Cum arată casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple. Soția artistului s-a ocupat de designul interior și a ales simboluri budiste pentru decor

 Calin Maria Bianca
.

Cum arată casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple. Anamaria și Tudor Ionescu au intrat în atenția tuturor cu participarea la râvnitul show Power Couple, unde nu doar că își testează relația, ci și descoperă numeroase lucruri noi unul despre altul. Deși sunt împreună de două decenii, artistul și soția sa au decis să fie destul de discreți cu viața personală, astfel că abia acum s-a aflat în ce vilă superbă locuiesc!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria și Tudor Ionescu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 20 de ani, iar din rodul iubirii lor a rezultat o fetiță superbă, care astăzi le aduce zâmbetul pe buze. Ei bine însă, nu au trecut doar prin momente ușoare de-a lungul anilor, ci din contră. Au avut parte de suișuri și coborâșuri, însă important este faptul că liniștea domină la ei în casă acum. Și nu au orice casă, ci una făcut după bunul plac al Anamariei Ionescu!

tudor-ionescu-casa-1tudor-ionescu-casa-1

Citește și: Cine este Anamaria Ionescu de la Power Couple. E căsătorită cu Tudor de la Fly Project și au o fiică împreună

Citește și: Cine este Tudor Ionescu de la Power Couple. Artistul de la Fly Project și-a înșelat soția, iar ea l-a iertat

Citește și: Ce a dezvăluit Florin Răducioiu, după lansarea filmului 'Hai România!-Povestea Generației de Aur': 'Marius Lăcătuș e foarte dezamăgit. Și-a spus of-ul. Am fost toți de o sinceritate brutală' / EXCLUSIV

Citește și: Cu ce probleme de sănătate se confruntă Mădălina Ghenea: „Corpul meu are nevoie de o pauză”. Vedeta a ajuns pe mâna medicilor

Cum arată casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu de la Power Couple

Ce-i drept, casa cuplului Anamaria și Tudor Ionescu pare a fi una din revistele de imobiliare, asta fiindcă are tot ceea ce-i trebuie pentru un confort absolut, dar nu numai. Este spațioasă, colorată, primitoare, iar soția artistului a știut foarte bine cum să combine stilul elegant cu cel modern și comfy, dovadă fiind chiar pozele care vorbesc de la sine. A vrut ca totul să fie după bunul ei plac, astfel că deși soțul ei a intervenit, nu prea a avut de ales și a făcut tot cum a spus ea.

Înainte de a ne lua casa eu i-am spus că vreau bucătăria albă. El a vrut să fie culoarea lemnului, dar eu am vrut să fie albă', spunea Anamaria Ionescu în urmă cu câțiva ani, moment în care a prezentat publicului bucătăria sa.

Într-adevăr, nu este de mirare cum și-a amenajat propria locuință, ținând cont de faptul că de câțiva ani are un business de design interior și design de eveniment.

Anamaria Ionescu a folosit elemente budiste pentru decorul casei

Anamaria Ionescu a fugit de tiparul clasic de design interior, așa că a decis să aleagă obiecte de decor minimaliste, cu elemente budiste, atipice și pe care nu le vezi în orice locuință. Vila celor doi soți are un living spațios și primitor, un dormitor cu decor abstract, o bucătărie uriașă și un dressing la care orice femeie visează. Mai mult decât atât, în dormitorul matrimonial au și elemente de origine japoneză, mai concret trei litere japoneze care, potrivit acesteia, înseamnă: „dragoste, „fericire' și „sănătate'.

Cum arată terasa de la vila celor doi soți

Anamaria Ionescu nu a ezitat și le-a arătat deseori fanilor ei din mediul online imagini cu decorul locuinței sale, drept inspirație. Totuși, nu s-a oprit doar la interiorul casei, ci în sezonul cald petrece mult timp pe terasă. A avut grijă să o transforme într-un spațiu primitor și relaxant, astfel că nu e de mirare că a fost unul dintre proiectele ei preferate, cum chiar ea a dezvăluit în urmă cu mai mult timp.

Au tot ceea ce își doresc acum și mai ales o familie frumoasă, însă cu toate acestea, la Power Couple, cei doi au avut ocazia să experimenteze lucruri noi, iar Tudor nu s-a sfiit să afirme că și-a redescoperit soția, după anumite probe.

„Am reușit să facem lucruri pe care nu ne-am imaginat că le-am putea face vreodată. Și ce credeți? După 19 ani de când suntem împreună, Power Couple a fost cel mai tare refresh pentru relația noastră. Și mai mult decât atât, ni s-a reconfirmat că niciodată să nu spui niciodată, iar atunci când efectiv simți că nu mai poți, mai poți puțin', a spus Anamaria Ionescu despre experiența trăită în emisiunea de pe Antena 1.

Sursă foto: Facebook / Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton