Cum arată casa moștenită de Ana Baniciu de la bunicii ei: „Începe să prindă contur. E un proiect îndrăzneț”. Locuința veche de 100 de ani este în plină renovare

.

Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, au început să-și renoveze viitorul cămin, o casă moștenită de artistă de la bunicii ei. Imobilul are o vechime de 100 de ani, iar cei doi soți au decis să-l transforme într-un „proiect îndrăzneț'. În mediul online, fiica lui Mircea Baniciu a postat primele fotografii cu locuința.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ana Baniciu și soțul ei, Edy Kovacs, s-au căsătorit în această vară, după trei ani de relație. Cei doi au decis să-și stabilească căminul într-o casă moștenită de artistă de la bunicii ei, veche de un secol. Superba vilă este amplasată în centrul Bucureștiului, zona Icoanei, și va trece printr-o renovare masivă. Artista a publicat deja câteva fotografii cu proiectul în mediul online și s-a arătat încântată de modul în care decurg lucrările.

Citește și: De ce au ales Ana Baniciu și soțul ei să se mute într-o casă veche de 100 de ani: „Bunicii mei au închiriat-o acum 20 de ani, cresc costurile foarte mult'


Citește și: Ce gest impresionant a făcut Ana Baniciu la nuntă, în memoria mamei sale: „Am creat un scaun îmbrăcat în flori, ăla a fost scaunul ei'

Citește și: Bianca Drăgușanu l-a părăsit, din nou, pe Gabi Bădălău. De cine s-ar fi îndrăgostit lulea afaceristul

Citește și: Colegii băiatului mort în internatul din Odorheiu Secuiesc fac mărturii tulburătoare despre tragedie: „Un băiat a observat că tavanul a început să crape, s-a dus să anunțe și s-a prăbușit'


Cum arată casa moștenită de Ana Baniciu de la bunicii ei

Ana Baniciu și soțul ei au început renovările viitorului cămin conjugal. Pe rețelele de socializare, artista a publicat câteva imagini din interiorul locuinței, unde se efectuează ample lucrări. Fiica lui Mircea Baniciu a recunoscut că proiectul este o adevărată provocare, dat fiind că imobilul are o vechime de un secol.

„Căsuța noastră cea nouă începe să prindă contur! E clar un proiect îndrăzneț, un proiect în care am avut curaj să ne băgăm și mă bucur să văd că ne și iese. (râde) O să vă povestesc peripețiile prin care treci când restaurezi o casă de 100 de ani… e greu tare, a scris Ana Baniciu pe Instagram, în dreptul primelor fotografii cu locuința.


Carmen Grebenișan, Alina Ceușan și Anca Serea au recționat în secțiunea de comentarii: „Va ieși superb!’; „Wowww! Este de poveste căsuța voastră!’; „Arata superb’.

„E o bijuterie de casă’


Timp de 20 de ani, locuința din centrul Capitalei a fost închiriată unui prieten de familie. Ana Baniciu și soțul ei au decis s-o renoveze după nuntă și speră să îmbine elemente elegante și moderne.

„A fost o discuție atât de ciudată. A trebuit să mă duc la el să îi spun că noi am luat decizia să refacem casa asta. Că vrem să ne mutăm. Și îmi era aiurea. Cum să îl scot pe omul ăsta, care e parte din familia noastră?! A zis că nu e nicio problemă, că și el și-a luat un teren la Brașov și vrea să se mute.


E o bijuterie de casă, e ceva foarte special. Îi creștem și valoarea și stăm în centrul orașului. Ne-am săturat de zona asta de nord. Mi-a plăcut foarte mult, dar acum nu o mai pot suporta. Am zis că vreau să plec de aici!’, a spus artista, potrivit cancan.ro.

Sursa foto: Instagram