Ce mari au crescut copiii Andreei Răducan. Gimnasta a publicat imagini din vacanța cu familia

 Ifrim Georgiana
.

Dincolo de performanța în gimnastică, Andreea Răducan este o mamă extrem de dedicată în viața celor doi copii. Fosta campioană olimpică este convinsă deja că Amira și Andrei îi vor călca pe urme, mai ales că-și dorește ca activitatea sportivă să fie o componentă principală în dezvoltarea micuților. Pe contul personal de Instagram, gimnasta a publicat două fotografii cu copiii ei, chiar din timpul unei vacanțe în Italia. Iată cât de mari au crescut fiul și fiica Andreei Răducan!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andreea Răducan are o carieră de succes în gimnastică, având 12 medalii olimpice, mondiale și europene. Timp de doi ani, sportiva s-a remarcat și prin activitatea sa la Federația Română de Gimnastică, în calitate de de președinte, însă acum este membră a Comisiei pentru siguranța în sport (Safeguarding), înfiinţată de Federaţia Internaţională de Gimnastică. În plan personal, Andreea Răducan este căsătorită cu Daniel Tandreu și au împreună doi copii.

343994382_789833878962311_7987229709068586520_n343994382_789833878962311_7987229709068586520_n

Sportiva a fost întotdeauna discretă cu privire la viața personală și rare au fost momentele când și-a expus copiii pe rețelele de socializare. Întrebată dacă și-ar dori să devină mamă pentru a treia oară, Andreea Răducan a declarat că ideea îi surâde și ar primi-o cu „toată dragostea'.

Citește și: Andreea Răducan o apără pe Simona Halep și face o comparație cu cazul său de dopaj: „Poți plăti pentru greșelile altora”

Citește și: Ce spune Andreea Răducan despre el treilea copil: Îl primim cu toată dragostea, așa cum i-am primit și pe primii' / VIDEO EXCLUSIV

Citește și: Daniela Crudu a născut. Primele imagini cu bebelușul

Citește și: „Vrea o femeie să vină să-mi ia locul'. Lili Sandu, după ce Cristina Demestrescu i-a prezis că ar putea fi înlocuită la Vorbește Lumea

Ce mari au crescut copiii Andreei Răducan

Andreea Răducan a fost întotdeauna discretă din fire și a evitat să-și expună familia pe rețelele de socializare. Totuși, în urmă cu câteva momente, aceasta a publicat câteva imagini cu soțul și copii lor, alături de câteva gânduri referitoare la vacanța pe care au petrecut-o în Italia.

Chiar și așa, fosta campioană olimpică le-a acoperit chipul celor doi copii ai ei, Amira și Andrei. La 5 ani, fetița merge deja la antrenamente de tenis și gimnastică, iar mezinul familiei, în vârstă de 3 ani, urmează să fie implicat, de asemenea, în activități sportive, după cum a mărturisit chiar Andreea Răducan.

„Grazie, Italia! Arrivederci! Vacanța s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru mesaje. Gânduri bune și de la noi pentru voi toți!', a scris gimnasta.

Ce spune Andreea Răducan despre al treilea copil

Recent, Andreea Răducan a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a treia oară. Sportiva spune că ar fi pregătită să mai aducă pe lume un copil, chiar dacă nu este ușor să se împartă între proiectele sportive și viața de familie.

„Suntem foarte bine. Sincer, e un echilibru atât de bun și de frumos în casă, încât nu am luat în calcul încă un membru. Acum, dacă Doamne Doamne gândește că un suflețel trebuie să ajungă tot în familia noastră, îl primim cu toată dragostea, așa cum i-am primit și pe cei doi copii și nici nu ni s-ar părea corect să fie altfel, pentru că atunci când nu ai niciun copil ești într-o stare din asta în care nu mai știi ce să faci să vină un bebeluș, apoi să mai vină un bebeluș', a spus aceasta pentru VIVA!.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton