Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când l-a cucerit pe președintele Franței

 Dumba Gabriela
.

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe. Brigitte Macron l-a cucerit pe actualul președinte al Franței pe când acesta avea numai 15 ani, dar s-au îndrăgostit nebunește unul de celălalt și diferența de vârsta de 24 de ani nu a mai contat.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Brigitte Macron a împlinit 69 de ani recent și este femeia pe care președintele Franței o iubește de aproape 30 de ani. Cu o diferenţă de vârstă de 24 de ani între ei, cei doi au o poveste de dragoste care a început încă de pe vremea când preşedintele francez avea 15 ani şi era fascinat de profesoara lui.

4-214-21

Tiphaine este cea mai mică dintre copiii lui Brigitte Macron din prima căsătorie, a povestit că toată lumea și-a dat seama că mama ei se îndrăgostise de elevul precoce și ambițios, de 15 ani. Tiphaine avea 15 ani în acel moment, de-o vârstă cu iubitul mamei sale.

„Erau foarte îndrăgostiți și era evident că există ceva între ei și a fost foarte dificil', a povestit tânăra.

„Dacă e să dau o definiție iubirii, este vorba despre Emmanuel și mama. Când sunt împreună, lumea dispare', a mai spus Tiphaine.

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când s-a îndrăgostit de ea actualul președinte al Franței

Tânărul Emmanuel Macron era foarte inteligent și prefera să-și petreacă timpul liber în bibliotecă, în timp ce colegii lui stăteau pe terenul de fotbal. Așa se face că, atunci când profesoara de teatru, Brigitte Macron, a avut nevoie de ajutor pentru a rescrie o piesă, el a fost cel care s-a oferit să ajute.

Cei doi au avut ocazia să se cunoască mai bine și nimeni nu a putut sta în calea relației lor, nici măcar părinții lui Macron, care au fost uimiți și furioși că inima fiului lor a fost cucerită de o femeie cu 24 de ani mai mare.

Părinții acestuia i-au cerut Primei Doamne să rupă relația cu fiul lor până când acesta împlinește 18 ani.

Citește și: Otilia Bilionera s-a luptat cu depresia:„Am urmat tratament antidepresiv și am făcut șapte luni de terapie/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată Andreea Ibacka complet nemachiată:„O poză la adevăr

„Nu vă pot promite nimic', a fost răspunsul profesoarei.

„La vârsta de 17 ani, Emmanuel mi-a spus „Orice vei face, eu o să mă însor cu tine”', a povestit Brigitte Macron.

Viitorul preşedinte al Franţei s-a mutat apoi în Paris,pentru a termina liceul, dar nu pentru că părinţii lui se temeau că ar avea vreo relaţie nepotrivită cu Brigitte, aşa cum s-a spus.

Emmanuel şi Brigitte au continuat să vorbească şi relaţia lor a progresat, în ciuda distanţei, dar şi a diferenţei de vârstă.

„Pas cu pas, el a reuşit să spargă toate barierele, cu răbdare, în toate modurile posibile. Ne sunam mereu unul pe altul, petreceam ore întregi la telefon', a mai povestit Brigitte.

Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe. Este cu 24 de ani mai mare decât soțul ei

Diferenţa de vârstă din Emmanuel Macron şi Brigitte Macon a fost una controversată, iar ani la rând, fosta profesoară a fost privită cu ochi răi de localnicii din Amiens, din cauza relaţiei cu cel care i-a fost elev.

Însă, o fostă colegă de clasă a lui Macron, care nu a vrut să îşi dezvăluie identitatea, a povestit, în cartea „Tant Qu’on Est Tous les Deux”, a jurnalistei Gaël Tchakaloff, că după ce politicianul a devenit preşedintele, lucrurile s-au schimbat radical în oraşelul din nordul Franţei: acum, Brigitte Macron e un fel de eroină locală.

Brigitte este extreme de bună, caldă, e greu să negi că e extrem de inteligentă şi dedicate succesului lui Emmanuel. Îi oferă dragoste necondiţionată şi sprijin în orice. E cel mai apropiat cuplu presidential din istorie şi cei mai apropiat cuplu de oameni pe care l-am cunoscut vreodată', a declarat un prieten al lui Macron.

Atât timp cât suntem împreună, totul va fi bine. Suntem norocoşi că ne-am întâlnit. Legătura dintre noi a fost instantă, din prima zi, a fost evident. Oamenii nu înţeleg, pentru că societatea noastră pune preţ pe individualism', a povestit Brigitte, în cartea scrisă de Tchakaloff.

Emmanuel şi Brigitte s-au căsătorit în 2007. Cum arăta Brigitte Macron în tinerețe, când era mireasă

Emmanuel Macron şi Brigitte Macron s-au căsătorit în 2007, după 13 ani de relație.

Brigitte i-a fost alături soţului ei în alegerile din 2017. Prima Doamnă a Franţei are un rol important, încă, la Palatul Elysee, aşa cum o spune chiar Tchakaloff.

Jurnalista, o apropiată a domnei Macron, care a petrecut timp cu ea şi liderul de stat francez, a observat că oamenii din staff-ul presidential îi cer des ajutorul, pentru a-l convinge pe Macron de anumite propuneri, potrivit Click!.

Cât despre relaţia lor, jurnalista mai spune că Macron nu suportă să stea prea mult timp departe de soţia lui. Dacă merg împreună la întâlniri oficiale, preşedintele nu se dezlipeşte de Brigitte, iar Prima Doamnă e certată când pleacă prea mult de lângă soţul ei. Ba chiar, Brigette îşi aşteaptă mereu noaptea soţul să vină în pat şi nu adoarme fără el.

 Nu trece niciodată mai mul de o oră şi jumătate fără să se vadă. Au un program comun, ştiu minut cu minut ce face celălalt', a spus Tchakaloff.

foto: Profimedia, unica.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton