Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu: „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment”. Imagini emoționante cu soțul și fiica lor

 Ifrim Georgiana
.

Pe rețelele de socializare, Adelina Pestrițu a publicat un videoclip cu bradul de Crăciun. Bruneta, soțul ei și fiica lor, Zenaida, au început devreme pregătirile pentru sărbătorile de iarnă și s-au filmat într-o ipostază de-a dreptul emoționantă. Au optat pentru un brad natural, decorat cât se poate de simplu, în jurul căruia s-au strâns ca o familie fericită. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adelina Pestrițu și soțul ei, Virgil Șteblea, s-au căsătorit în anul 2019 și au împreună o fiică, pe Zenaida, în vârstă de 5 ani. Fosta asistentă TV postează rar imagini cu fiica ei, din dorința de a o proteja împotriva riscurilor din mediul online. De curând, bruneta a publicat un videoclip cu soțul și fiica ei, adunați în jurul bradului proaspăt împodobit. Au optat pentru globuri roșii și o instalație cu lumină caldă, fără ghirlande sau alte ornamente, ca în anii precedenți.

de9de9

Citește și: De ce merge Adelina Pestrițu la psiholog. Drama care i-a marcat viața: „Ziua eram la înmormântare și seara la emisiune. Pe interior eram dărâmată…' / EXCLUSIV

Citește și: Adelina Pestrițu a ajuns pe mâna medicilor în timpul vacanței din Sri Lanka, după ce i-au apărut semne pe tot corpul: „Cei de la hotel au chemat medicul, s-a întâmplat să se inflameze…”

Citește și: „Mi-aș dori să rămân însărcinat, înțelegem că este posibil”. Emil Rengle are planuri de căsătorie cu iubitul său, Alejandro Fernandez, și vor să aibă copii

Citește și: America Express 13 decembrie – Iulia Albu și Mike au fost eliminați. Sânziana Negru, replică neașteptată după plecarea lor: „În sfârșit e o seară bună!'

Cum arată bradul de Crăciun al Adelinei Pestrițu

A mai rămas puțin timp până la sărbătorile de iarnă, iar Adelina Pestrițu a publicat un videoclip cu bradul de Crăciun. Fosta asistentă TV a optat pentru un decor minimalist, cu globuri roșii, instalație cu lumină albă și fără vârf. În imagini, apare alături de soțul și fiica lor, Zenaida, fericiți și curprinși de magia acestei perioade.

Majoritatea urmăritorilor au felicitat-o pe Adelina Pestrițu pentru modul în care a decorat bradul de Crăciun, fiind de părere că tocmai simplitatea îl face atât de deosebit, dar și combinația cromatică.

„În sfârșit un brad de Crăciun normal și festiv și frumos pe rețelele sociale românești'; „Ce brad frumos și simplu, perfect pentru sărbători'; „Nu sunt cuvinte pentru a descrie acest moment!!'; „Îmi place mult combinația dintre verdele bradului și globurile roșii'; „O familie ca-n povești', acestea au fost doar câteva dintre mesaje.

Adelina Pestrițu și soțul ei își mai doresc un copil

În mai multe rânduri, Adelina Pestrițu a spus că ea și Virgil Șteblea își mai doresc un copil. Cei doi părinți și-ar dori ca fiica lor, Zenaida, să crească împreună cu un frățior sau o surioară.

„Noi ne gândim, într-adevăr, la al doilea copil. Dacă Dumnezeu ne va da și un al doilea copil, noi de-abia îl așteptăm!

Zeny a crescut foarte repede, iar noi ne gândim la cel de-al doilea bebe. Nu vrem să o lăsăm să crească singură. Relația cu părinții este una specială, da. Dar eu știu cum este să ai frate, Virgil știe cum e să ai soră, așa că nu ne-am propus să o lăsăm singură', spunea ea în octombrie 2020, în emisiunea „La Măruță'.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton