Cum arată Cornelia, dansatoarea maneliștilor, la 56 de ani! Poartă meșe și se machiază la fel de strident: "Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră"

 Dumba Gabriela
.

Cornelia, cunoscută drept „dansatoarea maneliștilor”, făcea furori în anii 2000 în videoclipurile artiștilor vremii nu doar datorită talentului său la dans, ci și coafurii voluminoase și genelor extrem de lungi. Recent, dansatoarea Cornelia, care are acum 56 de ani, a explicat cum își realiza singură acel look specific, dar și cum se menține în formă la această vârstă.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI

Cornelia Dansatoarea se numără printre cele mai cunoscute dansatoare din țara noastră, având o carieră ce s-a conturat încă din tinerețe, marcându-și prezența în numeroase videoclipuri ale artiștilor de muzică de petrecere și manele. Deși nu a mai apărut pe micile ecrane, Cornelia este foarte activă pe rețelele de socializare, unde împărtășește diferite momente alături de cei dragi.

befunky-collage-2023-10-04t210258-597befunky-collage-2023-10-04t210258-597

Secretul genelor lungi ale Corneliei, dansatoarea maneliștilor

Fanii au crezut mult timp că dansatoarea Cornelia are gene false și peruci, însă aceasta a evitat să dezvăluie secretul look-ului său. Cu ceva timp în urmă, într-o emisiune televizată, Cornelia Dansatoarea a dezvăluit secretul pentru aspectul genelor sale, care par a fi false.

„Eu eram balerină la ansamblul Raspodia română. Am mers într-un turneu în Moscova. Acolo am văzut o balerină rusoaică şi am întrebat-o cum şi le face. Există un rimel rusesc compact, nu este lichid. Acelaşi rimel îl folosesc de ani de zile. Îmi ia cam jumătate de oră', a explicat Cornelia la Antena Stars, potrivit click.ro.

Cât despre coafură, dansatoarea recunoaște că poartă meșe pentru a obține volum maxim. În plus, Cornelia a împărtășit și cum se menține în formă la vârsta de 56 de ani, deși recunoaște că nu utilizează prea multe trucuri pentru acest lucru.

„Singurul meu secret este meseria pe care o fac, dansul. Eu de foarte mulţi ani dansez. Am terminat o şcoală populară de artă. Am avut şi eu timp anul acesta. Am fost de două ori la un centru spa. Eu nu fac masaje. M-a impresionat spirulina aceea vie care e singura din Europa', a mai spus dansatoarea Cornelia.

Citește și: Îți mai aduci aminte de Nikita? Cum arată acum și cu ce se ocupă, după 15 ani în Spania: „Nu am fost la pușcărie, dar…'

Citește și: Îți mai aduci aminte de Angelica Rivera, din telenovela „Tequila cu suflet de femeie’? Cum arată la 53 de ani fosta Primă Doamnă a Mexicului

Citește și: Mihai Albu susține că nunta cu Iulia Albu a fost plătită exclusiv din banii lui: „Nu a venit nimic nici de la ea, nici de la familia ei, zero!’

Citește și: Ce diferență de vârstă este între fiica Ralucăi Moianu, Mara Ilinca Ancuța, și Virgil Boglea. Cei doi s-au căsătorit și așteaptă primul copil împreună

Cornelia a moștenit de la tatăl său pasiunea pentru dans

Cornelia a dezvăluit că a început să danseze în copilărie, sub influența tatălui său, în ciuda faptului că mama sa a încercat să o îndrume către o altă carieră.

„Dansez de când eram micuță. Tatăl meu a dansat și el în tinerețe. Apoi a avut o altă meserie. Când aveam trei ani, mă învăța primii pași de dans. M-a dus la balet. Apoi, când am crescut mai mare, mama a vrut să mă fac asistentă, la fel ca ea, dar mie nu îmi plăcea, pentru că îmi era foarte frică de sânge, de ace…

Am terminat Școala Populară de Artă, cu media zece, am o diplomă de maestru coregraf în dans popular. Mama, la un moment dat, nu mă mai lăsa să merg să dansez. Ca să o împac, am făcut liceul economic 4, cofetar-bucătar. Tot cu media zece am luat diploma de maestru bucătar-cofetar și apoi diploma de coregraf. Am dat concurs la Ansamblul Rapsodia Română, unde am fost vreo 30 de fete. Din 30, am luat două', spunea Cornelia, dansatoarea maneliștilor.

Cornelia a subliniat că a reușit să se integreze în lumea maneliștilor pentru că și-a păstrat întotdeauna respectul de sine, ceea ce a dus și la respectul pe care îl primește din partea altora. „Am reușit să intru în lumea lor pentru că am știut să mă respect pe mine. Și de aceea mă respectă și ei', spunea ea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton