Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Are cinci camere, trei băi, piscină și panouri fotovoltaice: „A fost visul meu!” / Deține și un apartament

 Miniosu Alexandra
.

Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars. Pe Zanni îl cunoaște toată lumea, mai ales acum, după ce a reușit să câștige pentru a doua oară concursul Survivor România. Puțini știu însă cum arată casa în care locuiește acesta. Artistul deține o locuință verde, adică full smart, de care este foarte mândru. Înainte de ea, el și-a achiziționat și un apartament cu două camere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!

Zanni a câștigat Survior All Stars 2024. Așadar, a devenit dublu câștigător al show-ului de la PRO TV, după prima victorie obținută în 2021. Astfel, artistul se laudă acum cu două trofee, ce, așa cum spune el, vor sta „frumos în casa cumpărată tot din Survivor'. Este vorba despre o locuință full smart, cu cinci camere, trei băi, pisicină și panouri fotovoltaice.

zanni-casa-1zanni-casa-1

Citește și: Bătălia replicilor acide după victoria lui Zanni la Survivor All Stars. Carmen de la Sălciua, fosta cumnată a lui Iancu, l-a susținut tot pe Zanni: „Dumnezeu a vrut…”

Citește și: Iancu Sterp, ieșire nervoasă în finala Survivor All Stars. A urmat un schimb de replici dure între el și Zanni: „N-ar fi corect să i se spună numele. El a fost eliminat' / „Mi s-ar face o nedreptate…'

Citește și: Emily Burghelea a aflat că suferă de probleme cu infertilitatea, dar are doi copii: „Mi-a spus că am ovare polichistice și că n-aș fi putut să fac copii, dar i-am făcut. Ciudat, nu?'

Citește și: Cristi Tănase a lipsit de la botezul fiicei sale. Mesajul emoționant postat de Adina, soția fostului fotbalist: „În ochii mei se citesc oboseala și tristețea în acest moment special” / Dodel are ordin de restricție

Cum arată casa smart a lui Zanni, câștigătorul Survivor All Stars

După ce a câștigat Survior All Stars, Zanni s-a declarat mândru de realizarea lui. Acesta a dezvăluit că visa încă de acum trei ani să devină dublu câștigător al emisiunii de la PRO TV și iată că visul i s-a îndeplinit. Competiția i-a adus un mare capital de popularitate, fiind acum faimos în toată țara.

„Dublu campion Survivor, ăsta a fost visul meu de când m-am înscris la Survivor. Înainte să începem Survivor în 2021, acum 3 ani, ne-a aliniat producătorul să ne facă instructajul ca în armată. Și vorbea unul de unul din altă țară care a câștigat Survivor de două ori.

De atunci am treaba asta, m-am canalizat. Mi se pare glorios doar să intru la Survivor, după mi-am pus targetul să-l câștig și apoi am auzit de unul care l-a câștigat de două ori și am zis – Wow! Deci trebuie să țintesc mai sus decât mă gândeam eu vreodată. Mi se părea incredibil! Acum s-a întâmplat – de două ori campion, două trofee care o să stea frumos în casa cumpărată tot din Survivor și o să fie apreciat de sufletul ăsta schimbat tot de Survivor. Wow!', a transmis Zanni pe rețelele sociale, după ce a câștigat premiul de 100.000 de euro la Survivor All Stars.

Zanni are și un apartament

Acum trei ani, după ce a câștigat primul premiu la Survivor România, Zanni anunța că și-a cumpărat prima lui locuință. Artistul și-a achiziționat în 2021 un apartament cu două camere, în București, și le mulțumea tuturor care au avut încredere în el.

„Este oficial! Mi-am cumpărat apartamentul, aceasta este cheia. Pot să zic că am găsit cheia… pentru cei care au grăit contrariul despre mine și nu au crezut în momentul acesta… Vă mulțumesc și celor care au fost lângă mine și m-ați susținut, pentru că ați contribuit la treaba asta! Sigur că și fără voi reușeam, la 70-80 de ani, dar cu ajutorul vostru am reușit la 23 de ani. Vă mulțumesc, vă sunt recunoscător!', spunea Zanni într-un clip video, pe Instagram.

Iar Zanni nu s-a oprit aici! După apartamentul cu două camere, câștigătorul Survivor All Stars 2024 și-a achiziționat și o casă full smart, cu piscină și curte. În cadrul unei descrieri din mediul online, el mărturisea că locuința se află pe un teren de 500 metri pătrați și că are are 172 metri pătrați, cinci camere, trei băi, și panouri fotovoltaice. De asemenea, aceasta e complet mobilată și utilată în stil modern. Vezi imaginile în GALERIA FOTO.

La un moment dat, Zanni să-și vândă casa pentru 240.000 de euro, pentru a se întoarce să locuiască în București, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, scrie unica.ro.

Zanni a câștigat Survivor All Stars în fața lui Iancu Sterp și a lui Andrei Ciobanu

Zanni a câștigat Survivor All Stars în fața lui Iancu Sterp și Andrei Ciobanu, după 19 săptămâni grele petrecute în jungla din Republica Dominicană. Acesta recunoștea că în sezonul actual a avut mai mare emoții în comparație cu primul în care a participat, cel din 2021.

„Sezonul ăsta au fost mult mai mari emoțiile. Sezonul trecut a fost mult mai trumatizant, m-a maturizat mai mult. Acesta a fost mult mai greu din punct de vedere competițional. Am fost super emoționat sezonul ăsta, am simțit tot foarte puternic, am recunoscut că am temeri', a declarat Zanni în marea finală.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton