Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu. E complet schimbată la 40 de ani

.

Gina Felea a devenit cunoscută în urmă cu mai bine de zece ani, când recruta românce pentru două cluburi de noapte din Torino, folosind rețelele de socializare. Anunțurile ei au stârnit un interes major, nu datorită ofertelor de muncă, cât a modului în care se exprima și promova. Faima ei a crescut și mai mult când Anca Dinicu a parodiat-o în comedia „Băieți de oraș', transformând-o într-un personaj excentric și amuzant.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE GRATIS, AICI


La vremea respectivă, Gina Felea se recomanda ca fiind patroana a două cluburi de noapte din Torino și avea nevoie disperată de angajate. Tânăra era stabilită de ani buni în Italia și oferea româncelor posibilitatea de a câștiga un „ban cinstit’. Totodată, le promitea acestora că se pot îmbogăți în cel mult un an, fără să se dezbrace.

Citește și: Drama neștiută a regretatului actor Valeriu Pavel Dan, care a murit la doar 53 de ani: „Am vorbit despre Jull, că a trecut un an de la plecarea lui din această lume…’


Citește și: Cum a angajat-o Anamaria Prodan pe Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, la firma ei din Dubai: „I-am semnat să aibă acte pe firma mea’

Citește și: Adrian Marţian a fost reţinut și este cercetat pentru trei infracțiuni, după ce a fost adus din Serbia, împreună cu cei trei copii

Citește și: Alexandra Stan a pus ochii pe Dennis imediat ce a intrat la Casa Iubirii și au avut gesturi tandre. Ce se întâmplă cu Antoni, bărbatul care a curtat-o de la început


Cum arată astăzi Gina Felea, patroana de night club parodiată de Anca Dinicu

Gina Felea era stabilită de peste 10 ani în Italia atunci când a devenit celebră. Originară din Vaslui, tânăra a părăsit România în căutarea unei vieți mai bine și pentru a-și ajuta familia. La început, a fost dansatoare într-un club din Torino, apoi și-a transformat visul în realitate, deschizând două locații de succes în același oraș.

„O muncă ușoară și în același timp distractivă, unde poți câștiga bani simțindu-te ca acasă deoarece noi, aici, suntem o familie. Combinăm munca cu distracția pentru a sta cât mai bine și a transforma o muncă în plăcere


Dacă nu ați mai lucrat vreodată în acest domeniu, nu vă imaginați că o să cuceriți lumea din primul contract, că vă veti îmbogăți peste noapte. Acest lucru se întâmplă, de obicei, după un minim de 10 luni – maxim 24 luni, (depinde de cât sunteți voi ambițioase și de clubul în care ati nimerit). Dar între timp viața bună și banii nu vă vor lipsi cu siguranță nici măcar o clipă‘, le promitea Gina Felea viitoarelor angajate.

Gina Felea s-a retras din mediul online

Celebritatea Ginei Felea a crescut și mai mult atunci când Anca Dinicu a parodiat-o în comedia „Băieți de oraș’. Actrița i-a imitat perfect gesturile și ticurile verbale, transformând-o într-un personaj memorabil.


„Eu ce am făcut din Gina Felea care e pe internet, are legătură, că din ea e inspirată, dar e parodiată cea reală’, a declarat actrița.

Comentariile și criticile primite după viralizarea videoclipurilor au făcut-o pe Gina Felea să se retragă din mediul online. La un moment dat, dădea de înțeles că și-a lărgit sfera de activitate, fiind pasionată de piața de criptomonede.


Gina Felea a împlinit recent 40 de ani

Astăzi, Gina Felea are 40 de ani și locuiește tot în Italia. A trecut printr-o transformare fizică majoră, dar a rămas adepta ținutelor îndrăznețe și care îi pun formele în evidență. Are o comunitate impresionantă de urmăritori pe rețelele sociale, unde se recomandă ca fiind „creator de conținut’.

La un moment dat, tânăra era implicată într-o relație cu un bărbat pe nume Ronald Lashi. Posta adesea imagini cu acesta, însă cei doi par să se fi despărțit, căci nu s-au mai afișat împreună de multă vreme.

Sursa foto: Facebook