Cum arată casa din Pipera a Andreei Marin. Are cadă în dormitor, saună și o grădină superbă: „După un efort de doi ani, acest loc de suflet a devenit realitate”  

.

Andreea Marin locuiește într-o vilă superbă, situată în zona de Nord a Bucureștiului, care îi reflectă gusturile rafinate și personalitatea. Pasionată de design interior, fosta prezentatoare TV și-a pus amprenta în fiecare colț al casei. Are o grădină încântătoare, obiecte de mobilier din lemn masiv și nenumărate decorațiuni florale. Iată imaginile!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

În 2021, Andreea Marin anunța că-și renovează vila din Pipera, unde locuiește cu Adrian Brâncoveanu și fiica ei, Violeta. După ample lucrări și investiții, locuința de 300 de metri pătrați a devenit un adevărat sanctuar al eleganței și rafinametului. La parterul imobilului se află livingul, bucătăria, o baie și camera de oaspeți, iar la etaj se află dormitorul matrimonial, un dressing spectaculos, o baie și camera Violetei.

272272

Citește și: Cove, adevărul despre relația cu Andreea Marin, la 24 de ani de la emisiunea „Surprize, surprize”: „Sincer, eram anesteziat de emoții, îmi amintesc doar…”

Citește și: Imaginea uitată cu sărutul pasional dintre Daniela Nane și Mihaela Rădulescu. De ce a refuzat Andreea Marin să fie în locul actriței

Citește și: „În sfârșit, mami și tati se înțeleg. Cu timpul, începi să îți faci o retrospectivă și…”. Andreea Bălan susține că a făcut pace cu tatăl fiicelor ei, George Burcea, după divorț și scandalurile avute

Citește și: „A atacat primul”. Avocatul celor trei suspecți în cazul crimei de la Padina dă vina pe victimă, iar atacatorii au depus plângere penală pe numele bărbatului decedat

Cum arată casa din Pipera a Andreei Marin

Fiecare încăpere din vila Andreei Marin este o expresie a rafinamentului. Prezentatoarea TV a optat pentru piese de mobilier din lemn masiv, iar culorile care predomină sunt alb, negru, cu accente aurii. Un șemineu din piatră naturală este obiectul principal din livingul locuinței.

Băcătăria este dotată cu toate ustensilele și electrocasnicele necesare, Andreea Marin fiind o bucătăreasă de excepție. Piesele de mobilier sunt în nuanțe de maro deschis și crem, iar blatul este din marmură. Dormitorul matrimional este spațios și confortabil, decorat cu o oglindă aurie, lămpi și o cadă pictată manual. Nu putem trece cu vederea nici dressingul impresionat, cu dulapuri înalte, unde Andreea Marin colecționează haine, accesorii și pantofi.

„A fost o zi pur și simplu pe sufletul meu. După primul prânz în noua grădină, redecorată, schimbată, plină de miresme, culori, ciripit de păsări vesele și zumzete, am privit ploaia de pe terasă cu o plăcere pe care nu am mai simțit-o vreodată, pentru că sunt o fată a soarelui, nu credeam până azi că poate să-mi placă și ploaia. Dar când te simți bine alături de cel drag, când e atâta verde în jur și e pace în tine, vezi parcă altfel totul', a scris Andreea Marin pe Instagram, după ce își renovase casa.

Casa Andreei Marin este dotată cu o grădină încântătoare

Locuința Andreei Marin este împrejmuită de un gard înalt, iar în grădină se află flori și pomi fructiferi. Și iubitul prezentatoarei TV, Adrian Brâncoveanu, a avut un aport important în renovarea și amenajarea căminului.

„În doi, tot ce ne-am propus a mers mult mai bine și mai plăcut: am ajuns la partea finală unde punem tablouri, oglinzi, decorațiuni, uneori le facem împreună cu mâinile noastre, e mai plăcut și mai eficient decât să cumperi de-a gata. De pildă, decorațiunea cu flori de deasupra bucătăriei, am făcut-o după modelul celei din spațiul de gătit de acasă, dar iată că a doua oară a ieșit mai frumoasă. Avem experiență deja.

Tușa personală și amintirile ce rămân după ce ai făcut cu mâinile tale un lucru pe care-l privești apoi zilnic și te bucuri că e unic, al tău, nu-l găsești replicat întocmai nicăieri. Bucuria de a clădi ceva împreună, chiar și când batem cuie, măsurăm, imaginăm, potrivim, aranjăm. Simplitatea unei zile cu soare și cu ploaie. Viața e frumoasă, atunci când e pace în noi', a mai scris Andreea Marin pe Instagram.

„Dormitorul e oaza mea de liniște'

Andreea Marin a recunoscut că dormitorul este camera ei preferată din casă. Cada din interior este pictată manual, iar o saună pentru doi este amenjată tot la mansardă, ca un spațiu de relaxare.

„Dormitorul, firește, e oaza mea de liniște, și e la mansardă, un spațiu larg, cu bârne de lemn, cu cadă pictată manual de pictorița mea de suflet, Maria Parascan, cu budoarul meu mic și cochet pe care, ca femeie, l-am visat o viață, cu o saună pentru doi și un spațiu deschis ca o garderobă fără dulapuri, mobilierul fiind proiectat după dorința noastră din țevi și coturi sudate și lemn, cu lăzi de zestre pictate și baie cu chiuvetă din piatră… o mansardă-poveste, cu vederea spre câmpul pe care trec zilnic vaci și oi și câinii care păzesc turma, e idilică imaginea, iar în zare vezi o pădure. Așadar, după un efort de doi ani cu o pandemie de traversat, acest loc de suflet a devenit realitate, deci uităm ce a fost greu, căci… a meritat', a spus Andreea Marin pentru unica.ro.

Andreea Marin este pasionată de design interior

Andreea Marin a moștenit pasiunea pentru arhitectură de la tatăl ei. Până acum, prezentatoarea TV s-a ocupat de designul mai multor clădiri, iar talentul i-a fost recunoscut de cei din jur.

„Tatăl meu era inginer constructor foarte talentat în meseria sa, pasionat de arhitectură, iar eu moștenesc ceva de la el. Am o viziune aparte când vine vorba despre designul de interior, deși nu am făcut o școală, dar am amenajat deja mai multe clădiri și de fiecare dată eram întrebată cine s-a ocupat de designul inedit', a mai mărturisit vedeta.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton