Cum arăta Catinca Roman la începutul carierei. Era blondă, slabă și prefera ținutele simple, dar sexy

 Ifrim Georgiana
.

Catinca Roman a studiat moda la Paris și s-a aflat, ani la rând, în topul celor mai buni designeri vestimentari de la noi din țară. Este cunoscută pentru stilul ei nonconformist, excentric pentru unii, și a avut diferite abordări stilistice de-a lungul carierei. Totodată, Catinca Roman este o adeptă a tatuajelor și intervențiilor estetice. Iată cum arăta la începutul carierei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Catinca Roman, 56 de ani, și-a construit o carieră impresionantă de designer vestimentar. Fiica cea mare a Mioarei Roman a studiat moda la Paris, după ce a obținut o bursă din partea statului francez. La revenirea în ţară, ea a obţinut marele premiu la Festivalul de Modă de la Bucureşti, în 1994. Creațiile ei au fost prezentate în capitalele modei, însă de o vreme s-a retras din atenția publică, motivând că le oferă spațiu de afirmare celor aflați la început de drum.

khvaefkhvaef

Citește și: Catinca Roman sare în apărarea fiicei ei, Calina, criticată că a petrecut în ziua priveghiului Mioarei Roman: „A plâns două ore lângă sicriu'. De ce a lipsit tânăra de la înmormântare

Citește și: Oana și Catinca Roman au depus un buchet uriaș de flori pe sicriul Mioarei Roman. Ce mesaj emoționant au scris în memoria mamei lor: „Îți mulțumim pentru…'

Citește și: Ce a făcut Oana Roman, imediat după înmormântarea Mioarei Roman: „A fost o decizie de ultim moment. Avea nevoie de cei apropiați, de susținere, așa că…”

Citește și: Dan Cociș, Adrian din „Liceenii”, se întoarce la muzică la 55 de ani, încurajat de Ștefan Bănică: „Este ca și cum într-o intersecție de drumuri nu ai intrat pe cel care ar fi trebuit și ajungi la destinație cu mare întârziere”. Ce spun fiicele adolescente despre filmul în care a jucat tatăl lor / EXCLUSIV

Cum arăta Catinca Roman la începutul carierei

Creativă și pasionată de modă, Catinca Roman a trecut prin mari transformări de-a lungul timpului. În urmă cu mai bine de două decenii, designerul și-a pus implanturi mamare și a recunoscut că merge periodic la tratamente cu botox și acid hialuronic. Pe parcurs, Catinca Roman și-a făcut mai multe tatuaje, fiecare desen având o semnificație profundă. Nu la fel de dezinhibată era în perioada tinereții, când prefera ținutele simple și avea părul blond.

„Am făcut multe greşeli în viaţa mea, dar nu pot să spun că le regret pentru că sper că din fiecare am învăţat câte ceva. Nu eram sigură pe mine, voiam să fiu pe placul tuturor. Cu vârsta şi cu experienţa de viaţă am înţeles că nu toată lumea trebuie să te placă.

Chestia cu tatuajele e o pasiune mai veche. Trandafirul este floarea pasiunii, a femeilor independente. Am simţit nevoia să marchez că sunt o femeie împlinită. Cel mai dificil moment din viaţa mea a fost perioada de după divorţul mamei, când am stat cu ea aproape 10 ani şi situaţia a fost foarte grea, din toate punctele de vedere. Celălalt tatuaj reprezintă o pasăre Phoenix. Reprezintă cumva parcursul vieţii mele, care a fost cu multe suişuri şi coborâşuri. Este perioada în care mă simt cel mai bine din viaţa mea, în ciuda faptului că am înaintat în vârstă', a declarat creatoarea de modă, cu ani în urmă, într-un interviu pentru Știrile Kanal D.

Ce intervenții estetice are Catinca Roman

La capitolul intervenții estetice, Catinca Roman are un implant mamar și a apelat la injecții cu botox sau acid hialuronic. Creatoarea de modă e mulțumită de felul în care arată și spune că nu ar recurge la alte proceduri.

„Alte intervenții nu mai vreau să îmi fac. Mă simt bine așa cum sunt în acest moment, dar pe viitor vedem. Oricum până acum în afară de implanturi nu mi-am făcut nimic altceva decât minim invazive adică ceva acid hialuronic, botox, lucruri de genul, tratamente pentru față cu diverse aparate', a declarat, acum ceva timp, Catinca Roman, pentru cei de la Click!.

Cum a slăbit Catinca Roman 15 kilograme

Catinca Roman a reușit să slăbească 15 kilograme cu ajutorul unei diete echilibrate, dar și a sportului. Creatoarea de modă a ținut și intermittent fasting, un model alimentar care presupune alternarea perioadelor de limitare a consumului de alimente.

 „Toată viața am avut oscilații de greutate, ori eram foarte grasă, ori foarte slabă. Și cred că majoritatea problemelor de nutriție vin de la probleme psihice, nu fiziologice (…) Eu mâncam compulsiv și în momentul în care mi-am reglat anumite probleme de genul, m-am liniștit și cu mâncarea.

Ăsta a fost primul pas, iar al doilea pas a fost că am ținut intermittent fasting. Nu sunt miracole și nici nu e bine. Se vede în timp, slăbitul a fost foarte slab și natural și la un moment dat, s-au topit depunerile de grăsime și până la urmă, nu kilogramele sunt importante', a spus Catinca Roman, la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton