Cum arată casa Claudiei Iosif, iubita lui Dorian Popa: „O voi transforma complet”. Și-a cumpărat propriul apartament

 Ifrim Georgiana
.

De curând, iubita lui Dorian Popa a anunțat, în mediul online, că și-a cumpărat propria locuință și a postat primele fotografii din interiorul acesteia. În prezent, Claudia Iosif locuiește cu artistul într-o casă impunătoare din Domnești, în valoare de 300.000 de euro. Iată cum arată apartamentul creatoarei de modă și ce investiții urmează să facă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Dorian Popa și Claudia Iosif formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt împreună de ani buni, însă rareori se afișează împreună la evenimente sau pe rețelele de socializare. În urmă cu ceva timp, Babs, așa cum o alintă artistul pe partenera lui de viață, explica că nu-și dorește să-și expună excesiv relația. În vârstă de 40 de ani, Claudia Iosif este designer vestimentar, iar multe dintre creații și le-a promovat pe rețelele de socializare.

pop10pop10

Citește și: Cât a cheltuit Dorian Popa pe cumpărăturile pentru vacanța cu rulota: „Am plătit cu cardul. Nu mi se pare așa mult…” / Unii ar spune că suma e uriașă

Citește și: Povestea de viață sfâșietoare a lui Ionuț Stoican, prietenul Andrei și al lui Dorian Popa: 'Mi-a dislocat mâinile, mi-a smuls părul din cap, m-a ars cu fierul de călcat și apă opărită' / S-a născut din incest, iar bunicul îi este tată

Citește și: Ce avere fabuloasă au părinții lui Vlad Pascu, șoferul drogat care a ucis doi tineri în 2 Mai. Minuna și Mihai Pascu apar în dosarul lui Sile Cămătaru

Citește și: Deea Maxer, dans incendiar pentru iubitul ei. Vedeta i-a organizat acestuia o petrecerea-surpriză, de ziua lui de naștere: „Cu tot sufletul pentru tine”

Cum arată casa Claudiei Iosif, iubita lui Dorian Popa

În mediul online, Claudia Iosif a anunțat că și-a cumpărat propria locuință și a publicat primele imagini cu imobilul. Apartamentul este extrem de spațios, cu multe elemente de decor din lemn, însă iubita lui Dorian Popa intenționează să-l renoveze complet. Designerul a sugerat că apartamentul este o investiție pe care și-a dorit să o facă, astfel că că continua să locuiască cu artistul, în vila impunătoare din Domnești.

„Vreau să vă împărtășesc faptul că am cumpărat o casă, ca investiție. O casă extrem de frumoasă, așa cum este ea, e făcuta cu foarte bun gust. Am cumpărat această casă, o voi transforma complet. O să va țin la curent cu tot, o să vedeți ce fac', și-a prezentat Babs noua locuință, în urmă cu puțin timp, prin intermediul rețelelor sociale.

Cu ce se ocupă iubita lui Dorian Popa

Claudia Iosif, iubita lui Dorian Popa, este designer vestimentar, iar multe dintre creațiile ei sunt expuse pe contul de Instagram. Multe dintre articolele sportive realizate de aceasta au fost purtate și de iubitul ei.

„Eram doi oameni normali, care nu aveau niciun ban în buzunar sau în conturi, pentru că nu am avut noroc de la familii și a trebuit să muncim, de la salarii normale până la venituri mai consistente.

Există un proverb, „dacă nu ne ajutăm să creștem împreună, mai bine o lăsăm baltă'. Simplu fapt că ai liniște și e un ajutor deja, pe lângă susținere, pe lângă faptul că ea se ocupă de stylingul meu, de haine. Am fost foarte echilibrați ca echipă. Alții sunt doar împreună, dar au cariere separate', a spus Dorian Popa, potrivit playtech.ro.

Dorian Popa și Claudia Iosif nu au planuri de nuntă, deocamdată

În mai multe rânduri, Dorian popa și Claudia Iosif au susținut că nu-și doresc să facă nunta sau să aibă copii, cel puțin deocamdată.

„Eu mă declar de ceva timp un tip ieșit din standard. Din standardele lumii! Așa că nu am nici eu, nici iubita mea, idei de însurătoare. Nici de copilași, ca să fie clar! Nici pomeneală de așa ceva. Nici nu cred că suntem pregătiți pentru așa ceva!Am petrecut Paștele împreună. Și ea, iubita mea, dar și mama mea! A fost ceva special, vă asigur! Și s-au mai adăugat câțiva prieteni foarte buni, fiindcă numărul amicilor cu adevărat apropiați este în realitate foarte mic pentru mai fiecare dintre noi!’, a spus artistul.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton