Cum arată casa Ancăi Țurcașiu. Pasionată de design interior, și-a amenajat singură locuința

 Ifrim Georgiana
.

Anca Țurcașiu este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară, atât pentru vocea ei, cât și pentru calitățile de actriță. Puțini sunt cei care știu că vedeta are o pasiune pentru design, ba chiar a absolvit un curs de specializare în acest domeniu. Dacă vă întrebați cum și-a amenajat Anca Țurcașiu propriul cămin, vă invităm să faceți un tur virtual în apartamentul luxos al acesteia. Iată cum arată casa Ancăi Țurcașiu.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Anca Țurcașiu este pasionată de muzică și de teatru încă de la vârstă fragedă, domenii în care și-a construit o carieră de succes. Pe lângă asta, vedeta a fost atrasă și de modă, astfel că a lansat o colecție de haine care i-a purtat numele. În plan personal, Anca Țurcașiu a fost căsătorită cu medicul Cristian Georgescu timp de 22 de ani, însă separarea lor s-a produs în anul 2020. În timpul mariajului, foștii soți au locuit într-o vilă spectaculoasă din Corbeanca, evaluată la suma de 300.000 de euro.

tur8tur8

Cum arată casa Ancăi Țurcașiu. După divorțul de tatăl fiului ei, Anca Țurcașiu și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial din zona Panduri, acolo unde a locuit la începuturile relației cu Cristian Georgescu, potrivit click.ro. Pe platformele de socializare, artista obișnuiește să publice imagini și videoclipuri din locuința ei, amenajată după propriile gusturi și după principiile învățate la cursul de design interior.

Citește și: Ce dietă ține Anca Țurcașiu, la 53 de ani, și ce vicii are: „Sunt foarte radicală din acest punct de vedere. Am eliminat…' / EXCLUSIV

Citește și: Anca Țurcașiu, detalii despre viața ei amoroasă, la 3 ani de la divorț: „Bărbatul de brațul căruia să mă agăț…”

Citește și: Armin Nicoară, filmat în timp ce-și bagă capul sub rochia unei femei, la o nuntă. Ce a găsit Claudia Puican în telefonul lui

Citește și: Andreea Esca, imagine rară din tinerețe: „Leșini de râs”. Cum arăta prezentatoarea de știri la 22 de ani

Cum arată casa Ancăi Țurcașiu

După divorțul de Cristian Georgescu, Anca Țurcașiu și-a cumpărat un apartament într-un bloc rezidențial din București. Pe rețelele de socializare, vedeta a publicat mai multe imagini din interiorul căminului, pe care și l-a amenajat cu mult rafinament și atenție la detalii.

Pasionată de design interior, Anca Țurcașiu a avut grijă să-și transforme spațiul într-o oază de liniște, punând în parctică noțiunile învățate la cursul absolvit în anul 2014. După cum se poate observa în imaginile publicate pe rețelele de socializare, locuința vedetei are contraste puternice și multe accente de lemn. De altfel, vedeta a optat pentru un mobilier din lemn masiv, culorile predominante din apartamentul acesteia fiind alb și maro.

Apartamentul Ancăi Țurcașiu este extrem de spațios, mai ales living-ul, acolo unde vedeta obișnuiește să-și facă antrenamentele de fitness.

Anca Țurcașiu și-a amenajat un spațiu pentru fitness în living

Adepta unui stil de viață sănătos, Anca Țurcașiu și-a amenajat un spațiu de fitness în living. Pe contul de Tik Tok, vedeta a publicat câteva videoclipuri cu ea în timp ce-și face antrenamentele pe o saltea. În propria casă, vedeta are greutăți și tot echipamentul necesar pentru a se menține în formă, căci, după cum recunoaște ea însăși, nu trece nicio zi fără să facă sport.

„Mănânc salate multe, mult verde în farfurie, fără ulei, fără grăsimi. Am eliminat lactatele, carnea, carbohidrații ca să păstrez o formă a corpului şi kilogramele pe care mi le doresc. Fac în fiecare zi o oră de sport pentru tonifiere musculară', a spus vedeta pentru Viva!

Anca Țurcașiu s-a ocupat personal de amenjarea casei

În urmă cu câțiva ani, Anca Țurcașiu a absolvit un curs de design interior, așa că s-a ocupat personal de amenajarea locuinței ei. Vedeta spune că poate practica această meserie oriunde în Europa, însă nu a apucat să-și creeze un portofoliu prea vast, având în vedere că este implicată în numeroase alte proiecte.

„Am dreptul să practic această profesie oriunde în România şi în Europa. Însă, până acum, îmi exersasem imaginaţia, în domeniul ăsta, doar în beneficiul prietenilor. Abia de curând am încheiat primul proiect de design de interior, ca profesionist', spune ea pentru formula-as.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton