Cum arată casa lui Florin Dumitrescu, fostul jurat de la Chefi la Cuțite. Are un design modern și o curte generoasă

 Ifrim Georgiana
.

Florin Dumitrescu, soția lui și cele două fiice, Ava și Mia, locuiesc într-o vilă modernă, dotată cu o curte generoasă. Cei doi soți au făcut, în urmă cu câteva luni, câteva schimbări în locuința lor, în special în bucătărie, iar mai multe încăperi au fost amenajate cu tapet.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, formează un cuplu de peste 10 ani și au împreună două fiice, Ava și Mia. Cei doi au făcut cununia civilă în 2013, iar un an mai târziu au organizat și nunta, într-un cadru restrâns. Familia locuiește într-o vilă spațioasă, cu un design ce emană eleganță, confort și căldură. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite' a publicat mai multe videoclipuri din bucătăria casei sale, deoarece acesta este locul din care împărtășește rețete cu urmăritorii săi.

acasa-la-chef-florin-dumitrescu-92acasa-la-chef-florin-dumitrescu-92

Citește și: „Începe să-mi fie teamă să nu se ajungă și la…'. Florin Dumitrescu, despre cele patru procese pe care le are în instanță, după demisia de la Chefi la cuțite / A confirmat că a dat în judecată Antena 1

Citește și: Sorin Bontea a împlinit 54 de ani și a sărbătorit alături de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu: „Niciodată nu o să puteți trăi unul fără celălalt după atâția ani petrecuți împreună…' / Cu ce se ocupă după demisia de la Chefi la cuțite

Citește și: Cristina Șișcanu, taxată de fani că postează momente fericite din familie la scurt timp de la moartea tatălui său: „Mă ceartă pe mine. Tot dau din gură. Este inadmisibil…'

Citește și: Cine e Chef Richard Abou Zaki, noul jurat de la Chefi la Cuțite. Are origini libaneze, a locuit în Italia și deține un restaurant cu o stea Michelin

Cum arată casa lui Florin Dumitrescu, fostul jurat de la Chefi la cuțite.

Acum câteva luni, Florin Dumitrescu anunța că-și reamenajează bucătăria, iar rezultatul final l-a postat în mediul online. Fostul jurat de la „Chefi la cuțite' a optat pentru obiecte de mobilier într-o nuanță deschisă și se poate observa o gamă variată de electrocasnice, între care și o plită cu inducție. Un tur al bucătăriei l-a făcut, pe rețelele de socializare, chiar Florin Dumitrescu, acesta fiind și locul unde filmează majoritatea rețetelor.

„Încep să vă arat cate puțin din bucătăria mea nouă! Am făcut câteva schimbări pentru că deja mi se părea prea mica pentru mine… sincer, cred că am o bucătărie semiprofesională chiar la mine acasă. Acum chiar nu mai am nici o scuză când mă întreabă Cristina când mai gătesc și pe acasă.

Una dintre noutăți este hota din blat pe care mi-am dorit-o de foarte mult timp, mai ales că noua poziție a insulei nu ne permitea să instalam o hota de insulă. Are un design foarte interesant, absoarbe imediat aburii și mirosurile și are funcția Breeze care se poate activa înainte și după ce gătiți, pentru a reîmprospătă aerul din bucătărie', a spus celebrul bucătar pe rețelele de socializare.

„Viața e mai mișto cu tapet'

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, și-au amenajat mai multe încăperi cu tapet. Dormitorul matrimonial este încăpător și are un tapet cu motive floare și păsări. Fiicele lor, Ava și Mia, au o cameră spațioasă, cu un dressing foarte ordonat, unde își țin hainele. Curtea casei are o suprafață generoasă, multe spații verzi, dar și un spațiu de joacă amenajat pentru cele două fiice.

„Viața e mai mișto cu tapet. La modul cel mai serios, a schimbat total aspectul. Și tapetul din dormitor… eram plecat când l-au pus și când am ajuns acasă, am zis Mamă!'. Mie îmi place cel mai mult, mă relaxează. Dacă stai și te uiți pe el, descoperi chestii noi mereu', a spus Chef Dumitrescu, pe Youtube.

„Mie îmi place foarte mult tapetul. Eu când eram micuță… nu știu cum au reușit ai mei pe vremea aceea – și toată casa era plină cu tapet. Mie mi-a plăcut întotdeauna tapetul. Deoarece casa noastră era cu totul diferită față de casele celorlalți copii. Aducea așa un vibe elegant, luminos. Era altceva', a completat soția bucătarului.

Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, împlinesc 11 de căsătorie

Anul acesta, Florin Dumitrescu și soția lui, Cristina, împlinesc 11 ani de la căsătorie.

„Ai adus lumină pe strada mea, care ulterior a devenit a noastră. Încă un pic și cucerim lumea dacă nu îmi dai drumul de mână. Avem tot deja, le avem pe ele, visăm doar la bine și ne ferim de rele, tot ce ne lipsește de fapt nu avem nevoie. Sunt al tău până când moartea ne va despărți și dincolo de ea ne vom reuni. Te iubesc, fie că e vorba de o zi sau veșnicie, dacă așa ne-a fost scris atunci așa să fie! Cu fericire îți transmit să ai parte de bucurie, nu doar azi, că azi e greu, ci în fiecare zi',  a fost mesajul chefului Dumitrescu pentru soția sa, anul trecut, de Ziua Îndrăgostiților.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton