Cum arăta Corina Caragea la începutul carierei. S-a angajat la Pro TV în 2005 și a cucerit imediat publicul prin carisma ei

 Ifrim Georgiana
.

Corina Caragea, 41 de ani, este cea mai cunoscută prezentatoare de știri sportive din România și o figură emblematică a postului Pro TV. Debutul în televiziune l-a făcut în anul 2003, ca dansatoare în grupul de balet al emisiunii „Surprize Surprize', de la TVR 1. A cochetat pentru o scurtă perioadă și cu modelingul, în perioada liceului, remarcându-se prin atuurile sale fizice. Iată imaginile cu Corina Caragea!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Corina Caragea a luat contact cu lumea televiziunii acum mai bine de două decenii. A fost dansatoare în emisiunea Andreei Marin, „Surprize Surprize', unde a lucrat pentru o perioadă de trei luni. Mai apoi, jurnalista a avut o scurtă colaborare la Realitatea TV, pentru că a fost imediat ofertată de Pro TV. În anul 2005, a semnat contractul cu postul de televiziune unde este angajată și astăzi.

adolescentaadolescenta

Citește și: Cum arată Corina Caragea în costum de baie și nemachiată, la 41 de ani: „Frumoasă și foarte sexy'.  Și-a sărbătorit ziua de naștere în Thailanda

Citește și: 24 de întrebări cu știrista Corina Caragea. Ce admiră cel mai mult la un bărbat și ce regret are: „Că nu am…' / EXCLUSIV

Citește și: Cine este și cum arată fosta iubită a lui Ronald Gavril, bărbatul din viața Anamariei Prodan. Elena a avut un rol cheie în viața boxerului

Citește și: Cine este Bianca Boeroiu, câștigătoarea premiului Emmy pentru machiajul din serialul „Wednesday”: „Sunt recunoscătoare industriei cinematografice din România”

Cum arăta Corina Caragea la începutul carierei

Anul 2005 bifează prima apariție a Corinei Caragea la pupitrul știrilor de la PRO TV. Pe vremea aceea, jurnalista avea părul mai scurt, dar era la fel de frumoasă și cucerea prin zâmbetul irezistibil. Dornică de afirmare și cu aceeași seriozitate care o caracterizează și astăzi, prezentatoarea TV și-a clădit o longevivă carieră în televiziune.

„La „Surprize-Surprize am ajuns printr-un casting. Pur şi simplu îmi doream foarte mult să lucrez într-o instituţie de presă şi atunci profitam de orice oportunitate venea. Am auzit de castingul ăsta: „E pentru balet – „Ok, o să învăţ să dansez atunci. Orice, numai să ajung acolo şi să văd cum e în culisele unei emisiuni. Mă plimbam pe acolo pe holuri, băgam capul în toate studiourile să văd ce se întâmplă, mai mergeam pe la fete prin redacţie. N-am stat mult, au fost doar trei luni, pentru că am auzit de castingul celălalt, la Realitatea TV”, a povestit Corina Caragea într-un interviu pentru Adevărul.

Corina Caragea a refuzat un an oferta Pro TV-ului

Prezentatoarea TV a fost ofertată timp de un an de Pro TV, asta pentru că se atașase de colectivul de la Realitatea. După un an de insistențe, Corina Caragea a semnat contractul cu postul de televiziune căruia îi este fidelă și astăzi.

„Da, eu mă uitam de acasă la Pro TV şi mi s-a părut ciudat să mă sune pe mine? De unde şi până unde? Pur şi simplu am crezut că e o glumă şi că e unu care se dă drept Costi Mocanu. Mă sunau şi pe mine tot felul de oameni, fiind deja pe sticlă. N-am crezut poate şi pentru că nu m-am gândit că aş putea fi eu în aria lor interes. Nu mă gândeam aşa departe. De abia mă angajasem la Realitatea, eram destul de ataşată de colegii mei de acolo şi nu mă bătea gândul să plec.

Da, asta da ambiţie. Eu nicio decizie nu o iau pe moment. Întotdeauna stau şi cântăresc, pe toate le calculez. Plus că mă simţeam bine acolo unde eram şi cumva datoare pentru că era primul meu job în domeniu. Era o schimbare prea bruscă pentru mine atunci. Dar Costi m-a aşteptat şi când am fost eu pregătită am făcut pasul', a mai povestit ea, potrivit sursei citate.

Ce program are Corina Caragea

Corina Caragea a mărturisit că este mulțumită de colaborarea cu Pro TV, fiind o împătimită a sportului. Recunoaște că programul de dimineață îi dă ceva bătăi de cap, însă nu are reproșuri la adresa postului de televiziune.

„Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție. Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare.

Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte. Fetele mă știu de 15 ani și merge repede totul, din fericire. Mă bazez pe ele. Și atunci când ajung din montaj cu 10 minute înainte de jurnal, din altă clădire, după o luptă cu nămeții sau ploaia, ele mă aranjează perfect', a spus ea pentru revista VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton