Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj. Actrița nu și-a făcut nicio intervenție estetică până la 42 de ani: „Țin foarte mult la expresivitatea mea”

 Ifrim Georgiana
.

Cătălina Grama, alias Jojo, se împarte între carieră și rolul de mamă a doi copii, însă nu-și neglijează nici imaginea. Actrița s-a afișat nemachiată în mediul online, fără retușuri sau filtre de înfrumusețare, iar fanii i-au apreciat naturalețea. Protagonista din „Clanul' are un ten neted, strălucitor și lipsit de riduri datorită unei rutine riguroase de îngrijire.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama (42 de ani) are o viață activă, asta pentru că joacă în serialul „Clanul', de la Pro TV, și este mamă a doi copii. Actrița s-a căsătorit civil cu soțul ei, Paul Ipate, în vara anului trecut, iar nunta a avut loc în regiunea Puglia din Italia, un loc de suflet pentru cei doi. Aflată mereu în fața publicului și a camerelor de filmat, Cătălina Grama acordă importanță îngrijirii tenului său, însă nu este de acord cu intervențiile estetice, pentru că n-ar vrea să-i modifice expresivitatea.

aa9aa9

Citește și: Ce schimbarea radicală va face Cătălina Grama (Jojo), după terminarea filmărilor de la Clanul: „Pregătită nu sunt, dar va trebui să fac asta”

Citește și: Ce nume are Cătălina Grama, alias Jojo, în buletin după căsătoria cu Paul Ipate: 'Mi s-a părut firesc să…' / Care este cel mai mare „păcat„ al actriței

Citește și: Pactul pe care Violeta Bănică l-a făcut cu fratele ei, Radu Ștefan: „La 9 ani am făcut acest plan, nu știu dacă se va ține de promisiune…”

Citește și: Zanni a recunoscut că o place pe Alexandra Duli, la Survivor All Stars, după sărutul pe gât cu Ana Porgras: „O simpatizez, este adevărat'. Cum a reacționat Faimoasa

Cum arată Cătălina Grama, alias Jojo, fără machiaj

Cătălina Grama se numără printre vedetele care se afișează fără machiaj sau filtre de înfrumusețare pe rețelele de socializare. Datorită rutinei riguroase, actrița are un ten radiant și lipsit de imperfecțiuni. Când timpul îi permite, Cătălina Grama merge la tratamente faciale, dar recunoaște că o ajută și gena.

„Nu cred că este vreun secret special. Am o rutină de îngrijire zilnică, aceeași pe care o avem toate, cred că este foarte mult o chestie care ține de genetică și de ce gene moștenești de la părinți. Eu semăn foarte bine cu mama din punctul acesta de vedere și tata are un ten foarte ok. Am aceleași creme, am aceleași tratamente. Da, merg la tratamente, merg la salon din când în când, atunci când timpul îmi permite, însă nu fac ceva extraordinar. Și în plus, tenul unei actrițe se uzează mai rapid, pentru că noi avem spectacole după spectacole, ne folosim mușchii feței atât de mult și într-un fel intens, da, trebuie să avem grijă și de tenul nostru.', a precizat actrița pentru impact.ro.

De ce nu apelează Cătălina Grama la intervenții estetice faciale

Cătălina Grama nu se numără printre adepții intervențiilor estetice faciale. Actrița se teme că astfel de proceduri i-ar modifica expresivitatea feței, esențială pentru meseria pe care o practică.

„Nu îmi este teamă de asta (n.r. – să încerce un tratament cu ace), dar spun că nu sunt neapărat de acord cu ele. Până la urmă după o anumită vârstă, dacă ceva e musai, ok, numai că eu țin foarte mult la expresivitatea mea și de aceea nu apelez la asta, pentru că eu am nevoie de expresivitatea mea la cote maxime. Și toate tratamentele astea, depinde pe care îl alegi, la un moment dat se imprimă cumva pe față și atunci eu am nevoie de figura mea așa cum este ea ca să pot să interpretez ceea ce am de interpretat', a spus Cătălina Grama.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton