Cum arată apartamentul Elenei Gheorghe. E dispus pe două etaje, are 5 camere și o terasă imensă

 Ifrim Georgiana
.

Elena Gheorghe locuiește într-un apartament spațios, dispus pe două etaje, alături de soțul ei, Cornel Ene, și cei doi copii. Imobilul a fost cumpărat în urmă cu 10 ani și este situat într-un cartier central din București. Duplexul de lux are mai multe încăperi, o terasă imensă, dar și o garderobă unde artista își depozitează costumele de scenă. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2014, Elena Gheorghe și-a cumpărat un duplex de lux, în cartierul Vitan din București, contra sumei de 300.000 de euro. Apartamentul e dispus pe două etaje și are o suprafață generoasă, de 180 de metri pătrați. Artista și-a dorit ca locuința să fie situată în centrul Capitalei, acolo unde își desfășoară proiectele muzicale, evitând astfel aglomerația. Elena Gheorghe s-a ocupat personal de amenjarea spațiului și a optat pentru culori pastelate, dar și piese de mobilier cu aer franțuzesc.

el22el22

Citește și: Elena Gheorghe recunoaște că se mai ceartă cu soțul ei, și după 12 ani de căsnicie: „Eu sunt puțin mai autoritară. În general, ne contrariem pe…'

Citește și: Elena Gheorghe suferă de hernie cervicală: „M-a ținut la pat două săptămâni. Mulți medici mi-au spus că trebuie să mă operez”. Ce tratament face acum

Citește și: Oana Lis l-a dus la păcănele pe Viorel Lis, de ziua lui de naștere: „Are voie oficial să intre în cazinou”. Fostul edil a împlinit 81 de ani

Citește și: Antonia și Valentin de la Mireasa s-au despărțit: „Eu am niște traume în spate, relații abuzive în care am fost, i-am zis că…”

Cum arată apartamentul Elenei Gheorghe

Aparamentul de lux al Elenei Gheorghe are un design echilibrat și este luminos. Artista se bucură de o priveliște superbă, dat fiind că imobilul se află la etajele 11 și 12. Livingul este modern și are un aer intim, iar în încărere se află o canapea spațioasă, mai multe obiecte de mobilier și un pian. Pentru amenjarea bucătăriei, Elena Gheorghe a optat pentru gresie albă și mobilă în aceeași nuanță. Dressing-ul este spațios, cu dulapuri înalte, și aici sunt depozitate costumele de scenă ale artistei. Locuința are 180 mp, 5 camere, 3 băi și o terasă imensă.

„Am căutat casă în zone precum Pipera sau Băneasa, dar am ajuns la concluzia că ne-am fi petrecut ziua în maşină, în aglomeraţie, încercând să ajungem în centrul orașului, unde ne desfășurăm activitatea. Ne dorim o viaţă uşoară şi, într-un final, ne-am decis să ne luăm tot apartament – de fapt, două unite printr-o scară interioară, adică un duplex, în Vitan Residence 2, spunea artista în 2014 pentru Click.

„Avem multe piese cu aer franțuzesc'

Elena Gheorghe nu a apelat la un designer de interior pentru a-și amenaja apartamentul. Ea și soțul ei s-au ocupat de fiecare detaliu și au ales mobila, obiectele de decor, dar și electrocasnicele.  

„Pentru fiecare lucru din casa asta am alergat personal, eu și Cornel. Mare parte din mobilier e făcut pe comandă și aici mă refer mai ales la bucătărie și dressinguri. În rest, avem multe piese cu aer franțuzesc, achiziționate cu ajutorul Cristinei Zelmat de la La Maison. Când am început decorarea apartamentului, eu veneam din perioada „Ecou' (n.r. – un hit al Elenei), în care mă îndrăgostisem de stilul franțuzesc. Cel mai greu ne-a fost să alegem parchetul și tapetul. Erau 1.540 de modele și voiam ceva cu personalitate. Până la urmă am ales ceva foarte vesel, care ne reprezintă. Dar îți spun: pentru fiecare obiect pe care îl vezi în casă, a fost o întreagă nebunie. Cornel s-a ocupat de tot ce ține de partea de electronice și electrocasnice. Tot el a vorbit și cu Moș Crăciun care ne-a adus anul acesta o pianină', a spus artista pentru VIVA!.

Elena Gheorghe și soțul ei sunt căsătoriți de 12 ani

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt căsătoriți de 12 ani. Nu fac echipă doar acasă, ci și pe scenă. Când vine vorba despre modul în care își educă copiii, Nicholas și Amelie, artista recunoaște că este mai autoritară, iar partenerul ei tinde să fie mai indulgent.

„Există, clar, dacă nu ar exista, atunci nu ar exista familie. E mult spus certat, dar, în general, ne contrariem pe teme profesionale și pe teme familiare pentru că el este mai indulgent, eu sunt polițistul rău. Eu sunt puțin mai autoritară să zic, îmi doresc ca și cei mici să învețe mai mult, să se culce mai devreme, să fie mai liniștiți, însă el a ales să fie polițistul bun, iar atunci mai intervin unele lucruri, dar înțeleg că trebuie să existe două balanțe ca să se încline și să fie echilibrul acela', a mai zis cântăreața.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 
Cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Citește în continuare
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton