Cum arăta Antonela Pătruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, înainte de operațiile estetice. A fost cu mama ei la Chefi la Cuțite, acum 8 ani

 Ifrim Georgiana
.

Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany, s-a făcut remarcată ca ispită la „Insula Iubirii', în 2022, însă prima apariție televizată a bifat-o mai demult, la Chefi la cuțite. Ea nu le-a gătit juraților, ci și-a susținut mama. Pe atunci era o tânără naturală, simplă, fără intervenții estetice.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cu câteva zile în urmă, Arpad Paszkany, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, s-a afișat cu noua iubită, mai tânără cu 24 de ani, pe numele ei Antonela Pătruț. Tânăra a publicat pe contul ei de Instagram o imagine cu miliardul din Cluj, din vacanța lor în Dubai, iar mesajul din dreptul ei a confirmat relația: „Iubirea mea'.

280256906_143434401589803_2803330382786678079_n280256906_143434401589803_2803330382786678079_n

Citește și: Cine e Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany. A fost chelneriță în Italia și apoi ispită la Insula Iubirii: „Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta”

Citește și: Arpad Paszkany, nașul Andrei și al lui Cătălin Măruță, s-a afișat cu Antonela Pătruț, la câteva luni de la divorț. Noua lui iubită a fost ispită la Insula Iubirii

Citește și: Nadia Comăneci, apariție senzațională la premiera documentarului despre Ilie Năstase. A defilat pe covorul roșu alături de Boris Becker / Ce vedete au mai fost prezente la eveniment

Citește și: Cine este TJ Miles de la Survivor All Stars. A locuit în Canada și se iubește cu artista Francisca

Cum arăta Antonela Pătruț, iubita miliardarului Arpad Paszkany, înainte de operațiile estetice

Antonela Pătruț nu este străină de lumina reflectoarelor. Ea a bifat prima apariție televizată la „Chefi la cuțite', în 2016, unde a fost pentru a-și susține mama. Carmen Ioniță, care s-a recomandat ca fiind proprietara unui restaurant în Florența, le-a pregătit celor trei jurați o rețetă de tiramisu și trecut în etapa următoare. Câteva secvențe o surprind și pe Antonela Pătruț, o tânără simplă pe atunci, machiată discret, fără intervenții de ordin estetic.

„Mi-am dorit să deschid un restaurant, am făcut un împrumut în bancă pentru care trebuie să mai lucrez încă 15 ani de acum încolo. Eu cu fata mea. Muncim și ne sacrificăm să mergem mai departe, dar seara suntem fericite. Bucătăria mi-a salvat viața, m-a ajutat să-mi descopăr pasiunea. Relația dintre mine și fata mea este ceva necondiționat. Avem o relație de surori gemene, telepatică. Este energia mea, respirația mea. De fapt, viața mea îi aparține, așa am văzut-o din prima clipă', a spus atunci mama tinerei.

Antonela Pătruț a fost ispită la „Insula iubirii'

În 2022, Antonela Pătruț, noua iubită a miliardarului Arpad Paszkany, și-a încercat norocul la Insula Iubirii, dar ca ipsită nu a reușit să-i cucerească pe concurenți și aceștia au votat să fie eliminată.

Antonela Pătruț se descria la vremea aceea drept o fire directă. „Fire amuzantă şi onestă, Antonela Pătruţ (26 de ani) nu se va sfii să le spună tuturor drept în faţă ceea ce gândeşte. Antonela a venit pe Insula Iubirii din dorinţa de a descoperi oameni noi şi totodată pentru a vedea dacă mai există relaţii solide într-o lume destul de superficială, se arată într-un comunicat transmis de Antena 1.

În filmulețul de prezentare, Antonela Pătruț a spus despre ea că nu are limite. Își dorește să cunoască băieții de pe Insula Iubirii și nu exclude să se îndrăgostească.

„Nu am limite. Sunt dispusă să fac orice, dacă simt asta. Mi-aș dori să ajung să cunosc băieții și să mă îndrăgostesc, de ce nu, de unul dintre ei, a declarat Antonela Pătruț, ispita de la Insula Iubirii.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton