc în mediul online, pentru ca mai apoi să se întâlnească la o nuntă.

„Mă întorc acasă și mereu îi spun fetei mele unde am fost. Mami a fost la doctor ca să-și scoată firele. A trebuit să fac cezariană ca să te scot de tine, nu am putut natural, a fost imposibil, deși am încercat. M-am îndrăgostit de ea. Te iubesc. Te ador! Ești cel mai frumos cadou pe lumea asta.

Chiar dacă nu dorm de două săptămâni încoace, nu mă plâng pentru că știu că o să urmeze vremuri mai grele, am fost atenționată de multe mămici, dar să știți că este foarte, foarte frumos prin ce trec. Mă trezesc, deși îmi cad ochii de somn și abia îi țin deschiși, o văd și îmi trece totul. Cel mai frumos lucru din lumea asta să dai viață unui om. Îmi vine să plâng. Știu că sunt mai emoțională în perioada asta. De fiecare dată când mă uit la ea, mă iau emoțiile și îmi vine să plâng. Și când îi fac băiță, când o schimb și când doarme. Am lacrimi constant', a transmis ea pe rețelele de socializare.

Andra Volos și Lele se pregătesc de nuntă

În urmă cu ceva timp, Lele dădea de înțeles că plănuiește s-o ceară în căsătorie pe Andra Volos, însă vrea ca momentul să fie neașteptat și special.

„Încă nu am cerut-o de soție, dar pregătesc ceva! O să fie o surpriză. Așteptăm, mai întâi de toate, să fie bine bebe să știm că e totul bine și după vin toate de la sine. Noi am considerat că nu trebuie să ne grăbim cu absolut nimic. Dacă Dumnezeu consideră că trebuie să se întâmple un lucru într-un fel, atunci el așa trebuie să se întâmple. Nu trebuie să forțăm nimic', a mărturisit Lele, la WOWnews.

Sursa foto: Instagram & Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton