Cum arată Cristina Rus la 40 de ani, după ce a născut de 3 ori. Îmbrăcată în jeanși mulați și "camuflată" cu mască, artista e de nerecunoscut!

.

Cristina Rus arată ibcredibil de bine după ce a născut de trei ori. Zilele trecute, solista a fost fotografiată depaparazzii în centrul Capitalei, dar puțini au fost cei care au recunoscut-o. Soție de milionar, vedeta nu a rămas indiferentă la situația unei femei care cerșea în dreptul unei farmacii, cu un bebeluș în brațe, și a demonstrat că există și milionari cu suflet mare, sensibili la nevoile celor bătuți de soartă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Zilele trecute, Cristina Rus a fost eroina unui act caritabil, gestul fiind cu atât mai admirabil cu cât s-a petrecut spontan, nu la vreo emisiune de televiziune, unde avea tot interesul să-și prezinte o latură sensibilă și generoasă.

Fotoreporterii Click! au suprins-o pe Cristina Rus într-o ipostază neobișnuită, având în vedere că artista nu este cunoscută pentru campanii umanitare, deși este soție de milionar. Dar iată că, deși nu se laudă cu asta, Cristina Rus ajută atunci când este nevoie și nu rămâne indiferentă la suferințele altora.

Cristina Rus (39 ani) duce o viaţă de huzur de când s-a căsătorit cu miliardarul Dragoş Bîlteanu (42 ani), în mai 2009. Nu îi lipsesc din garaj mașinile scumpe și puternice, și nici din garderobă hainele de firmă, accesoriile exclusiviste sau bijuteriile unicat. Potrivit revistelor de specialitate, Dragoș Bîlteanu, fost președinte al SIF Banat-Crişana, avea în 2014 o avere estimată la 90 de milioane de euro.

Recent, Cristina Rus a contrazis ideea că milionarii ar fi persoane zgârcite și a oferit o lecție de omenie, ajutând o femeie sărmană care cerșea pe bordură, în zona Dorobanți. Fotoreporterul Click! a surprins întreaga scenă, din momentul în care fosta solistă a văzut-o pe femeie pe bordură, cu bebelușul în brațe, și până când aceasta din urmă a primit o cutie mare de lapte praf, cumpărată de Cristina.

img_5225_preview_0img_5225_preview_0

Ea a intrat inițial în farmacie, apoi a ieșit să discute cu mama sărmană, s-a întors să cumpere cele necesare, iar la plecare i-a înmânat cutia cu lapte praf și i-a făcut „Pa”, fluturând palma. Emoționant a fost faptul că și copilul a ales să o salute în același mod, scrie Click!.

Cristina Rus are trei copii

Cristina Rus, solista care în urmă cu 20 ani făcea furori în trupa Blondy, alături de Andreea Bănică, s-a retras din lumina reflectoarelor, dar nu are motive să suspine după celebritate. Soţul ei, Dragoş Bîlteanu, o răsfaţă ca pe o prințesă. Cei doi s-au căsătorit în anul 2009, atunci când cântăreaţa era pe val în carieră. În 2010 s-a născut primul lor copil, Dragoş junior, iar în februarie 2014 Cristina i-a dăruit soţului şi o fetiţă, pe Cristina Maria. Mezina familiei, tot o fetiță, a venit pe lume pe 19 ianuarie 2020.

foto: Click!

Citește și:

Manuela Hărăbor, declarație sfâșietoare despre fiul său bolnav de autism: „Este extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard, uneori clachez!”

Andreea Berecleanu, probleme cu partajul la 7 ani de la divorț! Ce a decis instanța

Cum se mai simte milionarul Ioan Niculae, după ce a ajuns în stare gravă la spital, cu COVID-19. Detalii de ultimă oră

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton