Cum arăta Carmen Harra la începutul carierei. Era o adolescentă frumoasă și purta ținute îndrăznețe

 Ifrim Georgiana
.

Carmen Harra este recunoscută internațional pentru prezicerile pe care le face și deține o avere estimată la 40 de milioane de dolari. Inițial, a fost atrasă de partea artistică, domeniu în care a și debutat, pentru ca ani mai târziu să-și descopere vocația pentru astrologie și psihologie. Iată cum arăta Carmen Harra la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Carmen Harra, pe numele real Doina Carmen Mureșan, este stabilită în SUA din 1983. A devenit un celebru parapsiholog și multe vedete de la Hollywood au apelat la serviciile ei. La 9 ani, clarvăzătoarea a debutat în muzică, iar în perioada  1979 – 1989, s-a afirmat ca solistă a trupei Trio Express. În anul 2003, a debutat în SUA ca scriitoare sub numele Carmen Harra, cu lucrarea „Karma de fiecare zi'. Cartea a devenit bestseller și a fost tradusă în peste 20 de limbi.

carr16carr16

Citește și: Cine a fost tatăl lui Carmen Harra și de ce i-a pus numele Doina: „La 22 de ani lupta pe front, în Al Doilea Război Mondial'

Citește și: „Am obiecte de 2 milioane de euro. Am dat 40.000 de mii de dolari numai pe o piatră”. Cum arată vila de lux în care locuiește Carmen Harra

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea s-au împăcat? Detaliile care indică că sunt din nou un cuplu

Citește și: Sorinel Copilul de Aur a fost condamnat la închisoare, după ce a fost prins drogat și băut la volan. Ce pedeapsă a primit manelistul

Cum arăta Carmen Harra la începutul carierei

Pe rețelele de socializare, Carmen Harra a publicat mai multe fotografii din perioada adolescenței, când și-a făcut debutul în carieră. Era o tânără frumoasă și purta ținute destul de îndrăznețe, deși trăia în perioada comunismului. Frumusețea i-a moștenit-o și fiica ei, Alexandra, protagonista unui pictorial incendiar în revista Playboy.

„Alexandra e tânără, frumoasă, are o carieră, e cu acelaşi băiat de şase ani… Şi eu aş fi pozat pe vremea mea în Playboy, dacă nu murea Lenuţa (Elena Ceauşescu – n.r.) de ciudă. Pe mine m-au dat odată afară de la filmări doar pentru că purtam o rochie verde, pe motiv că aş fi legionară… Nu e nicio crimă să-ţi arăţi feminitatea, mai ales dacă ai un corp frumos. E vorba şi de notorietate. Multe celebrităţi feminine au apărut în Playboy, de la Marilyn Monroe până la Kim Kardashian. E vorba şi de artă… În filme, actriţele mai apar cu sânii la vedere şi toată lumea le admiră. Până şi la Oscarurile din acest an, unde am fost cu Alexandra, Seth MacFarlane a cântat hitul „We Saw Your Boobs' (V-am văzut sânii)', a mărturisit Carmen Harra, în urmă cu câțiva ani.

Ce avere are Carmen Harra

În plan personal, Carmen Harra a fost căsătorită timp de 27 de ani cu soțul ei, însă a rămas văduvă în urmă cu 14 ani. Din mariaj a rezultat o fiică, Alexandra, care e stabilită în SUA. La 68 de ani, clarvăzătoarea deține o avere estimată de 40 de milioane de dolari, ce constă în proprietăți, autoturisme și bijuterii. A făcut investiții în domeniul imobiliar, care i-au adus câștiguri consistente, și este posesoarea mai multor obiecte de artă valoroase.

„În prima mea lună în America am făcut 10.000 de dolari. Acum, eu pot să fac foarte ușor 40.000 – 50.000 de dolari pe lună. Asta pentru că eu sunt cunoscută, am un nume, America mă recunoaște și mă apreciază. În primul rând, eu fiind consilier în America, câştig între 400 şi 600 pe oră.

Aveam oficiul meu pe cea mai scumpă stradă din New York, pe Fifth Avenue. Eu am lucrat peste 20 de ani la 800 Fifth Avenue. La mine venea Jennifer Lopez, veneau cei mai cunoscuţi oameni din lume. Făceam consiliere pentru cupluri', a povestit Harra.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton