Cum arată Antonia în costum de baie, după ce a spus că a luat câteva kilograme în plus. Imaginile par să-i contrazică afirmațiile

 Ifrim Georgiana
.

La 34 de ani, Antonia se bucură de o carieră de succes în industria muzicală și de o familie fericită, alături de partenerul ei, Alex Velea. Dincolo de reușitele profesionale, artista a cucerit și prin frumusețea ei răvășitoare, fiind adesea complimentată pentru trăsăturile aparte și corpul bine sculptat. Nu demult, căntărețea spunea că a luat câteva kilograme în plus și trebuie să-și recapete motivația de a merge în sala de fitness. Aflată în Grecia, Antonia a publicat câteva imagini în costum de baie, care par să-i contrazică afirmațiile făcute recent.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Fără doar și poate, Antonia este considerată de mulți un etalon în materie de frumusețe și reușește să surprindă, de fiecare dată, cu aparițiile ei impecabile. Pentru a se menține în formă, frumoasa cântăreață are o dietă echilibrată, săracă în calorii, pe care a adoptat-o încă din perioada când lucra ca fotomodel. Pe lângă asta, merge regulat în sala de fitness, lucru care se observă ușor pe corpul ei bine tonifiat.

ant10ant10

Citește și: Antonia se vaită că a luat câteva kilograme în plus: „Fata voastră a devenit un pic plinuță. Sunt în etapa mea de grăsuță. Trebuie să…'

Citește și: Ce dietă ține Antonia, la 34 de ani: „Nu înseamnă că nu mănânc și dulciuri sau junk food, dar mult mai rar'. Cum o afectează bullying-ul din mediul online / EXCLUSIV

Citește și: De ce s-ar fi despărțit, de fapt, George Burcea și Viviana Sposub, după 3 ani de relație: „El a fost șocat. Bănuiește că Viviana ar avea pe altcineva”

Citește și: CRBL a fost externat din spital, după ce a provocat un accident rutier în Hunedoara: 'Mă duc spre casă. Urmează recuperarea…'

Cum arată Antonia în costum de baie, după ce a spus că a luat câteva kilograme în plus

Zilele acestea, Antonia, Alex Velea și cei doi copii se află în Grecia, acolo unde se bucură de căldură și de peisajele superbe. Pe contul de Instagram, cântăreața a postat câteva imagini într-un costum de baie albastru, format din două piese, care i-a pus în evidență corpul bronzat și tonifiat. Deși anterior recunoștea că a luat câteva kilograme în plus, vedeta este într-o formă de zile mari, etalându-și abdomenul bine lucrat.

În secțiunea de comentarii, fanii artistei nu au ezitat să-i complimenteze apariția: „Aoleu, te-ai îngrășat! Repede la sală, că te-ai relaxat destul ??', „Vreau să precizez că eu am dat inimioară… dar doar pentru poza cu Antonia?', „Ce Mădălina Ghenea? Frate, uite aici femeie cu ADEVĂRAT FRUMOASĂ. Ca să numai zic de caracter și simplitatea ei'.

„Oficial, sunt în etapa mea de grăsuță'

În urmă cu puțin timp, Antonia recunoștea că a pus câteva kilograme în plus și îi vine greu să-și redobândească motivația de a merge la sală. Chiar și așa, vedeta nu s-a arătat complexată de schimbările prin care trece corpul ei.

„Oficial, sunt în etapa mea de grăsuță. Fără dubii! Fata voastră a devenit un pic plinuță! Vouă nu vă pasă, nici mie nu mi-ar păsa, dar simt că trebuie să mă descarc. Trebuie să îmi recapăt motivația să mă duc la sală.

Nu e doar despre motivație însă! E vorba de programul meu! Hai, Antonia, fii mamă, fii artistă, fii soție, fiică, fii prietenă, fii actriță, fii comendiantă!

Dar nu am scuze! Mergi la sală așa cum ai făcut-o și anii trecuți, dimineața! Dar e așa de bine să dormi! Ah, dar ai uitat să menționezi înghețata pe care ai mâncat-o toată vara. Par nebună, dar mi-e foame și asta se întâmplă când mi-e foame!', a spus vedeta, în mediul online.

„Îmi plac și pastele, pizza'

Într-un interviu mai vechi, Antonia a vorbit despre regimul ei alimentar, despre care a spus că nu este atât de strict pe cât s-ar crede.

„Nu am mesele standard, însă încerc de fiecare dată să mănânc cât mai sănătos, fără cheat meals. Dimineața, de regulă, mănânc omletă, Alex o face delicioasă, apoi, în restul zilei, salate, pui la grătar, vită la grătar. Uneori, sushi.

Îmi plac și pastele, pizza, dar le mănânc rar, pentru că îngrașă. Și, bineînțeles, dulciurile, care îmi plac foarteeee mult! Nu țin cont de un număr anume de gustări pe zi, mănânc, în general, două mese și iau gustări mai rar. Mai beau smoothie-uri, iar după sală, mănânc batoane proteice', a spus ea, în urmă cu ceva timp.

Sursa foto: facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton