Cum arată casa Cameliei Șucu. Are un penthouse de lux în Capitală

.

Camelia Șucu este una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară. Din anul 2013, aceasta locuiește într-un penthouse amplasat în Clubul Rezidențial Stejarii din București, decorat cu multă atenție la detalii, rafinament și obiecte de design unice. Dacă sunteți curioși cum arată căminul Cameliei Șucu, vă invităm să faceți un tur virtual în interioriul acestuia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de 20 de ani, Camelia Șucu se află în zona de antreprenoriat și business, fiind considerată una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi din țară. În plan personal, a fost căsătorită cu milionarul Dan Șucu, iar divorțul celor doi s-a încheiat în anul 2007. După separarea legală, Camelia Șucu a rămas cu o avere impresionantă, de 40 de milioane de euro, echivalentul a 40% din acțiunile grupului de mobilă pe care îl dețineau cei doi.

La câțiva ani de la divorț, Camelia Șucu a devenit proprietara unui penthouse impresionant din București. Afacerista și-a amenjat spațiul conform propriilor dorințe și nevoi, recunoscând că toata suprafața a fost gândită ca zonă de „relaxare’. În locuința acesteia, domină lumina caldă, obiecte de decor atipice și, spune ea, o îmbinare perfectă între spații „ascunse’ și „folositoare’.


Citește și: Camelia Șucu, dezvăluiri din culisele divorțului de Dan Șucu: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis…’

Citește și: Ce sfaturi are Camelia Șucu pentru cei care vor să-și mobileze casele: „Românul are această problemă. Întotdeauna țineți cont de faptul că…’

Citește și: „Cred că aș îmbrăca-o mult mai simplu'. Andreea Raicu a spus ce ar schimba la stilul vestimentar al Andreei Marin

Citește și: Cum și-a ales victimele elevul criminal din Belgrad și de ce: „Îmi pare rău că nu i-am omorât pe toți' / Două minute, 57 de gloanțe, 16 oameni împușcați


Cum arată casa Cameliei Șucu

Camelia Șucu locuiește într-un penthouse extrem de spațios, amenajat cu mult rafinament și atenție la detalii. Femeia de afaceri și-a descris locuința ca fiind „liniștitoare’, criteriile după care a ales-o fiind luminozitatea și suprafața utilă. Fără doar și poate, cel mai impresionant obiect de design din casa acesteia este o bibliotecă din sufragerie, care are forma unei căpițe de fân.


„Design-ul există în absolut toate obiectele, însă există obiecte care au o mai mare poveste de design și sunt doar, pur și simplu, obiecte care să le pui să îți decoreze casa. După părerea mea, totuși, după atâția ani, pot spune că ai nevoie de 1, maxim 2 obiecte de astfel de design în casă’, a spus afacerista, într-un videoclip publicat pe canalul de Youtube Storia.ro.

Ce obiecte de mobilier păstrează Camelia Șucu de mai bine de 10 ani

Camelia Șucu recunoaște că are obiecte de mobilier cu vechime, de care nu se poate despărți. Printre acestea, se numără canapeaua, pe care o are deja de peste 10 ani, dar și patul din dormitul ei.


 „Casa liniștitoare. De câte ori mă întorc acasă, știu că mă odihnesc. Am o canapea care, de foarte multe ori, riști să adormi în ea. Atât de odihnitoare e. O am de zece ani și i-am schimbat husele doar o dată. Mie mi se pare absolut minunat să îți găsești spațiul tău, un obiect, care să nu se ceară a fi schimbat. Am căutat o casă luminoasă, cu spații deschise, pentru familia mea. (…) Dacă n-ar fi fost atât de luminoasă și atât de deschisă și, să înțelegem, am ales-o într-o zi de sfârșit de ianuarie, când terasele erau pline de zăpadă, deci, da, era luminoasă. Are spații largi, iar eu mă simt acasă aici’, a adăugat aceasta.


„Urmează o reinventare pe partea de coloristică’

Camelia Șucu este adepta schimbărilor în materie de design și spunea, în videoclipul de pe Yutube, că își va reinventa complet locuința. Fosta soție a lui Dan Șucu a gândit întregul concep de design astfel încât casa ei să-i confere confort și echilibru.

„Am avut multe piese pe care le-am avut din celalte case. Canapeaua și patul, de exemplu, m-au însoțit aici. Am regândit partea de luat masa că eram deja mulți. Casa, așa cum o vedeți, cred că la anul o să fie altfel. Eu simt că îmi doresc ceva mai multă culoare, diferit, dar și simt că am nevoia să schimb destinația unor camere. Nepoții cresc, cer o cameră de joacă (…).


Urmează o reinventare pe partea de coloristică și chiar de forme. Pentru că formele sunt, cam în proporție de 70%, drepte și încerc să le echilibrizez cu diferite rotunjimi. Materialele, tot așa, întotdeauna am avut grijă să le combin în casă să dea, la fel, tot senzația de confort și echilibru. Dar, cum îți spuneam, simt nevoia de un pic de culoare. Simt nevoia de un pic de notă de industrial , chiar dacă vorbim de culori pastelate. Să vezi ce frumos o să le combin!’, mai spune femeia de afaceri.


Casa Cameliei Șucu are o terasă impresionantă

Penthouse-ul Cameliei Șucu este dotat și cu o terasă extrem de spațioasă, loc în care afacerista se relaxează și își reîncarcă bateriile.

 „Când închid ochii, de cele mai multe ori când sunt obosită, mă visez undeva la munte sau într-o poiană verde și terasa mea asta transmite. Multă pace și multă liniște’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Captură video