Cum arată Andreea Mantea fără gene false. Nici ea nu s-a recunoscut: „Cam atât de naturale mi se par”

 Ifrim Georgiana
.

La 36 de ani, Andreea Mantea este într-o formă fizică de invidiat și pare neschimbată de când a debutat pe micul ecran. Încă de la începuturile ei în televiziune, prezentatoarea TV s-a remarcat prin machiajul strident, completat de gene false, la care rareori a renunțat. În mediul online, bruneta a publicat câteva fotografii într-o variantă mai naturală, iar fanii au fost plăcut surprinși de apariția ei. Iată cum arată Andreea Mantea fără gene false!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea a făcut primii pași în televiziune în 2005, pe vremea când era asistentă în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani'. De-a lungul carierei, a prezentat mai multe formate de succes, între care „Te vreau lângă mine’, „Nuntă cu surprize’, „Mireasă pentru fiul meu’ sau „Se strigă darul’. Dacă am compara imaginile de acum cu cele de la începutul carierei, Andreea Mantea pare complet neschimbată. Prezentatoarea de la „Casa iubirii' a susținut întotdeauna că nu este adepta chirurgiei estetice, însă apelează frecvent la serviciile saloanelor de înfrumusețare.

man10man10

Citește și: Andreea Mantea a găsit soluția magică pentru a nu se îngrășa, indiferent cât ar mânca: „Eu vorbesc cu mine și cu corpul meu și…”

Citește și: În ce serviciu de înfrumusețare investește Andreea Mantea cel mai mult: „Unde se duc toți banii mei?'

Citește și: Gheorghe Turda, adevărul despre starea lui de sănătate după ce s-a spus că e suspect de accident vascular cerebral: „M-am consultat și cu al doilea medic și…'

Citește și: Când au apărut, de fapt, problemele în relația Biancăi Drăgușanu cu Gabi Bădălău. S-au despărțit după nunta Mariei Constantin

Cum arată Andreea Mantea fără gene false

Perfecționistă și atentă la fizicul ei, Andreea Mantea are grijă ca fiecare apariție televizată să fie ireproșabilă. Prezentatoarea TV optează întotdeauna pentru machiaje stridente, de tip smokey eye, completate de gene fir cu fir. De curând, în mediul online, gazda emisiunii „Casa iubirii' a publicat câteva imagini în care apare fără gene false, o ipostază în care rareori s-a afișat, ea însăși mărturisind că nu se poate obișnui cu aspectul mai natural.

„Eu cu gene, eu fără gene[..]. Deci îmi lipesc bandă. Mamă, de când nu mi-am mai lipit bandă! Cam atât de naturale mi se par genele mele, trebuie să-mi lipesc bandă, ca să nu mi se mai pară naturale genele mele', a declarat vedeta pe pagina sa de socializare.

Cum își menține Andreea Mantea silueta

Pentru a-și menține greutatea, Andreea Mantea spune că nu ține o dietă drastică, însă încearcă să aibă un regim alimentar echilibrat și cât mai sănătos. Prezentatoarea TV nu și-a impus restricții de niciun fel, însă evită excesele.

„Nu există așa ceva. Nu pot. Pur și simplu am grijă ce mănânc. Încerc să țin o dietă normală. Am încercat și un intermitent fasting, să las mai multe ore între mese, de la ultima masă la următoarea și cam atât. În rest, nu fac nimic. Avem o viață. Nu. Nu mă abțin de la nimic.

Cântăresc 50 de kilograme. Chiar 49 de kg, uneori. Asta e. Norocul meu. Mi-am dorit. Și dacă îți dorești, se poate. Zic eu. Mi-am lipit o poză cu Ilinca Vandici pe frigider. Și, când mă duc să îl deschid să mănânc, o văd pe Ilinca: ‘Bună Ilinca. Și îl închid',  a detaliat Andreea Mantea pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton