Cum arată casa Marei Bănică. Este decorată cu obiecte vintage și arată ca un muzeu: „Fiecare tablou are o poveste”

 Ifrim Georgiana
.

Mara Bănică locuiește într-un apartament inedit, situat într-o casă boierească din centrul Capitalei, unde fiecare obiect are o poveste și contribuie la atmosfera locului. A investit bani mulți pentru amenajarea spațiului, vrând să păstreze farmecul arhitecturii originale. Doar ușile din stejar masiv au costat peste 10.000 de euro.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE AUGUST GRATIS, AICI

Până nu demult, Mara Bănică a locuit într-un penthouse cu pereți de sticlă, însă a decis să facă o schimbare odată cu venirea pe lume a fiice sale. De aproximativ doi ani, jurnalista și-a mutat domiciliul într-o casă boierească, apartamentul acesteia ocupând un întreg etaj din imobil. Spațiul este generos și are un aer vintage, având în vedere pasiunea ei pentru obiectele vechie.

mara banicaamara banicaa

Citește și: George Restivan dezvăluie adevăratele motive ale despărțirii de Adriana Bahmuțeanu. Mara Bănică ar fi fost implicată: „Erau hotărâți să distrugă fericirea Adrianei cu mine. A căzut în capcana lor'

Citește și: Getuța Sterp intervine în scandalul uriaș dintre familia ei, Mara Bănică și Daniela Iliescu: „Am rămas șocată! Nu o să rămână așa, pentru că e strigător la cer!”

Citește și: Fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit 8 ani: „Mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a trimis cel mai bun și frumos înger să mă iubească!”

Citește și: Corina Dănilă și iubitul ei, primele imagini împreună. Până la 52 de ani, actrița a fost căsătorită de două ori și are o fiică de 20 de ani

Cum arată casa Marei Bănică

Casa Marei Bănică este un adevărat muzeu, un loc unde a depus mult suflet, dar și resurse financiare. Livingul are o atmosferă caldă și este decorat cu obiecte vechi, unele moștenite din familie, altele cumpărate de la târgurile de vechituri. O bibliotecă imensă îmbogățește decorul, adăpostind o colecție impresionantă de cărți. Pasionată de tablouri, jurnalista a pus pe pereți lucrări din perioada interbelică, transformând casa într-o galerie de artă.

„Este o casă boierească. Fiecare tablou are o poveste sentimentală. De exemplu, acesta de deasupra șemineului l-am păstrat cu rama cu care a fost cumpărat și așa cum l-am primit. Tatăl meu mi l-a făcut cadou de Crăciun. Și-a strâns, săracul, bani din pensie… cred că a dat în jur de 2000 de lei pe el; e un pictor interbelic. În toate țările în care merg, mă duc la târgurile de vechituri pentru a cumpăra bronzuri, tablouri aparent fără valoare. Dar sunt foarte frumoase. Oglinda este luată de la comunitatea evreiască și este recondiționată de tata. Valoarea sentimentală este mult mai mare', a spus jurnalista, la Xtra Night Show.

Jurnalista vrea să redecoreze camera fiului ei

Mara Bănică a continuat turul locuinței prezentând dormitorul matrimonial, o încăpere elegantă și unde predomină culorile calde. Apoi, a trecut la camera fiului ei, Dima, decorată cu un tapet colorat și plină de jucării. Ea a menționat că urmează să renoveze acest spațiu, dorind să-l facă mai atractiv pentru băiatul ei.

„Aici e camera lui Dima, pe care ma roagă de nu știu când să i-o refac. O să dau deoparte tot tapetul ăsta, că nu mai merge, dar nu am mai avut timp. Numai ideea de a mă apuca de zugrăvit…mă sperie. Pătuțul e în formă de mașină, nu-l mai vrea nici pe ăsta. Am făcut o greșeală, că are televizor în cameră, și nu e în regulă', a adăugat ea.

Bucătăria are un spațiu relativ mic, dar este echipată cu toate ustensilele necesare. Mara Bănică a recunoscut că timpul nu îi permite să gătească prea des, însă se relaxează aici și își savurează cafeaua.

Mara Bănică este căsătorită și are doi copii

Mara Bănică are un fiu din fosta căsnicie, pe Dima, dar și o fetiță, Donca, concepută cu actualul partener. Jurnalista și soțul ei s-au căsătorit religios în anul 2021, dar au preferat să-și țină viața privată departe de ochii curioșilor și ai presei. Se știe că acesta conduce o multinațională în Germania și e nevoit să plece mai mereu.

„Soțul meu acum este în România, de când s-a născut Donca (n.r. – fiica lor). Ei au posibilitatea, în Germania, să-și ia an sabatic, nouă luni de fapt. Încă nu și-a luat, dar a întrerupt jobul. Nu știu când se va întoarce în Germania, eu mi-aș dori să nu se mai întoarcă.

Dar din păcate, deși e țara lui, e dezamăgit. Nu înțelege de ce normalitatea din afară, aici trebuie să fie ocolită. E greu, după 30 de ani de Germania sau orice altă țară civilizată, în care ai făcut ceva, să ajungi într-o companie nemțească, să faci o facultate acolo.

Pe de altă parte, acasă, pentru el, acum suntem noi. Nu știu ce va fi, eu în Germania ce Dumnezeu să fac?! Pot să mă plimb, nu-i atât de departe', a povestit Mara Bănică, în cadrul podcastului „Vorba lu` Jorge'.

Sursa foto: Facebook & Captură Video/XNS

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton