Cum arată și cât costă noul apartament de lux al Andreei Tonciu: „Am băgat foarte mulți bani”. Imagini cu locuința vedetei din nordul Capitalei

 Ifrim Georgiana
.

Cum arată și cât costă noul apartament de lux al Andreei Tonciu. În urmă cu câteva luni, Andreea Tonciu a devenit proprietara unui apartament de lux din zona de nord a Bucureștiului. Pe rețelele de socializare, fosta asistentă TV a publicat mai multe fotografii cu noua ei locuință, care se află în proces de renovare. Bruneta a recunoscut că a făcut investiții uriașe în imobil, deși preconizează că-și va schimba domiciliul în următorii doi ani. Iată cum arată și cât costă noua casă a Andreei Tonciu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Cum arată și cât costă noul apartament de lux al Andreei Tonciu. De când s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea Tonciu s-a dedicat vieții de familie, asigurându-și veniturile din campaniile desfășurate în mediul online. Anul trecut, fosta asistentă TV și-a achiziționat o mașină în valoare de 200.000 de euro, susținând că o parte din resurse vin „din partea soțului', fotbalistul Daniel Niculescu. La scurt timp, bruneta a anunțat că a devenit proprietara unui nou apartament, situat în zona de nord a Capitalei, care dispune de trei camere, două băi și multe facilități exterioare.

ton12ton12

Citește și: De ce și-a mutat Andreea Tonciu fiica de la o școală de stat la una privată: „Vreau să fie în siguranță…”

Citește și: În ce relații a rămas Sânziana Buruiană cu Andreea Tonciu și Simona Trașcă: „Am făcut multe năzdrăvănii împreună. Nu prea am mai păstrat legătura…'

Citește și: Cum s-a îmbrăcat Daniela Crudu la botezul fiicei sale. Și Loredana Chivu a avut o apariție spectaculoasă, într-o rochie de gală, tip evantai

Citește și: Cine e ispita Andrei Ifrim de la Insula iubirii. Lucrează ca antrenor de fitness

Cum arată și cât costă noul apartament de lux al Andreei Tonciu

În mediul online, Andreea Tonciu a publicat mai multe fotografii cu noul ei locuință, imobil estimat la valoarea de 150.000 de euro. Apartamentul se află în plină renovare, însă din imagini se poate observa că bruneta a mizat pe un design minimalist, cu multe lumini decorative.

Fosta asistentă TV a recunoscut că a cheltuit sume exorbitante pentru a-și amenaja apartamentul după bunul plac, însă și-a dorit să fie în proximitatea mamei ei, care o ajută cu creșterea fiicei.

„Să aveți o zi liniștită, nu ca a mea agitată. De abia aștept să termin noua mea casă, zilnic muncim. Astăzi și mâine montăm prize, întrerupătoare, banda led', a scris ea pe rețelele de socializare.

„Am băgat foarte mulți bani în el'

Deși au făcut investiții uriașe pentru renovarea noului apartament, Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu, preconizează că-și vor cumpăra o casă în viitorul apropiat.

„Mi-am luat un apartament mai mare decăt asta în care stau și am luat totul de la 0, am turnat și șapă, am luat totul de la 0. Am băgat foarte mulți bani în el, dar mai am de băgat o grămadă. Chiar zicea și soțul meu că băgăm atâția bani în el, când puteam să ne luăm o vilă, dar mie îmi place mult aici în complexul în care stau, stăm și vis-a-vis de mama mea, iar ea mă ajută cu fiica mea, și mama și sora, de asta am vrut aici, cu toate că într-un an-doi, soțul vrea să ne mutăm', a spus Andreea Tonciu pentru Spynews.ro.

Din ce câștigă Andreea Tonciu bani

Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, Andreea Tonciu a dezvăluit ce surse de venit are. Dincolo de campaniile desfășurate în mediul online, bruneta a explicat că bugetul familiei este asigurat de căștigurile soțului ei, Daniel Niculescu, proprietarul mai multor afaceri de succes în domeniul imobiliarelor.

„Cash-ul intră, dar intră din alte resurse. Resursele vin din partea soțului, pentru că eu sunt femeie și nu trebuie să muncesc atât de mult. (…)

Nu pot eu, Andreea Tonciu, să mă angajez vânzătoare sau ceea ce îmi place mie cel mai mult, să mă angajez bucătar. Aș investi și mi-aș face propria afacere cu bucătărie cu mâncare, să fiu patroană.

Acest apartament are trei camere și două băi (…) Un apartament ca al meu costă peste 150 de mii de euro. Știi ce este fericit pentru mine? Eu stau și toate îmi vin. E, vezi, știi ce înseamnă să fii mamă, ce responsabilitate pot să am?!(…) Peste 200 de mii de euro am cheltuit pe mașina cea nouă. Vrei să-ți spun câți bani am în contul din bancă', a spus ea.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton