Cum arată casa Marinei Voica. Artista locuiește în Breaza: „Curtea arată ca la Versaille. Am un vecin care se ocupă de grădină”

 Miniosu Alexandra
.

Marina Voica e cunoscută în toata țara, însă puțini oameni știu cum arată casa ei. Îndrăgita artistă, în vârstă de 87 de ani, locuiește într-un loc superb din județul Prahova, mai exact în Breaza. Cântăreața nu ratează nicio ocazie să se laude cu grădina ei, de care e tare mândră, și spune că frumoasa ei curte „arată la ca Versaille'. Iată câteva imagini cu locuința sa!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE APRILIE, GRATIS, AICI!

De mai bine de 20 de ani, Marina Voica a decis să stea departe de aglomerația și agitația din București și s-a mutat în Breaza, în județul Prahova. Aici, marea artistă nu mai simte poluarea din Capitală și se bucură de aer curat, dar și de multă liniște. Aceasta trăiește singură și și-a amenajat locuința, dar și grădina, după bunul ei plac.

casa-marina-voica-1casa-marina-voica-1

Citește și: Ce obicei are Marina Voica, la 87 de ani. A strâns o adevărată colecție: „Firmele mă știu deja și mai îmi aruncă provocări. La câte am, mi-ar mai trebui încă o casă'

Citește și: Ce ținute au etalat invitații la petrecerea de Ziua Regalității. Marina Voica, apariție elegantă la 87 de ani / Denise Rifai, Alexandru Ciucu și Malvina Cervenshi au fost surprinși la eveniment

Citește și: Cum arată Bianca Comănici după operația de rinoplastie: „Au fost 33 de ore de chin pentru mine. Nu cred că aș mai rezista să trec încă o dată prin asta”

Citește și: CRBL, prima reacție după ce a fost surprins alături de o tânără, la o lună de la anunțul divorțului: „Nu trebuie să dau justificare nimănui, îmi trăiesc viața cum știu. Am stat de vorbă cu Alesia despre subiect, iar ea…'

Cum arată casa Marinei Voica

Marina Voica e destul de activă pe rețelele de socializare. Acolo, artista obișnuiește să posteze diverse imagini cu diferite aspecte legate de viața ei de zi cu zi. Cântăreața a publicat, de-a lungul timpului, fotografii și cu locuința ei din Breaza.

„Și plouă, și frig…asta afară. Însă la mine în curte, mărul a înflorit ca niciodată!', a scris Marina Voica pe Facebook, în dreptul unei poze din curtea sa.

Marina Voica a plecat din București, acum 20 de ani

Marina Voica are o curte superbă. Totul este verde, plin de flori, brazi și diferiți pomi fructiferi. De asemenea, unele zone sunt delimitatate de gard viu. De grădina ei se ocupă un vecin, care, spune ea, „se pricepe la tot'.

„Grădina mea, care e foarte frumoasă… am un vecin care se ocupă și de grădină și care se pricepe la tot. Dar și eu sunt acolo cu el, cu sfaturile și mă respectă, fiindcă știe că am dreptate (…) La mine, curtea arată ca la Versaille', povestea solista în podcastul lui Adrian Artene.

Căsuța Marinei Voica din Breaza este tip cabană de munte și e amenajată în stil clasic, cu obloane din lemn. Locuința are piese de mobilier din lemn masiv și e decorată cu multe obiecte de suflet adunate de cântăreață. Vedeți imaginile în GALERIA FOTO.

Marina Voica s-a operat la inimă, acum trei ani

În urmă cu trei ani, Marina Voica a trecut printr-o operație pe cord, la o clinică privată din Brașov. După intervenție, cântăreața povestea că avea de mult timp probleme cu inima, iar procedura a fost realizată de doctori în ultimul moment… Din fericire, totul a fost un succes.

„Eu sunt cardiacă mai de mult, dar nu s-a observat fiindcă știam cum să duc viața. Pe scenă dau tot, nimeni nu a știut, au crezut că eu țin un regim de viață, eu am un sistem, să forțez lucrurile, apoi stau și mă gândesc ce se întâmplă.

La un moment dat mi-am dat seama că nu mai merge să trag, am început să mă simt prost, așa e la stenoză mitrală. În ultimul moment am fost operată, fără exagerare, dacă nu găseam un om, din prieten în prieten, și am ajuns la acest doctor minunat, era prea târziu. Operația nu a durat mult, fiindcă doctorul se grăbea să mai curețe și partea dreaptă a inimii, trebuia să lucreze foarte repede, am auzit că numai 3 ore… Acasă stau singură, eu fac totul cu grijă. Cred că la mine e mai curat acum, decât când eram sănătoasă', spunea artista în emisiunea Exclusive VIP, prezentată de Cristi Brancu.

După intervenție, Marina Voica s-a recuperat în liniște, la căsuța ei din Breaza.

Operația a decurs cu succes, iar după intervenție, artista s-a recupaerat acasă, în Breaza. „Sunt acasă, la Breaza. Cel mai bun doctor chirurg din această țară mi-a deschis și mi-a scos inima, a pus-o în palmele lui, inima bătea fără să se oprească și a făcut din ea minune, a făcut-o aproape nouă. Nu a durat operația foarte mult și iată-mă acum, operată cu mare succes! Îi mulțumesc din tot sufletul domnului doctor că a ținut inima mea bătând în palmele lui minunate. Am fost operată în cea mai bună clinică din Brașov', mai mărturisea ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton