Cum arată casa în care s-a mutat Tora Vasilescu după pensionare. Are 3.500 de metri pătrați și o grădină imensă

.

De câțiva ani buni, Tora Vasilescu s-a retras din lumina reflectoarelor și a ales un stil de viață liniștit și lipsit de griji. Actrița are în spate o vastă carieră și a jucat în numeroase spectacole de teatru, filme și seriale. De mai bine de un deceniu, Tora Vasilescu locuiește în Buftea și deține o proprietate impresionantă împreună cu soțul său de origine croată, Alain Vrdoljak. Iată imaginile cu casa actriței!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Tora Vasilescu este una dintre cele mai apreciate și respectate actrițe de la noi din țară. De mai bine de 20 de ani, aceasta s-a retras de pe scenă, însă a mărturisit, în trecut, că nu regretă această decizie. După pensionare, actrița s-a mutat în Buftea, acolo unde deține o proprietate de 3.500 de metri pătrați. În plan personal, Tora Vasilescu este căsătorită cu Alain Vrdoljak din anul 1994.

to9to9

Într-un interviu televizat, Tora Vasilescu mărturisea că nu regretă decizia de a se pensiona la 50 de ani: „Eu m-am pensionat la 50 de ani de la teatru. Nu îmi e dor de scenă! Dacă am făcut mult film și seriale, iar pentru mine teatrul este puțin mai repetitiv. Femeia a fost lovită de multe ori în istorie. Programul bărbatului e vânătorul, iar femeia e altfel. Eu trăiesc ce oportunități vin spre mine, nu îmi pierd energia gândindu-mă la ceea ce a fost'.

Citește și: Tora Vasilescu, șocată de factura uriașă la curent: „Am o pensie de rușine, nu pot să plătesc”

Citește și: Cu ce se ocupă Tora Vasilescu la 71 de ani, după ce s-a retras de pe scenă: „Toată lumea dorește să trăiască până la adânci bătrâneți, dar…”

Citește și: Survivor România 2023. Remus Boroiu a fost eliminat din competiție

Citește și: Elevul din București care și-a înjunghiat profesoara, reținut pentru tentativă de omor. Ce le-a spus anchetatorilor și în ce stare se află cadrul didactic

Cum arată casa în care s-a mutat Tora Vasilescu după pensionare

În urmă cu mai bine de 10 ani, Tora Vasilescu și soțul ei, Alain Vrdoljak, au decis să se mute în Buftea. Cei doi soți dețin o proprietate de 3.500 de metri pătrați, dotată cu o piscină imensă și grădină. Mai demult, actrița spunea că a dezvoltat o pasiune pentru grădinărit și are solarii în care cultivă diferite verdețuri și legume.

Casa a fost ridicată de o echipă de maramureșeni, iar Tora Vasilescu compară căminul ei cu un colț de rai, căci se reconectează cu natura și stă departe de lumea „urii și a competiției'.

„Casa asta e făcută de o echipă de maramureșeni care fac biserici. Eu stau aici ca la mănăstire, să știi. Am o verișoară la mănăstire, aici e mănăstirea mea. Întoarcerea asta la natură mie îmi face foarte bine. Este singura modalitate de a mă salva de lumea asta a urii, a competiției, a luptei, a însingurării. Înotul e singurul sport care simt că îmi face bine, pentru circulație. Și dacă ai și un deget de apă cu whisky e foarte bine. Face bine la circulație. Înot zilnic, am piscină în fața casei', a dezvăluit Tora Vasilescu în emisiunea Rețeaua de idoli, de la TVR 2.

De ce nu are Tora Vasilescu copii

Din anul 1994, Tora Vasilescu este căsătorită cu Alain Vrdoljak, de origine croată. Actrița nu are copii și a explicat motivul în urmă cu câțiva ani. Anterior, aceasta a avut un mariaj de zece ani cu regizorul Mircea Daneliuc.

„Am rămas însărcinată când am intrat la Teatru. Ce era să fac? Să-l opresc? Să mă ierte Dumnezeu. Apoi m-am căsătorit, iar soţul meu de atunci (regizorul Mircea Daneliuc, n.r.) cu care am fost zece ani, pur şi simplu nu a vrut copil. A spus că nu vrea să-i fie îngrădită libertatea de-a lupta într-o societate cu cenzură. Iar o femeie nu poate hotărî de una singură', a povestit aceasta pentru OK! Magazine.

Sursa foto: Arhiva Viva! & Captură video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton