Pe 27 mai 2023, Smiley și Gina devin soț și soție, după 7 ani de relație. Artistul și prezentatoarea TV au decis să facă nunta la Palatul Snagov, un spațiu ce le oferă o priveliște de vis și intimitate. Palatul este situat pe malul lacului Snagov, la 40 de kilometri de București. În pachetele puse la dispoziție pentru cei care doresc să-și celebreze iubirea aici, este inclus și un „apartament al mirilor', o încăpere impunătoare, decorată în stil baroc. Iată cum arată acesta!
CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!
În numai câteva zile, Smiley și Gina Pistol își vor uni destinele și sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru marele eveniment. Prezentatoarea TV și cântărețul au anunțat căsătoria printr-un videoclip publicat pe Youtube, așa cum au procedat și atunci când au dat vestea că vor deveni părinți. Viitorii soți au fost destul de discreți cu privire la modul în care se va desfășura ceremonia, însă au precizat că evenimentul va avea loc la Palatul Snagov, o locație exclusivistă, unde și-au mai celebrat iubirea Elena Băsescu și Bogdan Ionescu, Valentin Dragnea și Gina Alexandra Tătulescu sau Teodora Becali și Mihai Mincu.
Citește și: Laurențiu Reghecampf și-a sters tatuajul cu numele Anamariei Prodan. Cu ce a înlocuit desenul de pe mână
Citește și: Finala Survivor 2023 – Live. Cine câștigă Survivor România
Cum arată „apartamentul mirilor' de la Palatul Snagov
Gina Pistol și Smiley se căsătoresc la Palatul Snagov, locație care le oferă un cadru natural și intim pentru un astfel de eveniment. În ofertele de pe site-ul fostului palat regal, sunt puse la dispoziția celor interesați să-l închirieze salonul oficial, terasa, pontonul, sala de conferințe, bucătăria, dar și un apartament al mirilor. Prețurile pornesc de la 5900 de euro, în funcție de facilitățile incluse în fiecare pachet.
„Apartamentul mirilor' de la Palatul Snagov este compus din living, dormitor și baie, puse la dispoziția proaspeților căsătoriți. După cum se poate observa în imagini, spațiul este impunător, decorat în stil baroc, oferindu-le mirilor o oază de liniște și intimitate.
În ceea ce privesc sălile de evenimente, acestea au o arhitectură brâncovenească, cu mobilier în stil baroc și ornamente burgheze. Pontonul are ieșire la lac, iar invitații au acces și la o pajiște de mari dimensiuni. Potrivit informațiilor de pe site, Palatul Snagov are 1500 mp și este dispus astfel:
- La parter: Cabinetul 1 și Cabinetul 2 (păstrate intacte), o sală de așteptare, o sală de ședinte, o sală de mese și o micuță sufragerie lipită de bucatarie;
- La etaj: trei dormitoare impunătoare, cu bai (cu bine-cunoscutele robinete aurite, prezentate in 89 ca fiind de aur);
- La mansardă: două camere pentru copii;
- La subsol: sala de cinema (care păstrează aparatura de protecție originală), crama, sălile de fitness, gimnastica, sauna și masaj.
Istoria Palatului Snagov
Palatul Snagov a fost construit în anii 1930-1932 de către Prințul Nicolae, fratele mai mic al lui Carol al II-lea. Acesta a fost realizat după schițele fiicei scriitorului Barbu Ștefănescu Delavrancea, Henriette Delavrancea Gibory, cunoscută drept unul dintre cei mai mari arhitecți români din acea perioadă.
La începutul anilor 70, familia Ceaușescu a cerut extinderea construcției, iar după șapte ani de lucrări, fostul palat regal s-a mărit la aproape 1500 mp., fiind construit și Centrul de conferințe și Hotelul.
După cum se arată pe site, în Palatul Snagov se pot organiza atât evenimente private (nunți, botezuri, aniversări, petreceri), cât și petreceri corporative (lansări de carte, conferințe, simpozioane, prezentări de modă).
Sursa foto: Facebook