Cum arată Corina Caciuc la aproape două luni după ce a născut al doilea copil. Iubita lui Laurențiu Reghecampf a îmbrăcat o rochie super mulată, la un eveniment

.

Cum arată Corina Caciuc la aproape două luni după ce a născut al doilea copil? Asta s-au întrebat fanii ei și a lui Laurențiu Reghecampf, având în vedere că tânăra e o prezență destul de discretă în mediul online. Ei bine, se pare că actuala parteneră a antrenorului, ce l-a făcut din nou tată, se laudă în continuare cu o siluetă de invidiat, ca trasă prin inel. Dovadă stă fotografia de mai jos!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE MAI GRATIS, AICI!


Acum aproape două luni, Corina Caciuc îl făcea pe Laurențiu Reghecampf din nou tată. Aceștia au împreună doi băieți, pe Liam și Landom Abram, după care sunt absolut topiți. Deși a trecut puțin timp de când tânăra l-a adus pe lume pe mezin, aceasta se menține în continuare într-o formă de zile mari.

Citește și: Cum și-au sărbătorit Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc fiul cel mare. Liam a împlinit doi ani


Citește și: ‘Va spune de când este cu Reghecampf, când a rămas gravidă, numărăm lunile…’ De ce a chemat-o, de fapt, Anamaria Prodan pe Corina Caciuc drept martor în procesul de divorț cu Laurențiu Reghecampf / EXCLUSIV

Citește și: Raluca Bădulescu are geantă de 40.000 de euro, dar nu-i place să cheltuiască pentru renovarea casei ei din Dorobanți: „Nu ies cu vopseaua pe față, cu chiuveta la subraț și…’

Citește și: Iancu Sterp, reacție dură după ce Zanni a spus despre el că nu putea să câștige Survivor All Stars niciodată: „Sunt furios pe dinăuntru. Nu vreau să reacționez sub puterea impulsului și…’


Cum arată Corina Caciuc la aproape două luni după ce a născut al doilea copil

Se pare că iubita lui Laurențiu Reghecampf s-a refăcut rapid după cea de-a doua naștere. Corina Caciuc și Reghe au fost, recent, la un eveniment împreună, unde ea a întors toate capetele cu silueta ei. Actuala parteneră a antrenorului a purtat o rochie mulată pe corp, neagră, ce i-a scos perfect formele în evidență. Vedeți imaginea în GALERIA FOTO.


Corina Caciuc și Laurențiu Reghcampf sunt în culmea fericirii de când familia lor s-a mărit cu încă un membru. Antrenorul e extrem de încântat că mai are un fiu și susține că micuțul e rezultatul iubirii dintre el și partenera lui.

„Venirea pe lume a lui Landon Abram este pentru noi un moment de fericire, de împlinire și rezultatul iubirii dintre noi doi. Eu nu am spus asta decât celor apropiați, care se bucură din suflet alături de noi. Ce comentează alții nu este problema mea’, a declarat Laurențiu Reghecampf.


„Iubirea mea pentru tine este dincolo de cuvinte’, a scris și Corina Caciuc pe Instagram, în ziua în care a născut al doilea copil.

Laurențiu Reghcampf mai are doi băieți din fostele sale relații. Fiul cel mare, Luca, provine din căsnicia antrenorului cu prima lui soție, Mariana Pfeiffer. El are un băiat și cu fosta lui parteneră, Anamaria Prodan, pe Laurențiu Junior, cunoscut și ca „Bebeto’.


Anamaria Prodan, reacție după ce Reghe a devenit, din nou, tată

La aflarea veștii că Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată, acum două luni, Anamaria Prodan i-a transmis un mesaj fostului ei partener.

„Să-l ajute Dumnezeu, ca pe oricine, de altfel, să înțeleagă ce însemnă familie și copil și la bătrânețe, să îi crească, să îi educe și să nu îi părăsească și pe aceștia. În rest, nu ne interesează absolut nimic despre acest om, nu îi purtăm ranchiună, pur și simplu ne este super indiferent! Vă mulțumesc pentru telefon și sper să fie ultimul legat de Reghecampf’, a declarat Anamaria Prodan pentru actualitate.net.


Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au anunțat despărțirea în 2021, după 16 ani de relație.

Sursă foto: Instagram