Cum arată apartamentul lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican din Dubai: „Au și piscină pentru copii și loc de joacă”. L-au dat spre închiriere turiștilor

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată apartamentul lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican din Dubai? Asta s-au întrebat fanii lor de când cei doi au anunțat că au investit mulți bani într-un imobil din Emiratele Arabe. Ei bine, abia acum, cântăreața le-a împărtășit internauților câteva imagini din interiorul locuinței. Aceasta e situată în apropiere de o plajă publică, iar cei doi artiști au dat dat apartamentul spre închiriere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE GRATIS, AICI!

Armin Nicoară și Claudia Puican formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. De-a lungul relației lor, aceștia au demonstrat că fac o echipă desăvârșită, atât acasă, cât și la muncă, împărtășind aceeași pasiune pentru muzică, în special pentru cea de petrecere. Recent, ei au făcut o achiziție de zile mari în Dubai, un apartament de care sunt foarte mândri.

apartament-armin-nicoara-1apartament-armin-nicoara-1

Citește și: Armin Nicoară și nașa Georgiana Lobonț continuă scandalul: „Totul a pornit de la piese. Eu nu joc în liga oamenilor bogați. Toată lumea știe că…”/ Ce mesaj a primit saxofonistul de la nașul lui, Rareș

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican încearcă de trei ani să conceapă un copil: „Este problema la Armin. Nu suntem pregătiți pentru…'. Ce le-au spus medicii din străinătate

Citește și: Cum arăta Mădălina Ghenea în adolescență: „Aveam doar 14 ani când am început să lucrez ca model. Mama mea mă numea…'. Era o copilă superbă

Citește și: Mama Geta a dezvăluit, în direct, la Pro TV, că fiul ei, Culiță Sterp, își înșală viitoarea soție. Daniela Iliescu a reacționat dur: „Când creierul nu are capacitatea de a filtra ce iese pe gură e jale”

Cum arată apartamentul lui Armin Nicoară și al Claudiei Puican din Dubai

Având în vedere că Armin Nicoară și Claudia Puican petrec tot mai mult timp în Dubai, aceștia au decis, acum ceva timp, să-și cumpere un apartament acolo. Dar nu unul obișnuit, ci unul de lux, pe care l-au dat spre închiriere în regim hotelier turiștilor veniți în vacanță.

Cântăreața a făcut turul apartamentului într-un videoclip postat pe YouTube, în care le-a prezentat internauților fiecare cameră. Conform spuselor ei, imobilul e unul foarte spațios, are vedere la mare și e situat în apropierea unui mall și a unei plaje publice.

„Dragilor, bine ați venit la noi acasă. Avem sufrageria, dormitorul și baia și vreau să vă arăt și balconul care este pe toată suprafața apartamentului. Poți ieși și din dormitor, dar și din sufragerie. Vreau să mergem la piscină, la sala de fitness, au și piscină pentru copii și loc de joacă (…) Este și o plajă publică aproape, în caz că vreți să mergeți', a povestit Claudia Puican, în videoclipul postat pe YouTube.

Armin Nicoară și Claudia Puican au făcut contract prenupțial

După cum spuneam, Armin Nicoară și Claudia Puican cântă împreună. Aceștia au lansat, de-a lungul timpului, numeroase melodii și au participat la diverse evenimente, de unde au câștigat bani frumoși. Cei doi nu au, însă, veniturile la comun, căci au decis să facă un contract prenupțial. Au luat această decizie ca, în cazul în care se vor despărți vreodată, să nu apară probleme.

„Ea își face banii ei. Când am făcut nunta, eu am făcut cu ea un contract prenupțial. Am zis fiecare cu treaba lui. Să nu apară discuții, să ne certăm, că eu am făcut mai mult', spunea Armin Nicoară, acum ceva timp, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Sursă foto: Captură video, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton