Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș

.

Cum arată casa Laurei Cosoi. Casa Laurei Cosoi e cu adevărat fabuloasă. Actrița, soțul ei și cele trei fetițe ale lor trăiesc într-o locuință deosebită, în București. Aceștia au mai o casă și în Maramureș, pe care au renovat-o după bunul plac. Acolo își petrec, de obicei, vacanțele și tot acolo au făcut și Paștele, anul acesta.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!


Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Aceștia au împreună trei fetițe, pe Rita, Vera și Lara, și al patrulea copil este pe drum, actrița fiind însărcinată în aceste momente. Împreună, ei locuiesc într-o casă în București, dar mai au și o căsuță de poveste în Maramureș, situată în mijlocul naturii. Acolo au petrecut anul acesta, de Paște, iar imaginile postate de artistă cu priveliștea de vis i-au cucerit pe internauți.


De ceva timp, Laura Cosoi a decis să se retragă puțin din lumina reflectoarelor, ocupându-se exclusiv de familia ei. Actrița nu a întrerupt, însă, legătura cu fanii săi și îi ține la curent cu toate aspectele din viața ei personală, postând diverse poze, texte și filmulețe pe rețelele de socializare. Astfel, admiratorii ei au avut prilejul să vadă cum arată casa ei, în care locuiește alături de soțul Cosmin Curticăpean și fiicele lor.


Citește și: Laura Cosoi nu spera să mai rămână însărcinată: „Am 42 de ani, am rămas însărcinată la 41 într-o perioadă foarte grea a vieții. Nu m-am așteptat să se mai întâmple. În mintea mea era că sunt înaintată în vârstă'

Citește și: Laura Cosoi, experiență paranormală în emisiunea de la Antena Stars, în timp ce vorbea despre regretata ei mamă: „E cu noi’. Ce lucru straniu s-a întâmplat


Citește și: Cine a plătit pentru nunta lui Alin Oprea cu Medana, când conturile lui bancare erau blocate: „Dumnezeu ne-a dat mai mult decât am putut noi să cerem’/ Au avut 500 de invitați și 10 perechi de nași

Citește și: Valerie Lungu s-a împăcat cu mama ei, după ce a dat-o afară din casă și nu și-au vorbit multă vreme. Artista a participat la aniversarea fiicei sale: „Scumpa mea copilă, ești cadoul vieții mele'

Cum arată casa Laurei Cosoi

Pe lângă locuința de bază, cea din București, Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean și-au cumpărat o moșie în Maramureș, situată într-un loc desprins parcă din basme, fiind înconjurată de natură. Cei doi soți au devenit, de curând, proprietarii unui teren de peste o mie de metri pătraţi, ce include livadă, grădină şi mult spaţiu verde.


De altfel, Laura Cosoi şi Cosmin Curticăpean au ales să-și boteze cele trei fiice în Maramureș, fiind un loc de suflet pentru ei. Vedeta e însărcinată acum cu al patrulea copil și rămâne de văzut dacă va fi creștinat tot aici.

„Suntem la căsuța noastră, în Maramureș. Am făcut, recent, actele pentru terenul pe care l-am cumpărat. Avem de toate, verdeață, grădină, livadă. Seara mergem pe deal să vedem apusul. Peisajul e mirific, respirăm aer curat. Cele mici se simt foarte bine aici. Va fi căsuța noastră de vacanță, unde intenționăm să petrecem mult timp. Căsuța are momentan doar 2 camere, dar o vom renova, îi vom face și mansardă. Vom păstra însă arhitectura, stilul vechi al acesteia’, spunea Laura Cosoi pentru Playtech.ro în 2022.


Casa din Maramureș a Laurei Cosoi a fost renovată după placul famileii, după cum declara artista în urmă cu doi ani. Totuși, au decis să păstreze arhitectura, potrivit imaginilor postate de vedă în social media.


Laura Cosoi e însărcinată cu al patrulea copil

Laura Cosoi e, din nou, însărcinată și urmează să devină mamă pentru a patra oară. Având în vedere că mai e puțin până naște, soția lui Cosmin Curticăpean a decis să se retragă o vreme din televiziune, pentru a se putea ocupa de bebelușul ce va veni pe lume curând, dar și de cele trei fetițe ale cuplului.

Recent, Laura Cosoi dezvăluia că are foarte multă energie faţă de starea pe care a avut-o în primul trimestru, în sarcina actuală, cu al patrulea copil. Artista e sigură că se va descurca și cu patru copii, dar recunoaște că e posibil ca unele aspecte să se schimbe.


„Cum voi fi eu mamă pentru a patra oară cred că depinde de multe lucruri și nu are neapărat legătură cu copiii. Este vorba despre cât sunt de liniștită, cât de bine merg proiectele, cum mă înțeleg cu Cosmin, dacă dorm sau nu, dacă fac sport sau nu.

Depinde cum este copilul. Toate cele trei fetițe nu au fost agitate. Au dormit nopțile, am reușit să alăptez mereu. În viața mea, lucrurile au mers bine. Mă aștept să fie totul în regulă, doar că nu se știe niciodată.’, a spus Laura Cosoi pentru aceeași sursă.

Sursă foto: Instagram, Facebook