Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2. Are o colecție impresionantă de haine și accesorii

.

Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2. Maria Popovici este una dintre cele mai cunoscute prezențe feminine de pe scena comediei românești. De curând, în cadrul competiției „Case pe case', lansată de Storia.ro, Anca Dinicu a vizitat apartamentul prieteni sale și a făcut o prezentare a locuinței în stilul ei caracteristic. Iată cum arată casa Mariei Popovici!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2. De curând, Anca Dinicu a prezentat cu mult umor apartamentul Mariei Popovici, în cadrul unei competiții pentru titlul de „Cea mai bună gazdă’. Actrița și-a luat în serios rolul de gazdă și a inspectat fiecare colț al apartamentului, punând în evidență detalii și făcând diferite sugestii de „îmbunătățire’. Maria Popovici și soțul ei, Alexandru Minculescu, locuiesc într-un apartament cu două camere din București, pe care și l-au amenjat după bunul plac, după cum se poate observa în imaginile din galeria foto.


Citește și: Cine este Maria Popovici, al patrulea jurat iUmor. A câștigat al doilea sezon al competiției

Citește și: Cine e Alex Mincu de la Splash! Vedete la apă. E căsătorit cu Maria Popovici

Citește și: Cine este Natalia Intotero, viitorul ministru al Familiei după demisia Gabrielei Firea. Ce avere are împreună cu soțul italian


Citește și: Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au întors de la filmările pentru America Express 2024. Cum s-au afișat pe Internet

Cum arată casa Mariei Popovici, câștigătoarea iUmor sezonul 2

Maria Popovici a acceptat să îi fie filmat întregul apartament, iar prietena ei, Anca Dinicu, a fost cea care și-a asumat rolul de gazdă, prezentând, pe rând, fiecare încăpere. Actrița a început cu sufrageria, un spațiu extrem de luminos, cu o cromatică caldă și cu obiecte inedite de decor.


„Acesta este livingul Mariei Popovici, plin de surpize. O să vă țin cu sufletul la gură, prezentându-l. Aici sunt valizele, pentru că ei călătoresc foarte mult. Practic, nu știu cât stau pe pe acasă, dar atunci când o fac, știu că își cheamă prietenii și joacă fel și fel de board games. În trei cuvinte, dacă ar fi să descriu acest spațiu: luminos, cozy și animat. Sunt fel și fel de culori, tablouri, plante, păturici aruncate. Asta cu siguranță n-o avea ea pe canapea, dar a zis să lase așa, ca și cum nu-mi pasă că vin oamenii să filmeze, deși totul e pus la linie’, a spus Anca Dincu în timpul videoclipului.


Apartamentul Mariei Popovici este dotat cu terasă

Aparatmentul Mariei Popovici este dotat cu o terasă mică, organizată sub forma unui spațiu de relaxare.

„Haideți să vă arăt și terasa. E un view foarte drăguț. Avem și pomi, avem și case, putem să vedem în ograda oamenilor de vizavi, ceea ce nu-mi displace. Mi-au alunecat ochii pe aici, pe un obiect, sunt foarte curioasă la ce folosește această săpăligă, dat fiind faptul că jos nu există pământ’, a observat aceasta.

Bucătăria este și ea limitată ca suprafață, însă este dotată cu toate ustensilele necesare, după cum a observat și Anca Dinicu: „Aceasta este bucătăria. Micuță, dar echipată cu tot ce trebuie. Are oale până-n tavan gospodina noastră. Biscuiții, și-i ține pe calorifer, ca sa-i mănânce calzi, probabil. Vezi, Doamne, mai pe sănătate, semințe, chestii. Cu siguranță se ascund dulciurile pe undeva, sunt convinsă. Practic, Maria nu gătește, sunt sigură. Ea e plecată 27 de zile din 30. Eu nu cred ca Maria gătește foarte mult, nici n-are practic cum. Unde să se desfășoare? Dar îmi place că are și ea desfăcător de vin electric’.


Maria Popovici are un dressing impresionant

Maria Popovici are un apartament la mansardă, iar scările din livind duc spre dormitorul matrimonial și dressingul impunător. Actrița de comedie are o colecție impresionantă de haine și accesorii, după cum a remarcat și buna ei prietenă, Anca Dinicu.


 „Foarte drăguț, dormitorul mic, dar e luminos și e fix ce-ți trebuie. În loc de noptieră, are o tarabană, inventivă tipa. Iată, are un dressing spațios. E disperată, parctic. Asta văd, disperarea femeii. 100.000 de rochițe, toate imprimeurile din lume. Le are foarte ordonate, îmi place. Călcate, toate sunt mermelite, toate sunt dichisite. Eu aș vedea casa asta pentru un cuplu așa cum sunt ei, dar mai tineri, pentru că ar trebui să-și ia un apartament de 3 camere, cel puțin, că vine acuși, mâine-pomâine, copilul ăla’, a încheiat aceasta.

Sursa foto: Captură video