Cum arată casa din Corbeanca a Simonei Gherghe. Are patru camere și loc de grătar în curte

 Ifrim Georgiana
.

Simona Gherghe locuiește într-o vilă superbă, situată în Paradisul Verde din Corbeanca, pe care a cumpărat-o de la Cristian Țânțăreanu. S-a zvonit că imobilul a costat 300.000 de euro, informație negată ulterior de prezentatoarea TV. Cert e că milionarul i-a făcut o reducere cosistentă când și-a exprimat dorința de a cumpăra o casă în ansamblul său, gândit ca o „oază de liniște'. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2012, Simona Gherghe și-a achiziționat o locuință în Paradisul Verde din Corbeanca, unde astăzi locuiește alături de soțul ei și cei doi copii. Ansamblul rezidențial este construit de milionarul Cristian Țânțăreanu, pe un teren de 65 de hectare, și oferă rezidenților avantajele vieții în mijlocul naturii. Locuința prezentatorei TV este dotată cu patru camere și o curte spațioasă, unde este amenajată o zonă pentru grătar.

cas13cas13

Citește și: Simonei Gherghe i s-a făcut rău, în timpul emisiunii Mireasa: „Am făcut o criză, nu mai puteam să mă ridic”

Citește și: Simona Gherghe a vorbit despre moartea socrilor săi: „Răzvan și-a pierdut ambii părinți! E cumplit!” / S-au stins din viață unul după celălalt

Citește și: A murit realizatoarea TV Florentina Satmari. Matilda Pascal Cojocărița a dat vestea tristă: „Drum lin către stele, Mămuca!”

Citește și: Georgiana Lobonț a rupt orice legătură cu finul Armin Nicoară, după ce a acuzat-o că îi datorează bani: „M-a blocat peste tot. Am încercat să-i explic situația, dar…'

Cum arată casa din Cobeanca a Simonei Gherghe

Casa din Corbeanca a Simonei Gherghe a fost cumpărată de la Cristian Țânțăreanu, care a recunoscut că i-a făcut o reducere consistentă, însă fără a dezvălui prețul de achiziție. Imobilul este dotat cu patru camere și se află în mijlocul naturii, departe de agitația Capitalei. Totodată, proprietatea dispune și de o curte generoasă, cu grătar din piatră naturală și spații de joacă pentru cei doi copii ai prezentatoarei TV.

„Casa o să aibă 4 camere, dar nu o să coste cât s-a scris. E aberant să crezi că o casă de genul acela o să coste 300 de mii de euro. Dacă împărțim la doi suma, atunci e ok', a spus Simona Gherghe în anul 2011.

„I-am făcut o reducere, dar nu senzațională. Chiar dacă piața imobiliară a scăzut destul de tare în ultimii ani, în Paradisul Verde prețurile au rămas cam aceleași, au scăzut foarte puțin, sensibil aș putea zice. Simonei i-am făcut o reducere puțin mai mare ca de obicei, așa am considerat eu de cuviință. Nu pentru că este vedetă sau ceva, locuiesc multe vedete în Corbeanca și cine se mută aici o face pentru oaza de liniște și vecinii manierați, nu pentru vedete', a declarat atunci Cristian Țânțăreanu pentru Cancan.

„Copiii au camerele lor'

Simona Gherghe spune că le-a amenajat celor doi copii, Ana și Vlad, camerele lor. Pentru că au vârste fragede, prezentatorea TV obișnuiește să se mai plimbe noaptea din încăpere în încăpere, atunci când micuții îi solicită prezența.

„Ei au camerele lor, doar că sunt tot soiul de situații dintre acestea când fiecare are câte o urgență și eu trebuie să fiu acolo să le rezolv urgența. Trebuie să fii adaptabilă pentru că stai să dormi la tine în pat și aștepți, nu se poate. Dormi unde trebuie, unde apuci. În momentul ăla când te apucă somnul , prinzi o oră de liniște, o dormi, nu mai stai.

Teoretic copiii sunt destul de mari ca să doarmă bine, au 4 și 6 ani, dar cam de fiecare dată se întâmplă câte o situație de genul că vor la baie sau că au visat urât, să merg cu ei, și mi se întâmplă de multe ori să dorm în trei paturi practic și să mă trezesc și să nu știu unde sunt. Adică în patul nostru, în patul Anei sau în patul lui Vlad', spunea Simona Gherghe în 2023 pentru Ego.ro.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton