Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Monica Gabor, reacție neașteptată privind decizia lui: „S-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o”

.

Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. La începutul lunii octombrie, Irinel Columbeanu a luat decizia de a se muta într-un azil pentru bătrâni din Ghermănești, acolo unde a locuit și tatăl lui în ultima parte a vieții. Afaceristul nu-și permite să plătească costurile de la centrul pentru seniori, așa că prietenii și apropiații i-au sărit în ajutor. Iată cum arată centrul în care stă Irinel Columbeanu și cum a reacționat Monica Columbeanu, fosta lui soție, când a aflat despre situația în care se află!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu. Pe fondul problemelor de sănătate, Irinel Columbeanu a decis să se mute la azil, fiind sprijinit financiar de apropiații lui. Centrul pentru seniori se află în Ghermănești, iar director este Ion Cassian, care s-a oferit să-l ajute pe fostul milionar, în contextul în care nu-și permite să plătească cheltuielile lunare de 3000-4000 de lei. Afaceristul le-a transmis decizia de a locui într-un centru pentru seniori Monicăi Colubeanu și fiicei lor, Irinuca, care locuiesc de ani buni în Statele Unite ale Americii.


Citește și: Cine este Monica Gabor și cum a devenit celebră. S-a mutat în America după divorțul de Irinel Columbeanu și este căsătorită cu un afacerist chinez

Citește și: Povestea de dragoste dintre Irinel Columbeanu și Anna Lesko. S-a îndrăgostit de ea când artista era minoră: „A fost alungată de părinții mei!'

Citește și: Văduva lui Cornel Patrichi și-a făcut vacanța cu Elena Ioja, partenera lui Dem Rădulescu din BD în alertă: ‘Din paradisul grecesc am ajuns în Elveția cu trenul roșu…’/ EXCLUSIV


Citește și: Josephine, fiica lui Smiley și a Ginei Pistol, merge la grădiniță, la 2 ani: „Deocamdată am dus-o doar de două ori’

Cum arată azilul în care stă Irinel Columbeanu

Căminul de bătrâni în care locuiește Irinel Columbeanu, situat în Ghermănești, este modern și pune la dispoziția clienților diferite facilități. Centrul este dotat cu lift interior, iar camerele sunt spațioase, cu grup sanitar propriu, șifonier, TV și paturi ortpedice acționate electric ideale pentru persoanele cu probleme locomotorii.


Persoanele cazate la centrul de seniori au la dispoziție o grădină spațioasă, terasă, jocuri de societate și, ocazional, sunt organizate diferite evenimente. Cheltuielile lunare se ridică la aproximativ 4000 de lei și includ mesele, îngrijirea și întreținerea complexului din Ghemănești.

„Sunt foarte liniștit. Asta e ceea ce am căutat. Sunt mai liniștit aici decât eram până acum. M-a vizitat fosta mea iubită Oana și sper să mai privesc vizita unor prieteni buni. Irina și Monica m-au sunat. Am comunicat cu amândouă și știu că sunt aici. Poate mă vor vizita', a spus fostul afacerist în emisiunea online „Fiță cu Adiță'.


Cum a reacționat Monica Gabor când a auzit că Irinel Columbeanu s-a internat la azil

Irinel Columbeanu a vorbit cu Monica Gabor și fiica lor, Irinuca, despre decizia lui de a se muta într-un centru pentru bătrâni. Fostul milionar spune că a avut parte de susținerea și înțelegerea celor două, în timp ce adolescenta i-a trimis 200 de dolari, din fondurile ei de economii.

„Irina m-a căutat de câteva ori, m-a sunat și cu video. Ceea ce mi-a transmis Monica a fost faptul că s-a bucurat de hotărârea asta pe care am luat-o, ca de altfel foarte mulți dintre prietenii mei, a spus că e o hotărâre înțeleaptă și m-a înțeles’, a spus Irinel Columbeanu.


De ce s-a mutat Irinel Columbeanu la azil

Irinel Columbeanu stă în azilul în care tatăl lui, Ion Columbeanu, și-a petrecut ultimii ani din viață. Afaceristul a spus că nu se mai descurca singur în apartamentul în care locuia și a primit, fără reținere, invitația lui Ion Cassian de a locui la centrul pentru seniori.


„Sincer nu mă simțeam bine acolo unde locuiam și momentul a fost când am vorbit cu domnul Cassian, care mi-a făcut această invitație, bazându-ne pe experiența anterioară a tatălui meu. Am zis să îmi aplic și mie același tratament’, a mai spus el.

Sursa foto: Facebook