Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici. Este în TOP 10 mondial

 Miniosu Alexandra
.

S-a aflat cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici. Vila fostului prezentator de la PRO TV nu e una oarecare, căci se află în top 10 mondial. De asemenea, se cunoaște faptul că e cea mai inteligentă casă din Europa de Est. Iată ce o face atât de specială! Câți bani a investit soțul Lorenei Buhnici în locuința lor?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici? E întrebarea ce a stat de multe ori pe buzele fanilor săi, mai ales că nu e voba despre una obișnuită. Vila fostului prezentator TV se află în top 10 mondial. De asemenea, e cea mai inteligentă casă din Europa de Est.

george-buhnici-13-1george-buhnici-13-1

Înainte de a ajunge în atenția tuturor prin declarațiile sale scandaloase la adresa femeilor, George Buhnici s-a menținut vizibil în fața publciului prin prisma proiectelor sale, atât de pe plan personal, cât și profesional. Printre cele mai cunoscute se numără casa lui inteligentă.

Citește și: Câți bani face George Buhnici din IT.Ce mașini are fostul prezentator TV

Citește și: Reacția lui George Buhnici când a fost numit de vloggerul Zoso „dolofan':„Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva'

Citește și: Lorena Buhnici, prima reacție după declarațiile făcute de George Buhnici despre femei:”Informația a fost scoasă din context…”

Citește și: Monica Tatoiu, mesaj acid pentru George Buhnici, după ce a jignit femeile cu vergeturi:„Dacă eram soția lui, îi dădeam una după ceafă'

Cum arată și cât a costat casa în care locuiește George Buhnici

Acum ceva timp, George Buhnici și-a prezentat casa, în detaliu, atât pe blog-ul său, cât și în diferite emisiuni TV sau site-uri de design interior. Conform spuselor lui, el și familia sa s-au mutat în locuința spectaculoasă la finele lui 2017.

„Mulți dintre voi m-ați întrebat cum este #casabuhnici acum, că am reușit să ne mutăm cu totul în ea. Chiar înainte de Crăciun am reușit performanța, deși încă mai avem lucrușoare cărora nu le-am găsit încă locul în casă', povestea George Buhnici în aprilie 2018, în cadrul unui filmuleț de pe YouTube. În prezent, video-ul are peste 1,2 milioane de vizualizări.

În februarie anul acesta, George Buhnici le-a arătat din nou curioșilor locuința sa. Imaginile au putut fi văzute la Xtra Night Show, de pe Antena Stars. Tot în emisiunea lui Dan Capatos, de curând, antreprenorul a făcut declarații șocante la adresa femeilor cu celulită și vergeturi.

Este în TOP 10 mondial

Casa în care locuiește George Buhnici e situată în Corbeanca, la 20 de kilometri de București. Pentru a o ridica a fost nevoie de o mare echipă. În total, în proiect s-au implicat patru arhitecți, șase designeri de interior și un inginer (Marius Șoflete), scrie publicația de profil lovedeco.ro. Conform sursei citate, vila a primit, ulterior, certificatul de „Casă pasivă premium, prima de acest fel din Estul Europei. De asemenea, se află și-n top 10 case sustenabile din lume.

În total, George Buhnici și familia lui au investit 177.000 euro în construcție și amenajare. În calcul nu intră însă și valoarea terenului. Vila inteligentă a vedetei are 170 metri pătrați utili și e dispune de living, bucătărie, două dormitoare, un birou, trei băi şi un dressing.

„Este o casă construită de la buldozer la întrerupător în mai puțin de șapte luni. Are materiale și tehnologie de rachete spațiale în ea, este automatizată complet și înțesată de senzori. Are 14 aplicații care sub o interfață comună o fac integral controlabilă de pe telefon', e explicat inginerul Marius Șoflete, pe blog, potrivit libertateapentrufemei.ro.

„Toată casa e automatizată'

În cadrul unui material de pe blog, acolo unde are o secțiune dedicată #casabuhnici, George Buhnici a povestit, pe larg, cum a fost mutarea în vilă, cea mai inteligentă și sustenabilă casă din Europa de Est.

„Proiectul #casabuhnici produce energie, se încălzeşte de la soare şi din pământ, recuperează apa de ploaie şi e un cămin prietenos, în care se trăieşte frumos', mărturisea George Buhnici, acum ceva timp.

Conform inginerului Marius Șoflete, casa lui George Buhnici e automatizată și poate fi controlată chiar de pe telefon. În total, cinci meteo monitorizează temperatura, umiditatea şi dioxidul de carbon.

„Toată casa e automatizată şi poate fi controlată de pe telefon: lumini, aparate electrocasnice, ventilaţie, instalaţii electrice. Cinci senzori meteo monitorizează temperatura, umiditatea şi dioxidul de carbon.

Casa e înţesată cu instalaţii high-tech: oglinzile de la baie se conectează cu muzica de la telefon. Rulourile se coboară şi se ridică în funcţie de poziţia soarelui, iar la intrare e un cititor de amprente. Mobila din bucătărie e dotată cu senzori, astfel încât, dacă o atingi, aceasta se iluminează', mai spunea inginerul Marius Șoflete într-un interviu pentru Adevarul.ro.

Sursă foto: Captură video, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton