Cum arată casa container în care Dana Marijuana locuiește cu fiica ei, în Vama Veche. S-a mutat din București anul trecut, din cauza facturilor prea mari

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată casa container în care Dana Marijuana locuiește cu fiica ei, în Vama Veche? Asta s-au întrebat mulți dintre fanii ei, după ce au aflat că artista s-a mutat din București. Cântăreața, pe numele ei real Dana Coteanu, a plecat din Capitală anul trecut, din cauza facturilor mult prea mari.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IULIE GRATIS, AICI

Dana Marijuana a fost cunoscută drept „regina muzicii hip-hop', în anii 2000. De ceva vreme, însă, artista s-a retras din lumina reflectoarelor. Din 2023, cântăreața a renunțat și la viața din Capitală, mutându-se din București pe litoral, mai exact în Vama Veche. Aici, ea locuiește alături de fiica ei, într-o casă container.

dana marijuana 3dana marijuana 3

Dana Marijuana a revenit de curând în atenția presei, după ce, miercuri-noapte, a fost prinsă de polițiști pe litoral, în timp ce conducea haotic. Aceasta a fost oprită foarte aproape de locul în care, acum un an, Vlad Pascu a provocat accidentul tragic, în care doi studenți au murit.

Citește și: Ce este pastila „Super Mario', vândută de Dana Marijuana: „Are un potențial letal, traficanții o produc special pentru copii'. Artista a fost arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri

Citește și: Dana Marijuana, despre problemele de sănătate mintală: „Medicii mi-au blocat creierul, începând cu creierul mic. Îmi mergea inima și atât. Vorbeam cu entitățile negre' / A fost prinsă drogată la volan, ieri

Citește și: Povestea de viață dureroasă a lui Marcel de la Insula Iubirii. A plecat de acasă de la 16 ani și a muncit în condiții grele în Scoția: „În camera unde stăteam nu aveam sobă, nu aveam căldură, nu aveam nimic. Noaptea dormeam îmbrăcat…”

Citește și: Cât costă să petreci o săptămână în vila din Thailanda unde se filmează Insula iubirii. Suma nu este pentru orice buzunar! / Casa băieților și casa fetelor se află la o distanță de 25 de kilometri una de alta

Cum arată casa container în care Dana Marijuana locuiește cu fiica ei, în Vama Veche

Cântăreața a fost oprită de un echipaj la primele ore ale dimineții, în timpul unui control de rutină. Surse din Poliție susține că, în urma verificărilor, aparatul drug-test ar fi arătat valori pozitive la amfetamină și canabis, notează stirileprotv.ro.

Polițiștii au oprit-o pe artistă pentru a efectua un control, după ce aceasta le-ar fi atras atenția conducând haotic. În plus, din mașina sa ar fi răsunat muzica dată la maxim. Dana Marijuana a fost, ulterior, arestată preventiv într-un dosar de trafic de droguri. Artista, pe numele ei real Dana Coteanu, și alți doi suspecți au fost cercetați de DIICOT într-un dosar de trafic de droguri, iar vineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, printr-o decizie a Tribunalului Constanţa.

Conform celor transmise de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, persoanele în cauză au fost depistate, în noaptea de 21/22 august, de un echipaj de la Poliția Rutieră, când se deplasau cu o mașină, în staţiunea 2 Mai. În timpul controlului efectuat de oamenii legii, aceștia au găsit și ridicat aproximativ 100 de grame canabis, scrie Digi24.

Dana Marijuana s-a mutat din București anul trecut, din cauza facturilor prea mari

Dana Marijuana, cunoscută drept „Regina muzicii hip-hop' în anii 2000 și, totodată, una dintre primele artiste de rap din România, a avut o viață agitată, marcată de momente dificile. Multă vreme, aceasta s-a confruntat cu dependența de droguri.

În ultimii ani, Dana Marijuana s-a retras din lumina reflectoarelor, astfel că nu se cunosc prea multe despre viața ei personală. S-a aflat, însă, de curând, că artista locuiește acum într-o casă tip container, în Vama Veche, alături de fiica ei. Aceasta povestea că a plecat din București din cauza facturilor prea mari.

În ultima perioadă, părea că Dana Marijuana ar fi încercat să-și reconstruiască carieră și să se întoarcă pe scenă.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Stirileprotv.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton